asp...

Zeliran

New member
אממ..

אה.. איך? בסך הכל, אני רוצה לדעת עם איזשהוא שדה השתנה, ואם כן, אז אני אוציא הודעה למשתמש שבו אני אודיע לו שהוא שינה משהו..והאם הוא רוצה לשמור את השינויים.. אפשר לשים event בתוך הפונקציה, או מה?

Zeliran

New member
שאלה של תאימות

לאחר שקימפלתי תוכנית C# תחת vs.net אני אוכל להריץ אותה על מחשבים שאין להם את ה .net Framework?

gilad g

New member
לא.

חובה שיהיה להם את ה-Redistributable, לפחות (20 ומשהו מגה).

Zeliran

New member
אהמ..

איפה בדיוק אני יכול להוריד את זה? אז אני אמור להוסיף את זה לתוכנית ההתקנה?

Zeliran

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשתי הגרסאות שיש שם (1.0 , 1.1) אין גרסאה בעברית.. יהיה אפשרי להתקין את הגרסאה באנגלית? (והכל יעבור בלי בעיות?)

Zeliran

New member
../images/Emo26.gifISS

איך שהבתני, אני צריך שיהיה לי על המחשב ISS כדי לכתוב ולהריץ asp.net קראתי את המאמר על התקנת שרת על windows 200 אבל הבעיה היא שיש לי winXP, ולא נראה לי שאפשר להתקין ISS דרך תקליטור ההתקנה של מערכת ההפעלה.. יודעים מאיפה אפשר להשיג ISS? (ממש צריך לקנות את זה?? לא בא עם vs.net או משהו?) בסך הכל אין לי ממש מושג בכל הנוגע ל asp.net (או asp בכלל..) פשוט רציתי לראות בדיוק איך זה עובד.. אולי אני אתענין ואתחיל קצת ללמות ולפתח..

Zeliran

New member
אזזז..

לפי מה שכתוב.. אמורים להיות תחת Administratoe Tools (בתרגום חופשי לעברית, אני מניח שזה "כלי ניהול" בגרסאה העברית..) אז לא קיים ה..דבר הזה.. שאמור להיות אם ה ISS מותקן.. (או שבעצם.. זה מופיע רק ב 2000?) בכל מקרה.. יש מקום אחר להוריד את ה Frontpage Server Extensions חות מכתובת שניתנת בפורום ASP ? (היא לא עובדת..) ותודה

Zeliran

New member
אהמ..

לא חשוב הלינק.. כבר מצאתי..

Zeliran

New member
ועכשיו עוד משהו..

טוב, אז אין לי ISS, כשניסיתי להתקין את ה FPSE קיבלתי הודעה שלא מותקן אצלי ISS..

Zeliran

New member
טוב.. אז עכשיו זה רשמי..

אי אפשר להתקין IIS על xp Home Edition, יש דרך.. אבל לא הכי חוקית

gilad g

New member
רק רגע אחד..

יש לך XP Home, ומותקן לך Visual Studio .NET
אז ברור שלא תוכל ליצור פרויקטים ב-ASP.NET
מתוך האתר של מיקרוסופט:
Limited functionality. Visual Studio .NET 2003 does not support creating ASP.NET Web applications or ASP.NET XML Web services when using Windows XP Home Edition. ASP.NET Web applications and XML Web services can only be hosted on Windows XP Professional, Windows 2000, and Windows Server 2003.​

Zeliran

New member
לא קשור ל vs.net, זה בגלל

שמערכת ההפעלה היא מגרסאת home הסיבה שא אפשר ליצור פרוייקטי asp.net היא בגלל שבגרסאת ה home לא נתנו תמיכה ל IIS ובגלל זה ה visual studio לא יכול ליצור פרויקטים של asp.net אז יש שתי אפשרויות לפרתון.. או להשיג את גרסאת ה pro או שלהעתיק קובץ מסויים מתקליטור ההתקנה של w2k או xpPro.. אבל.. זה לא חוקי.. לא יפה

למעלה