asp...

Zeliran

New member
asp...

איזה חלקים מה visual studio.net אני צריך להתקין כדי שאני אוכל לכתוב ב ASP? (אני מתכוון להשתמש בC#)

gilad g

New member
asp.net, אתה מתכוון?

שום חלקים, זה בא עם ה-Visual Studio -- כשאתה מתחיל פרויקט חדש, אתה יכול לבחור שהוא יהיה פרויקט asp.net.

Zeliran

New member
מה ההבדל בין..

web applicaiton ל web service? או שאולי יש מקום טוב להתחיל ללמוד בו asp.net?

אין קשר בינהם !

Web Application זוהי אפליקצייה לרשת, דוגמא : אתר באינטרנט בטכנולוגיית ASP.Net Web Service זו טכנולוגיה לחשיפת פונקציונליות לעולם החיצון. דוגמא : ממשק להזמנת ספרים באמזון.

Zeliran

New member
בעיה ביצירת פרויקט ASP.NET

כשאני מנסהל יצור פרויקט חדש, אני מקבל אוטומטית את השם:
http://localhost/WebApplication1​
כשאני לוחץ על ok אני מקבל את ההודעה שבתמונה שצרפתי.. מה קורה כאן??

Zeliran

New member
הודעת שגיאה חדשה..

עכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה..

Zeliran

New member
יכול להיות שחסר לי איזשהוא רכיב?

שאני אמור להתקין, משהו כגון Web Development (נדמה לי שיש אפשרות כזאת בהתקנה של vs.net), העניין הוא שכאשר התקנתי את vs.net בחרתי להתקין את רק מה שאני צריך לכתיבת תוכניות ב c# על מנת לחסוך במקום.. אני צריך משהו מיוחד כדי לדבג\להריץ\ליצור asp.net?

gilad g

New member
כן,

אתה צריך להתקין את Frontpage Extensions, אם זה עוד לא מותקן.

Zeliran

New member
ממממ...

אני צריך את זה כדי להרית את הדפים במחשב שלי, או כדי ליצור חדשים? ומאיפהו אני יכול להשיג אותו? לקנות? להוריד?

Admini

New member
!@#$%^&*)../images/Emo46.gif../images/Emo15.gif../images/Emo95.gif

שונא את FPSE
ועכשיו ברצינות: אחרי שאתה עושה את הטעות דלעיל (גם אני עשיתי אותה, אין ברירה) עליך לעשות את אחד הדברים הבאים: 1. הטעיה: לשנות את הפורט של IIS (לכל אחד אחר, למשל: 81 או כל אחד אחר). 2. ביטחון: חסום כל אפשרות בהגדרות של FPSE (במאפיינים של IIS) שנראית לך מיותרת 3. ב-VS, תגדיר לו לעבוד עם http://localhost:port/webApp1.

Zeliran

New member
סדר הפעלת פונקציות\ארועים

יש לי פונקציה, כאשר אני מפעיל אותה, היא פותחת טופס מסויים ומכניסה בשדות הטקסט שלו נתונים שנשלחו לפונקציה יצרתי גם events לכל תיבות הטקסט, שכל פעם שהערך שנמצא בהם השתנה, אז שהמשתנה הבוליאני changed יהיה שווה ל true הבעיה היא שכשאני מפעיל את הפונקציה, אז אוטומטית המשתנה changed מקבל true איך אני יכול לגרום לכך שתהיה בדיקה אם הערך השתנה, רק לאחר שפונקציה סיימה להכניס את כל הנתונים?

gilad g

New member
לא הבנתי כ-ל-ו-ם.

א. תהיה יותר ברור
ב. תבי קצת קוד, שנראה על מה אתה מדבר

Zeliran

New member
ננסה להיות יותר ברור..

יש לי פונקציה.. לפונקציה אני שולח כמה מחרוזות.. כשהפונקציה מופעלת, היא טוענת טופס, ומכניסה כל מחרוזת שקיבלה לכל תיבת טקסט מתאימה.. הקטע הוא שלטופס שאותו אני טוען, יצרתי events לכל תיבות הטקסט, שכל פעם שהטקסט אותו מכילה התיבה משתנה..ה event מופעל.. הבעיה היא שכשהפונקציה מופעלת, אז כאשר היא מכניסה לתיבות הטקסט את המחרוזות שקיבלה.. אז ה events מופעלים.. האם יש דרך לגרום לכך שה events יהיו פעילים רק לאחר שהפונקציה סיימה לפעול?

gilad g

New member
תראה קצת קוד..

מתי הפונקציה מופעלת? איך אתה מקשר אותה ל-event?

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זאת הפונקציה שאמורה להוסיף את הנתונים לטופס..
public void IntalizeForm (string name, string id, ArrayList subs) { this.MdiParent = ParentForm; this.Show(); txtName.Text = name; txtId.Text = id; for (int i = 0; i<=subs.Count-1; i++) { listSub.Items.Add (subs.ToString()); } }

היא מופעלת כאשר בטופס אחר, בוחרים שם של מורה מהרשימה, ולוחצים על כפתור "הצג פרטים", הוא עושה deserialize למורה, ושולח את הנתונים לפונקציה.. העניין הוא איך אני יכול לבדוק אם אחר מהשדות השתנו לאחר שהפונקציה סיימה לפעול..

gilad g

New member
המממ

במקום להקשיב ל-event של שינוי השדות, תכתוב את הפעולות שאתה רוצה לעשות בסיומה של IntalizeForm .

למעלה