Asleep in the Deep

3 שרונית

New member
שיחקתי, אבל לא הצלחתי בענין של החלון וטבעתי

מעצבן.. איפה נתקעת??

אספתי חפצים..

וממש לא הבנתי מה לעשות משם... :/ צריך לסובב את הברזים שם או לסתום ת'חדירה של המים, ניסיתי וטבעתי : (

3 שרונית

New member
אולי ננסה יחד, בסוף זה מצליח לנו

תראי מה אני גיליתי : קולב במגירה , צריך לחתוף אותו עם הפלייר מתחת לשידה יש משהו, יש כרטיס מגנטי למטה ליד הטבלה של האיקס, צריך לפתוח ואז יש כרטיס, בכלוב יש ידית, צריך לשים אותה למטה בין שני הצינורות, ויש חתיכת צינור בצד של הארגז יש מפתח ברגים, צריך לפתוח איתו את הפתח למטה מול איפה ששמנו את הידית, ואז להפוך ל-OFF ואז אחרי שהחשמל הפסיק אז צריך לשים את החתיכת צינור בריצפה למטה..רואים אותה דרך המים כאילו מתחתיך... זהו..לא הצלחתי למצוא קוד לקופסא ולא הבנתי מה לעשות עם החלון שיוצאים סורגים כאלה...

3 שרונית

New member
מצאתי עוד משהו

הקולב, תעשיעוד פעם עם הפלייר ואז בסורגים האלה שבחלון, הם זזים, אבל אני לא מהירה מספיק

ilanama1

New member
מה שגיליתי שאם את משתמשת עם מפתח הברגים

על הקופסא הורודה בצד שמאל עם הכלוב תפתחי עם המפתח את החור ליד הכבלים והורידי את שני המתגים למטה לא תתבעי כל כך מהר מכניסים את הצינור לתוך הפתח שיוצאים המים כרטיס מתוך המנורה ומגנט מהאשנב

3 שרונית

New member
לא הבנתי איך להשתמש בקופסאה הורודה

ואיפה המגנט?? הצלחת לקחת את מה שיש בצינור??

tomb boy

New member
איפה מצאת את הצינור?../images/Emo41.gif

לפי הציורים של הX O גילתי שצריך לסובב את הברזים האדומים שבקיר. הX מסמן סיבוב 1 והO מסמן 2 סיבובים כך ש: ברז 1 צריך לסובב 2 סיבובים ברז 2 צריך לסובב 2 סיבובים ברז 3 צריך לסובב 4 סיבובים ברז 4 צריך לסובב 3 סיבובים ברז 5 צריך לסובב 2 סיבובים ברז 6 צריך לסובב 3 סיבובים זה אמור לגרום לגלגל החום (מהכלוב) שהכנסנו בצינור להסתובב.. ואז כנראה עולה הלבנה הזאת שבצינור השקוף. אצלי זה לא עבד. כמו כן יש בקיר שמעל הכלוב מעין מתלה בגדים, כשמורידים את הידית השניה מימין מופיע איש ירוק הפוך על הרטיבות שבקיר שליד הכלוב ומצביע על משהו בריצפה. עוד לחיצה על הידית הזאת, האור חוזר, ניגשים לנקודה שבה הוא הצביע ו.. יש מפתח. עדין לא הבנתי למה הוא משמש. את הכרטיס עובד מכניסים למונה של החשמל.

3 שרונית

New member
מימין לשידה

קליק , ואז ישצינור,ף קליק עליו, ואז תיראי למעלה חליל כזה, ואז את מקליקה עליו וןהוא הופך לצינור..

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifגיליתי עוד משו../images/Emo41.gif

החלון העגול שמעל הערסל.... יש בו עיגולים (ברגים) מוציאים אחד עם המפתח שוודי. ואחרי שמכניסים את הכרטיס לשעון חשמל אפשר להזיז בעזרת העיגול (בורג) את המחוגים הקטנים, (זה מעין מגנט) אני חושבת שזה קוד
36295

tomb boy

New member
../images/Emo58.gifמצאתי עוד מפתח../images/Emo41.gif

אוף.. איזה מעצבן זה.... הלכה לי היד כבר.
מצאתי עד כה 2 מפתחות לפתיחת החלון פלדה הזה. קודם כמובן מושכים את החבל של הערסל. מפתח אחד מתאים למנעול השמאלי למטה (הוא נמצא היכן שהאיש הירוק מצביע, בפאנל של הקיר מהעץ) מפתח שני ממש לידו יש מלבן שחור שמתרומם, המפתח בפנים הוא פותח את המנעול העליון משמאל את המנעול התחתון פתחתי עם ה"קולב" לאחר שהפכתי אותו ל"מחט" בעזרת הפלייר זה לא זז מיד, לכן לא חשבתי שזה עושה משהו... ניסתי כמה פעמים עד שראיתי שזה מתחיל לזוז... ואז אכשהו הזזתי אחד אחרי השני עד ש"תפסתי" את כולם למעלה... סיוט ממש הלכה לי היד. אח"כ מסובבים את המנעול עם הקיסם שמצאנו במדף השני... כך לפחות זה מה שקרה אצלי.

למעלה