Arizona Considering Allowing Guns on College

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
טוב מאד

לדעתי כל מי שיש לו רשיון צריכה להיות לו גם הרשות לשאת נשק למעט מעט מאד מקומות.

billc

New member
אני נגד

אני עדיין חצוי ביני לבין עצמי אם אזרחים בכלל צריכים להחזיק נשקים (בביתם) אבל נגד באופן מוחלט שאנשים יסתובבו ברחובות איתם בטח בתוך קולג'ים או כל מקום הומה אדם

John the Savage

New member
אני דווקא בעד

כולל RPG, מכונות יריה ונשק גרעיני טקטי. אני חושב שזה יכול להיות מאד מועיל לחברה, וזה זכותו של מי שרוצה בהתאם לתיקון השני לחוקה. מצד שני, בכל הנוגע ללהרשות לאזרחים להסתובב עם פצצות ניוטרונים בקמפוס אני נגד. גם לי יש קווים אדומים.

John the Savage

New member
לא הבנת

זה לא שאני נגד פצצות בקמפוסים. להיפך. אני רק נגד זה שאזרחים יסתובבו איתן.

Nobilis

New member
ואל תשכח

גשק גרעיני טקטי לא הורג. אנשים הורגים.

zoti

New member
הבעיה היא שאת הרעים אתה והחוק לא מעניינים

הרעים יסתובבו עם נשק בין אם החוק מרשה או לא. הם יכנסו איתו לקולג' או לביה"ס שבו הילדים שלנו נמצאים והשלט שאוסר נשק בכניסה ממש לא יעניין אותם.

billc

New member
מה בקשר טעויות, מה בקשר חוסר הבנה

מה בקשר לשוטרים שיצטרכו להתמודד עם מצבים הכי בסיסים המערב הפרוע הסתיים

zoti

New member
אתה יכול לעשות קצת מחקר על CHL/CCW

ותגלה שאלו שעושים רשיון הם ברובם אנשים משכילים ולא קופים שמנפנפים אקדחים לכל כיוון. לחלוטין לא המערב הפרוע. כדוגמה אני אתן את נושאי הנשק הרשיון בישראל. מעטים הם המקרים בהם הם משתמשים בנשק למעשים בלתי חוקיים. כמובן שיש את היוצאים מן הכלל אבל ברובם אלו אנשים שומרי חוק שמבינים את המשמעות של נשיאת נשק. עוד דוגמא טובה היא השוטרים האמריקאים ויחסם לאלו שמחזיקים בCHL. העובדה שיש לך רשיון לנשיאת נשק לרוב נותנת לך תדמית של בחור טוב בעיני השוטרים. היחס שמקבלים נושאי הרשיון הוא שונה.

billc

New member
כמה ימים אתה צריך לחכות כידי לקבל נשק בארה"ב?

כמה ימים את צריך לחכות כידי לקבל נשק בישראל? אתה חושב שאפשר שבאמת אפשר להשוות בין מדיניות נתינת נשק בישראל לארה"ב? יש היגיון בזה שאם לכולם יהיה נשק ברחובות, יהיה יותר קשה לבצע פשעים יומיים, כמו שוד/אונס וכו אבל נראה לי שגם יהיה הרבה יותר קשה להיות שוטר

zoti

New member
אתה מתבלבל בין רכישת נשק לרשיון לנשיאת נשק

כמעט כל אחד יכול לרכוש נשק בארה"ב בצורה חוקים לאחר שעבר בדיקת רקע. אלו שקונים נשק בשביל לבצע איתו פעילויות לא חוקיות לא עוברים דרך המערכת הזו בכל מקרה. אלו הפושעים. בשביל לשאת נשק אתה צריך לעבור בדיקת רקע רצינית כולל צילום וטביעת אצבעות. אתה צריך לעבור קורס ולוקח בערך חודש לקבל את הרשיון. אלו שיורים בילדים בביה"ס לא עוברים קורס או בדיקת רקע. אלו שכן השיגו רשיון לא יכולים לשאת את הנשק שלהם באוניברסיטה.

למעלה