as good as it gets

  • פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
as good as it gets

פעם ראשונה שראיתי אותו לא אהבתי אותו הייתי משוכנע שזה סרט קומדיה וכל הזמן חיכיתי למשהו שכזה אבל הוא פשוט נראה כסרט ארוך ולא מה שקיויתי לראות עכשיו ראיתי אותו שוב בערוץ 4 ואני חייב לציין שזה סרט ממש טוב הטקסט לדעתי ממש נהדר ובכלל הסרט עשוי בצורה מהנה (הלן האנט וג´ק ניקולסון מדברים ואז פתאום אמא שלה צצה משום מקום וקוטעת לשניה את הדרמה) בקיצור למי שיש זמן אם במקרה אתם שמים ל להקרנה חוזרת של הסרט אז תנסו לצפות
 

Chot

New member
עעאגגאחח

הלן האנט כזאת בת זונה מזדיינת אני שונאת אותה ככככרגכגהגגגג עכשיו נזכרתי במי הכי הייתי רוצה לבעוט חזק מאוד מבין כוכבי הקולנוע. וזה סרט די נחמד בהחלט.
 

חזיר בר

New member
אני רוצה לקחת את התשובה לזה

שטיקים מעצבנים שחוזרים על עצמם כמו בקרוסלת הקסמים בקרטון נטוארק (זה בכלל לא מצוייר,למה שמים את זה שם,ודווקא בשעות הכי טובות לצפיה במציורים. אבל אני סוטה מהנושא. אני והסוגרים שלי,זה פשוט בלתי אפשרי.) יש לה חיוך מעצבן, היא לא באמת יפה,אבל משחקת תפקידים של כזאת. התפקידים שהיא משחקת הם תמיד מתוסבכים נפשית,אבל לדעתי,בכל אחד ואחד מהדמויות שהיא משחקת היא סתם בחורה משעוממת שמחפשת תשומת לב.
 

Chot

New member
עזוב

למה היא תמיד צריכה לקחת פרסים על משתגעים מאהבה?! פול רייזר לא רע בעצמו! נמושות נמושות מעדיפים לתת פרס לבלונדיניות! נמוווששששששווותת נמושות!!! וגם היא נורא מעצבנת בתפקידים שלה אתה צודק וגם בפרצופים שלה וגם בשיניים שלה, איםפה שהייתי בועטת חזק במיוחד
 

goldi san

New member
אוווו "מה נשים רוצות"

איזה מחורבן מחורבן כמו המוות גם מל גיבסון וגם הלן האנט למות! למות!!!!!!!
 

מימי

New member
הסרט הנוראי הוא "מה נשים רוצות"

לא "הכי טוב שיש". וג´ק ניקולסון חמוווווווד!!!!!!! חזיר בר, אתה גם זקן חמוד, אבל לא כמוהו!
 

A.L (boy)

New member
מתחסדים וטעם רע...

ראשית - "הכי טוב שיש" - סרט מצויין, מצחיק במניירות של הכוכב הראשי, המשחק טיפוס ציני, מרושע, שונא אדם, ונהנה מסבלם של אחרים. כבר העובדה שהדמות היא שיא באנטי-חביבותה על הקהל, ומסתברת כחביבה בעליל, היא נקודת אור ראשונה. הלן האנט, היא, מה לעשות, משחקת לא פעם ראשונה את הטיפוס המתוסבך, הנאהב, שתמיד מוקפת בבעיות כאלה ואחרות. בהוליווד כנראה חושבים שזה מה שהיא משחקת הכי טוב... והיא אכן שחקנית סבירה, המבצעת את תפקידה באופן נאמן. בסופו של דבר, סרט להעביר איתו את הזמן בכיף! אך לרדת על האנט בצורה כ"כ וולגרית ובלתי עניינית - זו מורת רוח, וצדקנות מהולה בטעם רע... ואפילו לא בצחוק.
 
למעלה