ברמן??? ש................ אל תעיר אותו בחיית חחחחח
T TRANCE ADDICT New member 10/1/06 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אור אל תיקח רציני אני ומירב חולים עלייך ימאאגניב ....
M MULAN30 New member 10/1/06 #14 אור! אחד המקסימים .. יהיה בע"ה איש פסיי חזק ואמיצ.. מושא להערצה בפורומיינו!
Y y o b b o New member 10/1/06 #20 יאללה חופשי... מה יש לכם עלי? תנו לי בראש תנו לי במחוש (בעצם זה כואב... פשוט תגידי מה שעל ליבך
Y y o b b o New member 10/1/06 #22 ../images/Emo13.gif ואני אתכם ../images/Emo24.gif ומרב... מה עם תמונהההההההההההההההה?!?!? יאללה תראי לנו איזה כוסית אמא יכולה להיות
../images/Emo13.gif ואני אתכם ../images/Emo24.gif ומרב... מה עם תמונהההההההההההההההה?!?!? יאללה תראי לנו איזה כוסית אמא יכולה להיות
P psytherapy New member 9/1/06 #2 אישית אני אהבתי אותך עוד תגובות ודיסק סבבה בא יותר טוב על משהוא מאשר סחי וחובה ווליום טוב
P psytherapy New member 9/1/06 #4 שמעי את לא משאירה לי ברירה או שאת משאירה לי רק בררה לא יודע אבל סבבה מתאים לי
M MULAN30 New member 9/1/06 #5 יודעת! בוא וניתחתן.. ניבנה לנו משפחת פסיי קטנה משלנו.. נלך לפסטיבלים עם אוהל והילדים.. יהיה כיף .. מסכים?
יודעת! בוא וניתחתן.. ניבנה לנו משפחת פסיי קטנה משלנו.. נלך לפסטיבלים עם אוהל והילדים.. יהיה כיף .. מסכים?
P psytherapy New member 9/1/06 #6 זהוא אני מאוהב בך אחרי שהיתחלת לדבר על אוהלים ופסטיבלים אני רוצה ילד ששמו יהיה ציון וילדה ששמה יהיה קשת
זהוא אני מאוהב בך אחרי שהיתחלת לדבר על אוהלים ופסטיבלים אני רוצה ילד ששמו יהיה ציון וילדה ששמה יהיה קשת
T TRANCE ADDICT New member 10/1/06 #9 אלבום חזק..!! ובן תתרחק מאישתי לעתיד!! אנחנו כבר מאורסים!! מירב אני בשוק...
M MULAN30 New member 10/1/06 #10 אלי! עזוב.. אני שלך ושל בן .. טובים השניים מין האחד חחחחחחחחחחחחחחחח