ASP.NET

darthziv

New member
ASP.NET

אני חדש בתחום הweb (כרגע מנסה תרגיל ראשון של הצגת תאריך בASP.NET) הבעיה היא שעקב בעיה טכנית המחשב שלי לא מאפשר לבצע את ההתחברות בהפעלה* אם אין לי דרך להפעיל בדיבאג, אז חשבתי שאולי עדיף לי לשים מה שצריך באיזה עמוד ברשת ולבדוק שם אם זה עובד מה אני צריך לשים בכתובת רשת ומה אני מפעיל כדי לגרום לזה לעבוד? מדובר במשהו פשוט (קובץ ASPX וASPX.CS) אשמח גם אם מישהו יסכים שאשאל אותו כמה שאלות באיסיקיו או במסנג'ר לגבי התחום *הפיירוול של ווינדוס נפגע בעבר מוירוס, כיום המחשב נוקה ועובד מלבד זה שהפיירוול הנחמד הסתגר בתוך עצמו, לא מאפשר גישה וחוסם כל מה שלא נראה לו כמו גלישה תקינה (תוכנות FTP למשל...)

darthziv

New member
אממ תודה אבל בעיה

לצורך הדברים האלו אני צריך לפתוח פרוייקט רגיל ולהפעיל משם (מה שמתחבר אליהם לlocal host) הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להתחבר לlocal host ומחפש סוג של פתרון חלופי דרך בה אני אוכל לעבוד בASP על המחשב, כשבהפעלה במקום לקפוץ לשרת הניסויי שלהם, אני אלך לאתר רגיל ברשת (או אפילו מקומית על המחשב, כלומר אם יש דרך מלבד IIS שלא מצאתי דרך להתקין) איזה מהקבצים אני צריך להעביר לאתר? במה האתר צריך לתמוך? ואיך אני מפעיל את זה ממש? בינתיים ניסיתי על לייקוס וזה מראה לי רק את הכותרת של הדף :/

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

ניתן לפתוח אתר Website חדש ולהגדיר שבמקום שישב על HTTP הוא ישב על ה-FileSystem ובמקרה הזו הוא ירוץ על שרת פיתוח לוקאלי שאינו IIS. במסך שבו פותחים WebSite חדש בתוך Visual Studio יש DropDownList עם ארבעה אפשרויות: Http, FileSystem, FTP והרביעית. תבחר File System.

darthziv

New member
זה מה שעשיתי...

ואז כשמפעילים המחשב מנסה ללא הצלחה להתחבר ללוקל הוסט של ויזואל סטודיו... לכן אני רוצה משהו שלא יהיה באמת ברשת, או שיהיה באתר אמיתי (אליו לא תהיה לי בעיה להתחבר כי זה בפורט הרגיל) יש סיכוי שאני יכול לדבר איתך על זה במסנג'ר? נראה לי יהיה מהיר יותר למלא את ההוראות ככה....

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

אם יש בעיה ב-File System (מה שהגיוני כי פורט 2003 באמת שטוב שחסום) תתקין IIS ותפתח פרוייקט HTTP. יש מספיק מדריכים ברשת של QuickStarts ואנשים בפורום גם עונים על שאלות כאלו. אם יש לי זמן לענות על שאלות אני מעדיף להקדיש בפורום איפה שאנשים אחרים ילמדו.

darthziv

New member
אמרו לי שיש להשיג אותו רק מדיסק

ווינדוס סרבר... מה שאין סיכוי שאני אשיג עד הזמן שאני צריך להכין תרגיל בזה ואצלי הפורט ההוא חסום כי כל הפורטים כמעט נחסמו (הפיירוול התחיל מלחמה ולא עובד, רק מנטרל הכל.... חייב לפרמט רק שאין לי זמן, אם אני אעשה את זה יהיה לי מחשב עובד עם כל התוכנות רק אחרי שאני צריך את התרגיל מוכן :/ בעיה...) זו בעצם שאלה לאיך אני יכול להתחיל ללמוד כשהתוכנה מתנגדת לאפשר לי חח בספק אם עוד אנשים צריכים עזרה בכזה דבר סוג של בעייה ייחודית רק למחשב שלי לצערי מישהו בפורום אחר המליץ לי על שרת בשם http://www.411asp.net אז איך אני מפעיל הכל משם? מה אני צריך להעתיק לשם?

למעלה