arizona mountain kingsnake

robysan

New member
arizona mountain kingsnake

זה אחד משתי האריזונות שלי,בן שנתיים+,80 ס"מ אורך,אוכל טוב ומאוד מאוד רגוע.עד עכשיו אני לא נתקלתי בבעיות עם אריזונות והם די קלים לגידול.

naja

New member
אתה יכול להוסיף קצת פרטים על הנחש?

מאיזה גודל וכמה זמן הוא אצלך? באיזו טמפרטורה אתה מגדל אותו? מה תדירות ההאכלה?

robysan

New member
גידול נחש קינג אריזונה

אני מגדל שני נחשים אריזונה ( הם היו צריכים להיות זוג אבל התברר ששניהם זכרים)...זכר אחד הוא בן שנתיים+ והשני שנה+.אומרים שהם לא למתחילים,אני התחלתי לגדל אותם אחרי שגידלתי קינג קליפורניה 3 חודשים(אז גם אני הייתי מתחיל) אני לא חושב שקשה לגדל אותם אם נותנים להם תנאים טובים,חימום ,טרריום נקי, מחבוא ו מים נקיים. במהלך הזמן ניתקלתי עם כל מיני בעיות קטנות: פעם סירבו לאכול כחודש,הגדול בחורף והקטן יותר באביב.כל הזמן הזה הוצאתי להם אוכל קבוע ו בסוף חזרו לאכול.אני מאכיל אותם בולדות גדולות של עכברים,פעמיים בשבוע 4-5 ולדות כל פעם, אחרי שגדלו קצת ניסיתי להעביר אותם לטרריום יותר גדול ואז עוד פעם ירדו בקצב אכילה,אכלו אבל כמות יותר קטנה,החזרתי אותם ל טרריוםמים קטנים 30X15X20 אורך,רוחב,גובה, ו הבעיה הסתדרה,גם היום כי שהם באורך של 80 ן 60 ס"מ הם עדיין ב אותם טרריומים ו אוכלים בטרוף. הטמפרטורה היא קבועה: 30 מעלות ו בחורף 28, זה אחד מהנחשים ששומר על אותו מחיר שלו לאורך שנים גם בארה"ב בגלל שמאוד קשה להאכיל את ה בייבים אחרי הפקיעה.יש מקרים שהם מסרבים לאכול ו מתים,אותה בעיה יש עד גיל כמעט חצי שנה. עוד תמונה

Itamar Levy12

New member
ובדיוק

בגלל כל זה: "בגלל שמאוד קשה להאכיל את ה בייבים אחרי הפקיעה.יש מקרים שהם מסרבים לאכול ו מתים,אותה בעיה יש עד גיל כמעט חצי שנה." זה איננו נחש למתחילים,נחש למחילים אמור לעשות להם "חיים קלים" ולא בעיות אכילה עד גיל חצי שנה,אתה לא מצפה ממגדל מתחיל לעשות האכלה בכוח לנחש הראשון שלו נכון?

סתם לידע כללי..

ב-ק-י-ע-ה. פתחתי מגמה לשיפור העולם, השאיפה: להוריד את כמות טעויות האיות בפורום. היעד: יהודהא, רוביסן. תאריך נוכחי: 21.8.2005 זמן גג: נובמבר 2005 בהצלחה לנו.

etay983

New member
כמה שאני לא אוהב שגיאות כתיב אני גם

לא אוהב את הגישה שלך. יש פתגם ביהדות שאומר "אל תלבין את פני חברך ברבים" אני בטוח שאני לא צריך לתרגם לך אותו לעברית מדוברת,ואני מקווה שתפנימי אותו. להכריז קובל עם ועדה על האנשים שלהם את רוצה לשפר את סגנון הכתיבה הוא לא דרך לגיטימית מבחינתי בכלל, תנסי להעמיד את עצמך במקומם, האם את היית מרוצה אם העובדה שתחום שאת (לכאורה) לא חזקה בו במיוחד יחשף לעיני כל? יכול להיות שכן, אך רוב האנשים ממש לא יהיו מרוצים מהסידור הזה. אם הייתה לי בעית איות בעברית, לא הייתי רוצה ששמי יתנוסס בהודעה מסויימת כאחד שצריך לשפר לו את תחום האיות. זה פוגע,משפיל ולגמרי מפספס את המטרה שאת מנסה להשיג. אני בטוח שהכוונה שלך טובה אך הדרך לעשות זאת היא במסרים פרטיים ולא על גבי הפורום (כמו שכתב לך כבר באבא ג'י בצורה מאד עניינית)

BabaGee

New member
סתם לידע כללי

פתחתי מגמה לשיפור העולם, השאיפה: להוריד את רמת השחצנות והיהירות של אנשים בפורום. היעד: משקולת נייר גלקסית. תאריך נוכחי: 21.8.2005 זמן גג: נובמבר 2005 בהצלחה לנו.

מישהו אמר צביעות ולא קיבל?

