Are you sure where my spark is?

יש מצבוש.

אבל אני קוראת עכשיו את "המוות והפינגווין". זאת אומרת, אני מכריחה את עצמי לקרוא אותו. למרות שהוא טוב. אני אפילו מתחילה לרצות לקרוא אותו ממש. וזה ברור, כתבת "גאן" כי MAAG.
|פרויד|

וואי,אמא .. אני ממש מתרגשת../images/Emo7.gif

כאילו זה דפוק,נראה לי אבל , לא יודעת , זה ממש מגניב לראות שיש קשר בין שני דברים שונים לגמרי שאתה כ"כ מתחבר אליהם .. ושיש ביניהם התחברות גם בלי קשר אליך,ועוד קודם לכן .. ואתה, התחברת אל שניהם בלי ידיעה שהם קשורים אחד לשני .(כאילו, לא לאהוב את ניל גיימן רק בגלל שהוא וטורי חברים,ולא להפך) כן.אני יודעת,אחת התגובות המובנות .. אבל לא משנה חח

rfranko

New member
חחח.. את לגמרי ברורה, גמאצלי זה היה ככה

אהבתי את שניהם בלי שידעתי שיש קשר אחד לשני ואני כמעט ולא קוראת את הדף הזה של התודות [כי זה לא לי...] ואז יומחד בדנט Iז"לI ראיתי ידיעה על ספר חדש של גיימן וכלמיני ציטוטים עליו מטורי ולא הבנתי את הקשר עד שהבנתי ואז שמתי לב שבכל ספר ממש הוא מקדיש לה תודה והיא נותנת לו בתים כדי שיהיה לו איפה לכתוב ועל מה להודות לה

כפרעליהם#$^$^)*^(%&@$!!!!!!!1111

אל תבהלו .פרצי פאקצתיות באים אצלי לעיתים רחוקות .באמת . אבל,זה פשוט .. מתפרץ|שושי|

חחחחחחחח לא,שלא ינדו אותי גם מכאן../images/Emo70.gif

אם יש לי עוד סיכוי להשתלב איפשהו זה נראה לי כאן חחחח אני חייבת להשתלט על ההתפרצויות האלה זה לא הולך ככה

noosh

New member
לא יודעת אם זה עניין של בושה

עם ריחוק ופרטיות אינ מסכימה, אבל זה קצת פחות זה בעיניי, אני משערת. בסופו של דבר, רק לטורי הפתרונים. אני לא חושבת שהיא כלכך מפחדת על הפרטיות שלה, כמו שהיא פשוט לא שם, היא עברה את התקופות האלה והגיעה לתקופות אחרות, ולכן היא מתעסקת בנושאים פוליטיים או מה שזה לא יהיה (וכן, זה מאוד שונה וזה לא יוצר חיבור במיוחד, לפחות לא בשבילי, כבר כתבתי כאן שיצירות פוליטיות לא עושות לי את זה, אם כבר אז הן מרחיקות אותי). באישהו מקום גם אי אפשר לצפות שבנאדם ידוש שוב ושוב ושוב במקומות בחיים שלו שהוא עבר והשלים איתם (יש לי הרגשה כזאת שכל אלבום שלה הוא יצירה לשם פורקן וגם מביא לדרך של השלמה או משהו כזה, כל טור הוא סוג של תרפיה בלחזור שוב ושוב על המילים עד שהן נכנסות פנימה גם בשבילה. אולי אני ממש נסחפת ובאמת שאין לי דרך לדעת את זה, זה פשוט מרגיש לי ככה, אולי כי ככה זה היה לי אם הייתי במקומה ואולי כי זה מה שאני עושה כשאני שומעת את המוזיקה שלה ומחפשת את השחרור שם). האלבומים נשארו, ולפחות יש את זה, את יודעת. זו לא הטורי שתקבלי באלבום הבא, אבל את הטורי שאת מתגעגעת אליה יש לך צרובה במוזיקה שלה ובמילים שלה וזה משהו שהיא השאירה והוא לא ייעלם אף פעם. נכון שהאלבום הבא שלה לא יהיה כזה, אבל האלבומים הקודמים לא נעלמו. ועם כל הגעגוע הזה (בליב מי, אני מבינה, אני מתגעגעת גם, מאוד), לפחות נשאר משהו שמלווה עדיין.

