Are you sure where my spark is?

פחח, היא לעולם לא תהיה קלה לעיכול.

זה מזכיר לי שפיונה אמרה פעם. מלכה פיונה. היא אמרה, למה נראה לכם, שאני אוציא אלבום כשאתם תרצו? אני אוציא מתי שיבוא לי! אם אני לא אכתוב מה שיבוא לי ישר מהבטן ואיך שיצא לי, זה לא יהיה בדיוק אמיתי ובדיוק שלי, ואז, לא רק שאאבד את המעריים שהם שלי שלי, גם לא יבואו חדשים, כי זה לא שאני אצליח לדחוק מעצמי החוצה איזה מיינסטרים משעמם או משהו. אז שבובשקט ותזדיינו בסבלנות ביטשז!
:mad::mad::mad:

כאילו, מיי פוינט ביאינג,

אם טורי לא כותבת חותך, זה לא שהמוזיקת מעליות יוצאת לה כזה משהו מי שאהב אותה מספיק בשביל לאהוב את זה בגלל שזה השאריות שלה, אוהב את זה ומי שלא....

רעוּת

New member
זה בדיוק מה שחשבתי לפני כמה ימים,

שנגיד ADP וכו', אז יש שם שירים נחמדים, אבל זאת די מוזיקת מעליות. ואפילו אם יש שם כמה שירים, נגיד, יפים- אז הם סתם שירים יפים כמו שלכל אמן אחר יש כמה שירים יפים. אבל אם זה לא היה טורי לא יודעת אם באמת הייתי מקשיבה לזה. וזה לא עושה לי הרבה להקשיב לזה, לא כמו שה-4 הראשונים שלה (טוב, נו, גם סקארלט חביב) עושים לי. זה לא ממש גורם לי להרגיש שוםדבר. טורי כלבה

Applebite

New member
בדיוק!! בחיים לא הייתי שומעת את זה

אם זאת לא הייתה טורי. תכל'ס, אני לא ממש שומעת את זה מאז ההופעה...

black crow

New member
שונאת חפירות אבל אתם מדבקים!

נתחיל מציון נקודה מאוד משמעותית, לפחות בעיניי - טורי שלי, היא שלי בלבד! וכך טורי של כל אחד שציין כאן את נקודת ראותו. טורי שלי מתאימה את עצמה אליי בקצב בו היא עובדת (ואם היא ממהרת מדי או מזדחלת בעקבותיי אני נאלצת לשלוח לה יד לסיוע), כך שממש כנו רינת, אני מרגישה שאת כל שלביי חיי עברתי בהתאמה לגילויה האומנותיים (לעיתים התאמת הקצב בינינו הפחידה אותי). בהתייחסות לכל הדברים שכתבתם הדבר שהכי צרם לי הוא השינוי (כנראה בעקבות התובנות שחוויתם) מאז המפגש עימה בו כולנו היינו על סף התאבדות המונים...חחח...לצורת הביטוי (הלגיטימית) כלפיי טורי והבחירות שלה כיום. איני חושבת שיש אומן שנשאר באותו המקום (לרוב הצועק, בועט וביקורתי) לאורך שנים, מפני שמטבע הדברים אנחנו מתגלגלים עם החיים ודברים שונים ומשונים נוגעים בנו - לשם השוואה תנו מבט בעוד כמה מוסיקאיות חזקות (כן גל, אפילו פי ג'יי). כשאני שומעת את 'הוצ'י וומן', זו בדיוק אותה טורי שכתבה את 'מי אנד אה גאן' רק שכיום אני חשה בחוזק המדהים שנבנה מאותה שבריריות וחוסר אונים, ובמילים אחרות, שינסו להתעסק איתה היום! ועדיין בתוך מילותיה אני שומעת את אותו הכאב אך ממרחק שנים, וזה לא כאב מנותק, אלא כאב מבוגר יותר כשמבינים שאין כל מקום להיות קורבן אלא להחלים ולהתפקח מהעניין. במשך כל ההופעה ראיתי את הרוקרית הכי רגישה שרה עבורי את כל מה שמוכר לי כעולמי, אך לרגע לא נרחק מעיניי שזו לא אותה הכוסית המקפצצת בת העשרים ומשהו, אלא אישה שמשהו נעצב התבגר בה והיא חיה את חייה היום. והוקרתי כל חיוך ורמיזת ראש עדינה ששלחה אותי היישר לאותה נערה-אישה בת עשרים משהו, וראיתי אותה קורצת מבפנים אך מבהירה שזהו גבולה והיום המקום הוא בחלוקה עם טורי המילף. חושבת שהייתי מרגישה צביעות, אם הייתה זו אותה נערה בת עשרים ומשהו שהייתה יוצאת אל הבמה בעטיפה שאינה הולמת אותה ומנסה לשיר לי מאותו מקום בועט צועק וביקורתי. יש המון כאב בשיריה של השדה האדמונית עדיין, למרות המקום המאושר שהיא נמצאת בו, זה תלוי (כמו תמיד) באסוציאציות המאזין, וליבו. מאחלת לכולכם שתמצאו את טורי שלי, כי חבל להחמיץ אותה על צדדיה השמחים והמאושרים (גם הם יפים!!!), ועל תדדיה הסקסיים (הוצ'י וומן אמג)ועל תדדיה הטוריים שתמיד היו ותמיד יהיו שם. אוהבת חוף

נורא מזדהה עם

"חושבת שהייתי מרגישה צביעות, אם הייתה זו אותה נערה בת עשרים ומשהו שהייתה יוצאת אל הבמה בעטיפה שאינה הולמת אותה ומנסה לשיר לי מאותו מקום בועט צועק וביקורתי. יש המון כאב בשיריה של השדה האדמונית עדיין, למרות המקום המאושר שהיא נמצאת בו, זה תלוי (כמו תמיד) באסוציאציות המאזין, וליבו."

