ASP.NET - איפה להתחיל? מצאתי

ASP.NET - איפה להתחיל? מצאתי

עשרות אתרים שמספרים המון סיפורים אבל ת'כלס אני מנסה לכתוב דף ולא יודע אפילו איך לכתוב את השורה שמכילה את הcodebehind כדי להפנות לדף הVB שמאחורה. יש מקום שמתאים ממש להתחלה ולסביר שלב אחר שלב איך בונים דף?

שרוןפ1

New member
תנסה את האתר הזה הוא מסביר מההתחלה

http://www.asp.net/Tutorials/quickstart.aspx

תודה. ובעיה נוספת...

עדיין בשלבי הבנה ראשוניים. יש לי קוד בASP.NET שמציג DATAGRID. בדף ה-VB יש פונקציה שנקראת BINDDATA שאמורה לקשר בין הגריד לDB. מה שיפה פה זה שגם אם אני שם את הקריאה לפונקציה הזו בהערה אבל הפונקציה עדיין מתבצעת! ללא שום קריאה אליה. איך זה יתכן? פונקצית הLOAD ניראת כך:
Sub Page_Load(ByVal Source As Object, ByVal E As EventArgs) Response.Write(DateAndTime.Second(Now())) 'If Page.IsPostBack Then 'BindData() 'End If End Sub​

שרוןפ1

New member
נראה לי שלא כאן הבעיה

קודם כל pageIsPostback לא קורה בטעינה הראשונית של הדף, אז לא כאן הבעיה. pageIsPostback קורה כאשר קרה איזשהו אירוע והדף בעצם צריך להיטען מחדש. תנסה את הלינק ששמתי יש שם חלק שמתייחס ל - DataGrid. זה הלינק Server-Side Data Access . ובתוכו תבחר את הלינק Binding SQL Data to a DataGrid יש לך שם דוגמה עם הקוד. תנסה להריץ אותו.

CONTROL לא מוכר בדף הVB

דף הASP מתחיל בשורה הבאה:
<%@ Page Language="vb" Codebehind="WebForm1.aspx.vb" Inherits="test1.WebForm1"%>​
ובהמשך אני מגדיר:
<asp:datagrid id="dgrid1" runat="server" />​
למה כשאני כותב dgrid1 ב-VB יש תחתיו קו וכתוב לי: Name 'dgrid1' is not declared.

למעלה