ask Olivia חדש משחק חדש
3 3 שרונית New member 28/11/06 #2 אילנה את משחקת??. מישהו?? פתחתי דלת ראשונה ושניה, ירדתי למטה , לקחתי מעיל צהוב,ירדתי עוד קומה ונתקעתי......
אילנה את משחקת??. מישהו?? פתחתי דלת ראשונה ושניה, ירדתי למטה , לקחתי מעיל צהוב,ירדתי עוד קומה ונתקעתי......
I ilanama1 New member 28/11/06 #3 במשחק הזה את צריכה להקשיב מה שאומרים לך ברמקול והתשובה היא בעיתון באמבטיה קודם הפעילי את המכונה שימי עליו את החבל והדליקי את הסוויטס בחדר השני
במשחק הזה את צריכה להקשיב מה שאומרים לך ברמקול והתשובה היא בעיתון באמבטיה קודם הפעילי את המכונה שימי עליו את החבל והדליקי את הסוויטס בחדר השני
3 3 שרונית New member 28/11/06 #4 אההה, אין לי רמקולים את כל זה עשיתי...אני בקומה -2 ויש לי מעיל כתום
ש שירשיר123 New member 28/11/06 #8 כשהוא שואל מי גנרל אז עונים לו: buster ואז הוא אומר נכון והדלת נפתחת
D danield New member 29/11/06 #11 מקס ואילנה סיימתם את המשחק? אני קצת תקוע בעלית הגג עם מוסיקה ולמטה במכונה שאפשר להוציא חלקים איזה חלק להוציא?
מקס ואילנה סיימתם את המשחק? אני קצת תקוע בעלית הגג עם מוסיקה ולמטה במכונה שאפשר להוציא חלקים איזה חלק להוציא?
ש שירשיר123 New member 29/11/06 #12 אני תקועה איזה צליל לעשות המכונה כדי להוציא את החלק ובמכונה השניה הכפתור נהיה ירוק אבל היא לא נפתחת... בקיצור.. צריך את החלק במכונה עם הרמקול וצריך לחבר שם מנגינה.. איך?? לא יודעת...
אני תקועה איזה צליל לעשות המכונה כדי להוציא את החלק ובמכונה השניה הכפתור נהיה ירוק אבל היא לא נפתחת... בקיצור.. צריך את החלק במכונה עם הרמקול וצריך לחבר שם מנגינה.. איך?? לא יודעת...
I ilanama1 New member 1/12/06 #15 מכסים אותו עם המגבת הוא נותן מפתח ולאחר מכן מורידים את המגבת הוא אומר את השעה שקשה מאד להבין אבל היא 735 ומעדכים את השעון
מכסים אותו עם המגבת הוא נותן מפתח ולאחר מכן מורידים את המגבת הוא אומר את השעה שקשה מאד להבין אבל היא 735 ומעדכים את השעון