למה להתעקש לכוון את הכל לכיוון אחד?
נבין דבר פשוט, כל עוד אנשים קונים משהו, ימשיכו לייצר אותו, זאת אומרת הCOD והBF למיניהם, הFIFA והPES למיניהם, הGOW והGOW למיניהם כל עוד יהיו פופולאריים וימשיכו למכור, ימשיכו להתקיים.
לא הייתי דואג שיהיה איזשהו ז'אנר אחד שייסחוף את כל התעשייה ויהפוך אותה למשהו שהרבה אנשים לא יירצו, זה לא עובד ככה מבחינה כלכלית.
אבל חוץ מזה, יש מקום לגדול ולהתחיל עוד סוגים שלא היו קיימים עד עכשיו, ביניהם סוג משחק שאני הייתי מאד רוצה לשחק הוא בסגנון הWALKING DEAD של TELLTALE, אבל עם אפילו פחות דברים "משחקי וידאו"יים בתוכו, כלומר הייתי רוצה משחק, שהמשחק שבו הוא בעצם לא משחקי תזמון של מתי לקפוץ ולאן וללחוץ על הסטיק לכיוון הנכון, אלא המשחק הוא בעיקר בראש שלך, החלטות שבאמת יהיו קשות לביצוע, וכשמשחק מתרכז בכיוון הזה הוא יוכל לעשות דברים עם סיפורים מתענפים (ניסיתי, אם האקדמיה לא מאשרת הפסד שלהם) בסדרי גודל שלא חווינו עד היום, והכל סביב שאלות מוסריות, אישיות ומה שלא יהיה, אבל לא אצטרך ללחוץ בול במילי שנייה הנכונה, אולי יהיו כאלה שיהיו תחת לחץ זמן, אבל אני לא אגיע למצב שבו אני לא מצליח להתבטא כראוי במשחק בגלל צורת האינטראקציה שלי איתו.
אני חושב שמשחק שהולך לכיוון כזה יכול להיות מאד מאד מעניין, לחקור בצורה עמוקה ומעניינת נושאים שמשחקים היום פשוט לא יכולים, וגם להכניס הרבה שחקנים חדשים.
בנוגע למה שאני חושב לגבי הנגשת משחקים בז'אנרים שיש היום על ידי נעילת מצלמה וכאלה כל עוד זה מתווסף אני לא רואה איך זה הורס למישהו משהו.
ושוב, העניין של "זה יהרוס את המשחקים שאהבתי" לא ייקרה, כל עוד אתה ומליונים (אני כלול גם :]) ימשיכו לקנות ולאהוב, זה לא יעצור.
שים לב שהPS4 היא הקונסולה המוכרת ביותר בהיסטוריה (בטווח הזמן הזה, מה עבר? חצי שנה?) אז לא הייתי מודאג