ASP.NET - סדנת לימוד..

יולו

New member
ASP.NET - סדנת לימוד..

קניתי את הספר ASP.NET - סדנת לימוד (של הוצאת הוד-עמי) היה שווה? אין לי כמעט ידע בכלל ב ASP.NET אם לא בכלל.. אתם מאמינים שאני יכול ללמוד מהספר הזה ולהגיע לרמה? הספר סה"כ נראה טוב.. אבל לכתוב קוד אחריי קוד נראה לי מסובך.. 700 עמודים בערך.. וכל הזמן לכתוב קודים לאמרת שאני יודע שזה חשוב כי ככה אני יזכור ויבין יותר טוב.. הגעתי לעמוד 42 ועדיין לא הבנתי ממש איך עובדים עם ASP.NET האם זה בגלל שאני בשלב יותר מידי מתחיל? מה לעשות? אני מבולבל יותר מידי.. =\

gilad g

New member
לצערי, זה ספר לא טוב.

אני הייתי קונה ספר אחר (באנגלית!).

יולו

New member
Damn'..

אפשר ללמוד מהאינטרנט בצורה טובה? כי אין לי כסססססף.. :) אני חוסך ללמוד נהיגה.. וחוסך למסך דק.. ומכונית.. :)

יולו

New member
שוב Error..

אני מנסה בכל מקרה ללמוד מהספר ASP.NET סדנת לימוד.. כי אין לי כרגע משהו אחר.. לפחות שקצת יכנס לראש משהו.. כתבתי קוד ולא ממש יצא לי: http://yolo.europe.webmatrixhosting.net/calc.aspx זה השגיאה ואני לא יודע למה כי את כולם סגרתי.. =\ לפחות ככה נראה לי.. זה הקוד: <%@ page language="VB" %> <script language="vb" runat="server"> sub Message_cha(Sender As object, E As EventArgs) tbc.Text= cint(tb1.text) * Cint(tb2.text) end sub </script> <html><body> <form runat="server"> Number one: <asp:textbox id="tb1" runat="server"/> Number two: <asp:textbox id="tb2" runat="server"/> <asp:button id="Message_cha" text="submit" onclick="Message_cha" runat="server"/> <asp:label id="tbc" runat="server"/> </form> </body></html> מצטער אם זה לא עבר לצד שמאל.. עדיין לא הבנתי איך אז ניסיתי עם ctrl+shift לאמרת שאני כמעט בטוח שזה לא קשור..

יולו

New member
מצטער..

למעלה