לא יודעת, אאוטש.

אני מאלה שלא שומעים חדשות כי זה עושה להם רע ובגלל זה הם נפלו באקטואליה במיונים לבמנחה. ולכן, אשמע לי בשקט את הדיסקים הישנים [כשאהיה מספיק בדיכאון בשביל זה כמובן] ואעמיד פנים שכל זה לא קרה. לא שלא בא לי לבכות כשאני קוראת את זה וחושבת כמה זה נכון.

פלוטו24

New member
דעתי../images/Emo13.gif

טוריי איימוס השתנתה. וטוב שכך... אם היא הייתה נשארת אותו אמן שמוציא ומוציא אותם אלבומים עם שירים שחוזרים על עצמם באותו סגנון ולא הייתה מחדשת ומתחדשת, היא הייתה משעממת. מה שמיוחד אצל טורי זה שכשיוצרת היא מפתיעה בכל פעם מחדש. יש לא את היכולת להמציא את עצמה מחדש בכל אלבום (גם אם לא תמיד הוא יקלע לטעם של כל אחד) מה שאין להרבה אמנים לצערי. ברור היה לי כמו אצל כל אמן שטורי של BFP למשל היא לא טורי של ADP ואני גם לא מצפה שתהיה. מבחינתי ADP הוא פנינה אמיתית ואלבום משובח ואני יכול להאזין לו שוב ושוב. אני חושב שטורי רק השתבחה עם השנים, הן מבחינת הגוון המוזיקלי המעניין שהיא בוחרת בכל אלבום והן מבחינת הווקאליות יוצאת הדופן שלה והקול שלה שלא מאכזב, למרות שהיא כבר לא בת 20. וכפרפורמרית? צריך רק לראות את ההופעה כאן בארץ, לשמוע את הביצוע של WINTER ולהבין עד כמה היא כן מחוברת רגשית לכל מילה, תו וצליל בשירים. אני לא זוכר מתי התחברתי ככה לאמן שעומד על במה ושר בצורה כל כך מופלאה ואתה מרגיש שכל מילה זורמת בעורקיו. אני יודע שזה קצת רחוק, אבל תנסי להיזכר ברגעים מההופעה, מעבר לעובדה שאת אוהבת את טורי. אם הייתי רק שומע סובייקטיבי, אין לי ספק שהייתי נשאר אילם מרוב פליאה והתרגשות על החיבור הרגשי שלה עם המילים, הקול החד והעמוק, הנגינה הוירטואוזית על הפסנתר. אז נכון שיש מייקאפ, פאה והפקה משובחת (ולמה שלא יהיו? זה הרי חלק לא מבוטל מכל פרפורמנס...) אבל אם מסירים את זה, טורי עדיין נשארת עוצמתית ומרגשת. אני באמת ובתמים מרגיש שהיא שרה כל שיר בתשוקה ואהבה אמיתית, גם באלבומים האחרונים שלה וגם, כן... כן... ב BEEKEEPER.

רעוּת

New member
טוב, בעקבות השרשור...../images/Emo18.gif

"תגיד, אתה דפוק? איך אתה לא מכיר את המשחק הזה? לא יכול להיות שאתה לא מכיר. זה נקרא "הוא כבר לא", וזה מה שכולם משחקים כשנהרג להם חבר. זורקים את השם שלו לחלל האוויר וכל מי שמסביב צריך להשלים את המשפט, לומר מה הוא כבר לא". טורי כבר לא תראה אותנו מתכערים, כי הראייה שלה כבר לא מה שהיתה פעם, ולזה אפילו הבוטוקס לא עוזר. טורי כבר לא תשחזר את האונס שוב ושוב על הבמה באמצעות בפסנתר, כי היא החליפה אותו באורגן חשמלי וגיטריסטים ומתופף חתיך. טורי כבר לא תחתוך יותר, היא גם לא תעשה פן או פרמננט אלא תסתפק בפאה הג'ינג'ית עם הפן התמידי. טורי כבר לא תפיל יותר. טורי כבר לא תעמוד נייקד ביפור אס אנימור, היא תמיד תלבש חליפת נצנצים מהסט של מלחמת הכוכבים, או משהו כזה. טורי כבר לא תעשה סיבוב הופעות עולמי, כי היא הגיעה למנוחה ולנחלה וכי נמאס לה. טורי כבר לא תבוא לישראל. טורי כבר לא תעשה את הגרלללללללללללללללללל הכי ארוך בעולם בפרש'ס. היא גם לא תמות בווינטר כמו בניו יורק ב-1997. טורי כבר לא צולבת את עצמה. טורי כבר לא
אין לקחת את הכתוב למעלה יותר מדי ברצינות. קצת הומור, נו
(והציטוט מאם יש גן עדן, כי זכויות יוצרים וזה).

shiray

New member
חחחח מתה עלייך!!!

אל תלכי ללמוד. פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

דיון מעניין (שעדיין לא סיימתי לקרוא../images/Emo178.gif).

וזה נורא מצחיק אותי, כל הדיון הזה, כי בתכלס, חוץ מרינת בערך
, אף אחד לא באמת מכיר את טורי הישנה, כי הוא היה בן 6 או לא היה קיים עדיין [אני!!].
ובגלל שאני כל כך לא מכירה אותה, אני לא מרשה לעצמי להגיב פה באמת.

למעלה