ASP.net SELECT

IBM MAN

New member
ASP.net SELECT

הכנסתי מה DB אל SELECT שיש לי בטופס את טבלת ארצות אני מעוניין שהשורה הראשונה של הקומבו תיהיה "SELECT COUNTRY" איך אני עושה את זה? יש אפשרות להכניס אחרי שאני עושה DATABIND? לתוך ה SELECT ישירות או שעלי להכניס רשומה ל DATASET קודם לטבלת ארצות ואז לעשות DATASOURCE ו DATABIND? או שאני ממש לא מבים כלום? אשמח לראות פתרון לעניין תודה.. תודה....

gilad g

New member
יש דרך ../images/Emo13.gif

אחרי ה-DataBind, כתוב את הפקודות הבאות: (אני מניח שאתה מדבר על DropDownList..)
myDropDown.DataBind(); //That's your databind() myDropDown.Items.Insert(0, "Select country");​
אם אתה רוצה להוסיף מאפיינים אחרים ל-ListItem החדש, תשתמש ב-overload השני של Insert, שמקבל ListItem, ולא סטרינג
לפרטים נוספים

IBM MAN

New member
משתמש ב STORED PROCEDURE ו..

אני משתמש בפרוצדורות באתר ASPNET אם אני צריך לשלוח מספר משתנים לפרוצדורה אז אני יוצר את מספר משתנים בהתאם. האם יש דרך להשתמש במשתנה פרמטר להוסיף אותו ל COMMAND ואז שוב להשתמש באותו פרמטר ? ז"א לנקות את הפרמטר מהנתונים הישנים ולעדכן אותו ושוב להוסיף ל COMMAND תודה....

yuval k

New member
../images/Emo18.gif נא שרשר שאלותיך.

[ראה לינק אדום בראש הפורום]

gilad g

New member
לא הבנתי..

אתה רוצה שהפרמטר יהיה שייך לשני commands בבת אחת
(את זה אי אפשר, אגב)

IBM MAN

New member
הכוונה שלי היא..

ליצור פרמטר לעשות לו ADD ל COMMAND אחר כך עם אותו פרמטר (לנקות אותו אם אפשר) ולהכניס לו את הנתונים וגם לו לעשות ADD סליחה על עניין השירשור.. תודה..

gilad g

New member
ל-command אחר../images/Emo35.gif

כמו שאמרתי, פרמטר יכול להיות שייך בו זמנית רק ל-command אחד. אם אנחנו מדברים על אותו command, אז אין צורך לעשות לו add שוב, כי הוא כבר "בפנים"

למעלה