Artcore - Sex Style - Chaos

Artcore - Sex Style - Chaos

האם ניתן לקבל עוד סגנונות כמו הטראקים האלו של אסטריקס? רצוי יותר לכיוון של ארטקור וסקס סטייל.. דרך אגב איך ניקרא כל טראק בסגנון שלו? תודה רבה.

פול אוןן

תנסה את אלה (אלבומים) Vibe_Tribe_-_Wise_Cracks-(Promo)-2006-PsyCZ Future_Prophecy_-_Body_Shaker-CD-2006-JFK Audiotec_-_Freak_Show-2006-MYCEL Psy_Craft_-_Computech-2005-MYCEL VA_-_BPM_FM-Trance_On_Air_Vol_2-Promo-2006-MYCEL או כנס לאתר של הום מגה ותראה מה אתה אוהב http://www.hommega.com/hommegaShop.php?&defaultCur=ILS

FadleR

New member
אתם יותר מדי נסחפים ...

אני רואה הרבה תגובות על פול-און, וכולם כזה ישר עם התגובות המפגרות על "פול-און", אני לא מחובבי הפול-און, אבל זה גם מוזיקה. זה שהרסו ת'מוזיקה הזאת כמה אנשים [יוצרים] זה לא אומר שצריך לפתח לזה אנטיות! בקיצור אתם אנטים רצינים, אבל עדין זה "פורום" לקהילה של הטראנס, אז מין הצפוי שיהיו פה תגובות על פולאון ולא רק על גואה או פיני.

נכון, אתה צודק לגמרי.

אז כמו שצפוי שיהיו תגובות על פול און, זה גם מאוד צפוי שיהיו תגובות נגד הפול און כי מה לעשות זאת חרא של מוזיקה...

infected aviad

New member
גם אני לא מבין

מה קרה,רק שומעים שמישהו עושה פול און וכבר אומרים"האדם הזה עושה מוזיקה מסריחה וממוסחרת רצח!" טוב,אחד אומר שזאת חרא של מוזיקה והשני אומר ההפך,כי הטעם של כל אחד שונה.. וגם לדעתי האלבום הכי טוב של vibe tribe הוא melodrama ולא wise cracks. נ.ב. גם תגידו מה שתגידו,יש הרבה יותר ממוסחרים מאסטריקס.

S l a s h 2

New member
מה כל כך לא קשור בפיוצ'ר פרופרסי

ואסטריקס? אם כבר וייב טרייב באמת לא קשור.. וסטייל אסטריקס יש הרבה אמנים שמנסים להיות לא חסר..

וואלה אתם נסחפים הוא כולה ביקש

פול אוןן ירבנן מכל זבוב אתם עושים פיל שתחררו מזה משנה של מי המוזיקה הוא ביקש פול און אז נתתי לו שמות ומה זה לעזאזל קשור שזאת מוזיקה ממוסחרת ומסריחה?

למעלה