ASTRA 19.2

monyj564

New member
ASTRA 19.2

התקינו לי צלחת 180 עבור התחבות הגרמניות אך הקליטה לא טובה המון ספייקים מה יכול לשפר הקליטה? יש לי גם צלחת ל HOTBIRD והצלחת של ASTRA מתחברת לכבל אשר יורד לדירה. האם ישנה הנחתה ? יש לי שני ממירים Humax FOX (FTA ן Humax FI-CI האם הם טובים ל ASTRA ? תודה מראש מוני

m8m8

New member
astra

כדי לקלוט את ASTRA 19.2 E צריך 3.7 M לחלק מהערוצים בי

רמי א

New member
ישנם כמה גורמים לבעיה

אולי המתקין לא מקצועי. אל תישכח שאם מתקין לא מקצועי אז הוא יכול להרוס הצלחת. הLNB צריך להיות בסיפרת רעש נמוכה לפחות 0.7 והוא צריך להיות ליניארי. אפשר לשנות את הכבל לRC11 וזה כן משפר ב3 אחוז את הקליטה. היום חבר שלי שיש לו צלחת 2.7מטר עם LNB 0.6 החליף קבל לRC11 ועכשיו אין לו פריזים ב13E החבילה של ART.בכלל.בקבל הקודם היו פריזים.בתדר זה. בכל מקרה אם אתה מדבר על השידור האנלוגי 19/2Eאתה צריך צלחת בגודל 3.7 מטר.במחיר שלא שווה לכל נפש.

eliak

New member
קבל

רמי שלום לא הבנתי , איך אפשר להחליף קבל ב LNB זה גליל סגור , פןתחים אותו? תודה

ליאורש

New member
ספייקים יש באנלוגי - לזה התכוונת?

בדיגיטלי יש פריזים. את האנלוגיות קשה מאוד לקלוט, אבל יש המון תחנות גרמניות בדיגיטלי. אתה מזכיר שמות של שני מקלטים דיגיטליים טובים. את פרמייר לא קולטים כאן.

monyj564

New member
דיגיטלי

סליחה על הטרמינולוגיה המטעית התכוונתי לפריזים. לדוגמא ב 11954 (3SAT ZDFINFO וכדומה) יש לי signal quality 20% Signal level 50% ב 12051 ה SQ - 30% SL - 47% ע ל פי המתקין (חברה ידועה) הלחת JONSA ה LNB (ביקשתי ZINWELL) בחשבונית מופיעה Twin flange ZK-J22 KU האם STB אחר יעשה את ההבדל לגבי הכבלי שהומלצו בתשובה אני אבדוק עם המתקין

רמי א

New member
כדי ליקלוט פרמייר בארץ

חובה צלחת 4.5 מטר. ואני התכונתי לכבל לא קבל.

רמי א

New member
הבהרה כבלRC זה הכבל השחור

שבא מהצלחת למקלט הלוין. עוד מעט אני גם מחליף לRC11 . ואני מחפש בחו"ל LNB ספרת רעש 0.5 עם פיד + לישלוח את אח שלי לשם כדי לעשות בדיקת מעבדה לוודא שזה לא זיוף-רק עם אני לא אמצע אז אתקין 0.6.

למעלה