כשגברת לינה שלחה חצי הודעה לכל אחד היה מה להגיד על איכות ורמת החנות שלה בלי לדעת. כולם זלזלו בלי לחשוב פעמיים בחנויות ודיברו על "מגדלים פרטיים" כמו אלילים. יש פה לא מעט יהירות ותוקפנות. 2. לגבי הלבנת פנים.. עובדה שאנשים קיבלו את זה יפה מאוד ואפילו ציחקקו איתי במסרים בעקבות זאת. נראה לי שעושה רושם יותר טוב כשבנאדם מתנסח בבהירות ובלי טעויות, בסה"כ אם לא יעירו - לא ידעו. לא ראיתי טעם נפגם בלדבר על זה על גבי הפורום, אבל אולי יש משהו בדברייך. נלקח לתשומת ליבי. ליטטן אפ, ביצ'ז.

dreaming h

New member
מה הקשר בין מחט לתחת?

(למען האמת אני יכולה לחשוב על כמה פעילויות מגוונות..) יש הבדל רציני בין "ויכוח המגדלים" עם לינה לבין מה שאת עושה. יופי של יוזמה, אבל יכולת באותה מידה גם לפגוע נורא. פורום ותקשורת אינטרנטית זה נורא כיף. הבעיה היא שלפעמים מפספסים את הטון. והוא יכול להתפרש לכל מיני כיוונים. ואני מתעקשת, אין קשר, בין הויכוח המקצועי לכל דבר שהיה פה לגבי מגדלי זוחלים פרטיים, ואין לי מושג מי את, מה את מגדלת וכמה את מכירה את התחום, אבל הזלזול הוא ממש לא במקום. ביצ'ז? למי קראת ביצ'ז?

קצת ברחתם מהעניין...

האם בעיית ההאכלה איתם, מפסיקה בד"כ בבגרותם ? האם בסופו של דבר הם יאכלו עכברים בוגרים ? או שתמיד יאכלו רק ולדות . אשמח אם מישהו שהתנסה עם סוגים אלו יוכל לענות לי . ו...אגב ,משקולת חביבה ,אומרים "אין טעם לפגם" ולא "נפגם" . כפורום אנו מתייחסים שווה בשווה לאלו המתנסחים בשלמות כמו גם לאלו השוגים פה ושם בכתיבתם (שגיאות שלא מפריעות בד"כ להבין את הכותב). אף אחד לא מונה כאן למורה וירטואלי ללשון .

naja

New member
לי היו בוגרים שעשו בעיות באכילה.

עכברים ממש בוגרים אני לא חושב שהם יצליחו לאכול. אצלי הם אכלו עכברים בני חודש מקסימום.

BabaGee

New member
אני אמרתי צביעות ולא קיבלתי !

הויכוח עם לינה היה על בסיס מיקצועי בנושא הפורום(זוחלים ולא שגיאות כתיב) , ויכוחים כאלה תמיד מבורכים ומויכוחים כאלה אנחנו לומדים (למרות שגם בהם צריך לשמור על כללים מסויימים) על הטיעון שידעתי שתשלפי לי "אם לא יעירו אז לא ידעו" כבר עניתי לך בהודעה אחרת . וכמו שכבר הרוח הישראלית1 אמר לך , אומרים "לא ראיתי טעם לפגם" ולא "לא ראיתי טעם נפגם" (נמאס כבר מאנשים ששולחים הודעות לפורום בלי לעשות להם הגהה !!! כמה אפשר לקרא טעויות בסיסיות כאלה !!! אני הולך לחנך את כל הלא-מגיהים !! ) אם את כבר כותבת אנגלית באותיות עבריות אז כותבים ליטן-אפ ולא ליטטן-אפ (נמאס כבר מאנשים שחושבים שהם יודעים אנגלית ומציקים לנו בעין עם אותיות מיותרות !!! זה סתם תופס מקום בהודעות !!) ביקצור, יכול להיות שאת צודקת והתנסחות בהירה עושה רושם יותר טוב אבל אנחנו לא מחפשים לעשות פה רושם.

משקולת נייר גלקסית...

סתם לידע כללי אבל הנחש הראשון שהחזקתי בידיי היה זעמן זיתני בשנת 1987 אם אינני טועה בחודש מאי או בסמוך לו...סתם לידע כללי.

תגובתי היא זו...

בחיים לא היו לי שגיאות כתיב...יש לי גם בגרות בלשון...העניין הוא שבמקלדת זה קורה לי לעיתים קרובות ואני לוקח את זה על עצמי אף על פי שמדי פעם בתי בת ה-10 כותבת לי את ההודעות ביוזמתי כמובן,אם כולם בכל נושא שהוא יהיו כמוני ויקחו את ההערות הללו בסבבה,עולמנו יהיה מושלם יותר,אז אני מקבל כל הערה שהיתה,ישנה ותהיה בסבבה...ערב נעים לקולם[בצחוק].

למעלה