Astra 1

hammer27

New member
Astra 1

מישהו יודע מהי שיטת הקידוד של חבילת הMTV בלווין אסטרא 1? בכל הגורמים באינטרנט רשום שהיא מקודדת בעזרת ויאקסצס 1 (בין היתר) למרות כל המאמצים, הערוצים לא נפתחים, המכשיר מודיעה שזו לא שיטת הויאקצ'ס אך אני יודע שזו כן, והמפתחות הם נכונים, מישהו יודע מה הביעה? ברשותי מכשיר אקוסטאר 3600 ויאקסצס

slomi1

New member
viaccess

קם irdeto 5שיטות פותח בלי שום בעיה את כל mtv כך לך פאן קארד וצרוב 5 שיטות כמובן עם הממיר שלך תומך. בהצלחה

hammer27

New member
שיטות קידוד

אתה מוכן לפרט בבקשה? כי כתבת בנושא ההודעה ויאקסצס ובפרטים אירדטו... ברשותי ויאקסצס בילד אין וכרטיס גולד ואפר תודה

m8m8

New member
MTV PAKEGE

את חבילת MTV המשודרת על ASTRA אהיה ניתן לקלוט עד סוף מרץ 2003 הם יעברו ל VIA 2 בלבד בי

hammer27

New member
MTV

ובאיזו שיטה הם עכשיו? אם זה ויאקסס, מהו מס' הפרווידר ואם אפשר גם המפתח לאיפרום:)))))))))) תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

m8m8

New member
mtv

החבילה משדרת ב TPSCRYPT+VIACESS 2 סוף מרץ TPSCRYPT יפסיר לשדר אהיה רק VIACESS כמובן ש FUN CARD 6X1 יעבוד עד סוף מרץ גם DS-9 עובד טוב לפי דעתי עדיך ATMEGA 163 יותר מהיר יותר טוב בייייייייייייייייייייי

hammer27

New member
הקידוד

אם ברשותי מקלט אקוסטאר עם ויאקסס און בורד, האם אני יכול לראות שידורים בTPSCRYPT? אני יודע שזה משהו דומה לויאקסס הצרפתי - אם זה לא אותו הדבר או שאולי יש איזה פאצ' שמשדרג את הויאקסס של האקוסטר על הממיר שלי? תודה על הסבלנות:)))

למעלה