Assisted suicide Y/N?

az ma

New member
Assisted suicide Y/N?

מצטער, לא מכיר ת'מונח בעברית. יצא לי לצפות אתמול ב60 Minutes II. אחת הכתבות כיסתה את הנושא הזה בשוויץ. מהנדס גרמני, בסביבות גיל 80 פלוס, חולה פרקינסון, הגיע לשוויץ כדי "להחזיר ציוד". תוך חצי שעה מסיום הראיון הוא היה מת. בעד, נגד? הינה קישור "פרימיטיבי": http://www.cbsnews.com/stories/2003/02/12/60II/main540332.shtml איך מכניסים קישור טליגנט? ישנן "הוראות שימוש" בפורום?

az ma

New member
../images/Emo51.gif, אבל דחיל ראבאק, גלי ת'טריק

איך, איך עושים קישור כזה

נסיון נוסף

במקום בו כתוב "תיאור" אתה כותב קישור או כל שם אחר, ובמקום בו כתוב "כתובת" אתה עושה: CTR. V (את כתובת האתר ). המיקום הוא בדיוק מתחת ל "תוכן ההודעה."

כשאתה כותב הודעה כלשהי

יש לך בחלק התחתון של המסך, בדיוק מתחת לחלון של תוכן ההודעה, איזור שבו אפשר להכניס כתובות אינטרנט נלוות. בדיוק שם אמורים להכניס בצד ימין תיאור קצרצר של האתר אליו מפנים, ובצד שמאל את הקישור אליו. אם יורדים עוד קצת למטה, יש את המקום שבו אפשר לעשות קישור ישיר של מילים מתוך ההודעה אל האתר שאליו רוצים להפנות: בצד ימין כותבים את המחרוזת המדוייקת, כפי שהיא מופיעה בהודעה, ובצד שמאל את הקישור. עוד טיפטיפונת למטה יש את הקטע של צירוף קבצים להודעה. אלה היו 60 שניות על מראה מסך שליחת ההודעות והשימוש הנכון בו
מאוחר יותר הערב יהיה לך בוחן פתע.

az ma

New member
תפסתי../images/Emo70.gif וואלה אני גדול../images/Emo70.gif

תופס מהר כשמסבירים לאט. אז תודה להורי שהביאוני הלום ושהשקיעו בלימודי (רואים תוצאות...) וכמו כן ליוסטון TX ולמבט מהצד כי בלעדיכן לא הייתי מגיע לאן שהיגעתי (איפוה אני בדיוק?)...

az ma

New member
נו שוין, נראה שהנושא לא מעניין ../images/Emo5.gif

מפחיד אולי?

למעלה