around the world in a tea daze

אה אחיייי

שומע גבר אני שומע כל מני טראנסים אני שומע טראנסים של שפונגל ואוטיטי וגם צ'ילאווט אבל השפונגל זה גם צ'ילאוט כזה אז כזה סבבה ואללה. אני שומע גם MFG GMS וסכאזי וקצת IDM שזה אוטקרה ואפקס טוין הרבה וצ'ילאווט אני שומע שולמן ובלותק שהוא חיה רצינית אני גם עושה צ'ילאוט מה עוד אתה רוצא לדעת?

TRANCE ADDICT

New member
ולפעמים החגיגה נגמרתת.....

יאאלה זהו תחשוף את עצמך ועל הדרך תנו לו ניהול פורום מגיע לו בחיים לו צחקתי ככה....

GallaxY

New member
טראנסים של שפונגל ואוטיטי?

וסכאזי?... ואייי ענק!!!!! עינפקתד אוהב?

אינפקתד לו

אין במוסיקה שלהם משמעות זה יעני ראיונות סתם ולחשוף את אצמי: אני שימי ושם משפחה אסור אני גר ברמת גן התחלתי ליצור בגיל 17 בקיובייס אחר כך גם שמתי ריזון ככה עכשוו אני צריח לחפש לייבלי שיוציעו לי חומרים עכשוו תחשוף את עצמחה

hamush

New member
דיי פה עובר גבול דק שאין לחצות אותו

עכשיו אני רשמית מתתי r.i.p דיייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השרשור הכי קרוע שקראתי בחיים שלי אין אין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עינפקתד סכאזי חחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טראנסים בפצצות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין אני ברצפה של הרצפה עם הלשון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחור..אתה רצחת אותי ללא רחמים...אולי יש פו סמוים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כבר שבוע מתקשרים מבלוק באסטר ובקישו החזרת הסרט שאתה חיי בו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי דיי דיי נו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בלוק באסטר חחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!

למעלה