astra 19E

• פותח הנושא idid
  • פורסם בתאריך

idid

New member
astra 19E

האם מישהו הצליח לקלוט ערוצים מאסטרא ב 1172H או 11758H

idid

New member
לי לא משנה גודל צלחת

אם יש צורך אני אחליף את 1ץ80 שיש לי כרגע, אני מעוניין לקלוט שידורי PRIMIERE מאסטרא, האם זה אפשרי

idid

New member
השאלה היא לא איזה גודל צלחת אלא ...

האם בכלל ניתן לקלוט את הערוצים האלו בארצנו הקטנטונת.

mr dish

New member
שוב-עם 4.60 ניתן לקלוט, עם כרטיס

מקורי של "פרמייר", אותו עליך לרכוש בגרמניה. הבא בחשבון שהתקנת צלחת בסדר גודל כזה מגיעה לאלפים רבים של דולרים...

geostant

New member
לא צריך צלחת גדולה...

יש בארץ LNBים מיוחדים שעם צלחת 1.2 מטר קולטים כמו 1.8 עם צלחת 1.8 קולטים כמו 2.4 ועם 2.4 קולטים כמו 3.2 אז מי צריך צלחות גדולות בימינו כשיש LNBים מיוחדים

geostant

New member
אין לי מושג איזה LNB מוכרים שם...

אין לי מושג אפילו איפה זה ניר צבי או מי מוכר.

geostant

New member
במקור זה לא OS, אבל אולי גם ל-PF.

יש גם צלחות OFFSET של 2.7 מ´ ואולי אפילו יותר גדולות לי יש אישית צלחות 1.8 מ´ OFFSET. הבעיה ש-OFFSET בגלל שהוא איכותי יותר מ-PRIME FOCUS הוא יקר בהרבה ולכן לא מביאים לארץ יותר מ-1.8 מ´ OS. עוד לא יצא לי להתקין אחד כזה על PRIME FOCUS יכול להיות שהוא גם יעבוד עליו כמו שצריך.

למירב ידיעתי LNB של אופסט מתאים

רק לצלחת של אופסט. ומה הכתובת אינטרנט של האתר המוכר צלחת אופסט 2.7 מטר? אם זה LNBF ולא LNB אז זה לא מתאים למי שיש פולרטור כי פולרטור זה פיד התופס מקום לLNB אז צריך LNB שיש לו פיד מוכן.הנקרא LNBF. אז זה LNBF?

geostant

New member
ישם להם מספר דגמים...

שחלק מהם מגיעים ללא שופר (FEED) ואתה פשוט מתאים לו את השופר המתאים, בדיוק כמו שה-SWIDISH מגיעים.

תומר

Member
אין בניר צבי lnb 05 אזל

המלאי הוא עולה 100 שקל אני מבין שבדקו אותו והתברר שמדובר בנתונים על הנייר בלבד לא יתכן שהוא עולה 100 שקל עם נתונים כאלה יש של חברה אחרת באותו מחיר וגם הוא באותה רמה אם הוא היה איכותי להערכתי המחיר שלו צריך להיות בין 200 ל250 שקל ניר צבי זה ליד רמלה החברה שהיתה שם הוחלפה בחברה אחרת שפורסמה בעבר ברשימת החברות שמוכרות מקלטים באתר לווינים יתכן שהיה מיזוג בין החברות או שהחברה עברה מקום ומי מוכר את ה lnb אם לא אבנר ד המתקין שטוען כביכול שניתן לקלוט אסטרה בצלחת מטר ועשרים עם ה 05 או בצלחת מטר וארבעים אם זה נכון תוכיח למומחים בפורום שאתה צודק

cavtl

New member
LNB

איכן קונים LNB כזה יש לי צלחת 1.65 OF עם LNB מיניר ציבי 0.5 ואני רואה טוב את אסטרה אך אני צריך LNB טוב לקלוט את ה 30W ביום אז בבקשה עזור לי וגלי לי איכן אפשר לקנות תודה

תומר

Member
את התשובה תקבל מגיאוסטנט

הוא מכיר את המוצרים הטובים ביותר בתחום

geostant

New member
יש יותר טובים...

אבל המחיר כל כך יקר שלא כלכלי ללקוח פרטי להשקיע עליו. אני בטוח ש-YES משקיעים הרבה מאוד על ציוד הקליטה שלהם פי כמה מאשר לקוח פרטי ישקיע.

למעלה