לקחת איזשהו שיר של זפלין הם AMAZING וDREAM ON. לא הייתה, אין ואני מקווה שאולי תהיה להקה כמו לד זפלין. יש עוד מלא להקות שאני ממש אוהב, אבל לד זפלין היא היחידה שאני אוהב את כ-ל השירים שלה, זה משהו מוזר.
כמובן אבל כל אחד והטעם שלו והאהבות הגדולות יותר שלו.גם יש בטח עוד המון שירים מצויינים של אירוסמית' שאתה לא מכיר אם לקחת דווקא את Amazing ואת Dream On שהם מהיותר מוכרים לקהל הרחב... רק תרשו לי להגיד בהזדמנות זו שכמובן הכל נעשה פה בידידות ואחווה.אין שום מלחמה בין מעריצי אירו ו-זפלין. הלהקות גם מכבדות אחת את השניה וגם כמובן יש קשר חם בין המוזיקה שלהם וגם בין המעריצים שלהם. אם ניקח גם את הקשר שיש לנו ממש כאן בהתמודדות הזו אז אירוסמית' הרבה פעמים עשו שירים כמו: Heartbreaker Dazed & Confused ו-C.Breakdown בתוך ה-Medly של...Sweet Emotion בהופעות. זה רק מראה את החיבור שיצא לנו פה. אירו כמובן הושפעו גם מזפלין (וה-Yardbirds כמובן לפני) ואפילו ג'ימי ביקש מ-ג'ו פרי שיציגו אותם להיכל התהילה של הרוקנ'רול ב-95. רוברט וג'ימי גם התארחו בהופעות שלהם בתחילת שנות ה-90 ויש אהבה וכבוד רב בין האמנים וכמובן בין מעריצי 2 הלהקות...(שהרבה כאמור אוהבים את 2 הלהקות אבל לכל אחד יש את היותר Favorite שלו) שנזכה לעוד שיתופי פעולה ואחווה בין פורום זפלין לפורום אירוסמית' בעתיד.כולנו כאן אחד בשביל השני. We're all here for the music,and she's great in both sides...