............... As a Child

............... As a Child

i could walk on the ceiling. I'd butterfly up on the walls The Delta- As A Child I Could Walk on The Ceiling בא טוב אחרי יום של ניקיונות פסח......

../images/Emo45.gif

סבבה של טראק..ואל תגיד לי שגם אתה עובד קשה בטירוף על נקיונות פסח

קטע אדיר

חולה פשוט על הסמפל והצלילים והרעשים המתכתיים חוצמזה אבי גבר מה שלומך?

היה רמיקס אחי אתה מתכוון

הרמיקס עצמו קיים אבל לא ישוחרר כי דה דלתא לא נתנו לאיקס ניוז רשות אז הם הוציאו את הסמפלים מהרמיקס ושינו תרמיקס והטרק התשחרר בקומפייל אוטפיה 2 של קריסטל מטריקס תחת השם אנגונה ביץ 2 הקטעים חשמל

נייט זה איקס ניוז פשוט זה יצא

בתחילת דרכם וכולם חשובו שבגלל הסאונד זה איקס ניוז

?

יש לו 2 רמיקסים שאני חולה עליהם רמיקס פרוגרסיבי שכזה של סלי יצא בקומפיל הזה שהוא מיקסס אקטיב בי סלי אוו משהו כזה וטק רמיקס של מאונטק פי תענוג למורות שבסופו של דבר אין על האורגינל

Nofale

New member
אקס נויז זוועה

יש דאב רמיקס שלהם והאוריגינל לא רואה אף אחד

תפרט רבאק אל תזרוק סתם מילים

אני רוצה לדעת למה לדעתך הם זוועה?אם נותנים דעה נותנים גם בדר"כ נימוקים וסיבה לדעה או שלא הספקת לעשות בגרות בחיבור כבר

Nofale

New member
יו איזה מעצבן

הרכב שהוא וואנבי הרכבים אחרים הם אפסים מאד כמו שאתה רואה שמרקוס לא הסכים להם לשחרר את הרמיקס כי הם פשוט אפסים בית חרושת לרמיקסים (10 רמיקסים הם עשו כבר..ושמעתי את רובם..וכולם גרועיםםםםםםםםםםםםם) המוזיקה שלהם מסריחה ולא מקצועית בגרוש (לא הבניה , המוזיקה) וכולה כמה זמן הם עובדים..פחות משנה...

איזה 10 רמיקסים

יש להם 4 4רמיקסים אחד לפיקסל אחד לפסיסקס אחד לפייטלס אחד לדה דלתא הם לא מנסים לחקות אף אחד זה פשוט הסטייל שלהם ושל פיקסל פסיסקס סאב6 דומסטיק וריקד משינס ולמה לא מקצועיים אולי אתה פשוט מקנא בהצלחה שלהם נכון שהטרקים שלהם לא ברמת שלמות אבל הם גם לא מסריחיםואסור להגיד על אף אומן אפס כל עוד הוא מנסה מתאמץ עובד כותב אפילו אם זה קופי פסט צריך להעריך אותו

למעלה