rfranko

New member
אוי, וואו

קראתי את זה כמה פעמים, ולא ממש הצלחתי לסדר את המחשבה שלי על מה שאני רוצה להגיד, קראתי את התגובות של האנשים [דבר שאני משתדלת להמנע כדי לא להתפזר] וזה לא כל כך עזר. שמתי את כל הטורי שלי בשאפל והתחלתי להקשיב כדי לקבל פרופורציה, ובאיזה שלב זה היכה אותי, אני כבר יודעת. זה טורי, זה הכל טורי. אקדים ואומר שאני איתה די מההתחלה ויחד עברנו מסלול מקביל. אני גדלתי והתבגרתי וגם היא מהפרועה משולחת הרסן שכל כך אהבתי יצאה בחורה דעתנית חכמה שעדין לא מפחדת להגיד את כל מה שהיא חושבת ולדבר על כל דבר. חיים של כל אדם משתנים מתפתחים ומתעצבים לפני הארועים בחייו וזה מה שקרה לטורי ואני כל כך אוהבת את מה שאני רואה בה עכשיו. אין מצב שהיא תוכל לשחזר את אותן השנים הנפלאות הראשונות - ואני לא אהיה בת 16 יותר אבל השנים האלו בהווה גם נהדרות במובנים אחרים ממש. וכולן כולן אותה טורי. לגבי הדמויות+פאה אני רואה את רוב האלבומים של טורי כאלבומי קונספט, רוב השירים מטפלים באיזה נושא מרכזי,וכשהיא מטפלת בנושא היא משתדלת להגיש לנו אותו מטופל בכל הקצוות ואם זו דמות שהיא מיצגת אז היא תשחק אותה כל הדרך כולל הפאה המזעזעת גם בM&G זה אולי חיצונית מרגיש לנו מנותק מהאשה טורי , אבל זו אותה אחת, היא משחקת את המשחק עד הסוף, אבל כשנפגשתי איתה השנה היא לא רק היתה חמה נעימה וסבלנית, היא היתה יותר [נחמדה,קולית,מגניבה] מפעמים אחרות שפגשתי אותה - ואני ממש אוהבת את זה. אני אוהבת את האדם שהיא {את החלק שהיא מראה לי כן} ושום פאה מזעזעת לא תשנה לי את זה אמכי אני ממש אשמח שהיא תעיף אותה מהראש הקיצר, c'mon, baby i'm much stronger than you know sometimes i'm not afraid to let it show

FooK MI

New member
כתבתי הרבה, אבל זה לא הוביל לשום מקום,

כי בסך-הכל אני מסכים. טורי מפויסת עכשיו, היא ב-comfort zone (|רונדה|) שלה ואין סיבה שתרצה לצאת. היא אימצה את האג'נדה הפוליטית הזו רק כדי להשתמש במילים של אחרים, להפנות את אור הזרקורים לכיוון המנוגד כדי לא להחשף במערומיה. פעם היא ניהלה דיאלוגים עם הפסנתר, עם השירים עצמם, היא האמינה שקולינג אמר לה fuck off כשרצתה לשים אותו בפלה, והיום היא מנגנת שש שעות ביום כדי שהשירים יבואו אליה. היא רוצה לעשות מוזיקה, היא לא צריכה את זה, וזה ניכר. גם, כפי שאמרתי לשירה היום, בהתחלה היא הוציאה את YKTR בהפקה אייטיזית כי זה מה שמכר. אחר-כך אריק רוס בא והפיק לה שני אלבומים פסנתריים במיוחד, שאמנם לא היו מיינסטרימיים והיא נאלצה להאבק עם חברת התקליטים להוציאם, אבל זה היה הקול שאריק רוס נתן לה. אחר-כך מארק הביא לה את ההרכב המלווה, ומשך אותה לכיוונים של FTCH וונוס, ובעצם רק בפלה ראינו מה קורה כשהיא באמת בזכות עצמה, ולהביא צ'מבלו לאולפן ההקלטות זה המון. זה ה-fuck off שהיא אומרת לכל שאר העולם. אבל מההפקה המבריקה של SLG היא רק ירדה, התיישבה עם הפסנתר וניגנה משל היא בקונצרט שבו ביצעה לראשונה את בולטימור, וכנראה שכשהמפיק שלך הוא בעלך, לא נעים לך לומר לו שהוא מיושן ושאת מחפשת משהו חדש, ואת נתקעת עם מה שעשית כבר עשרות פעמים. האם יש לנו זכות להתלונן על זה? אני משער שלא, היא מצאה את השלווה שלה אחרי שחוותה מספיק, וכנראה שזה רק הוגן. אבל האם יש לנו זכות להתאכזב, ולבכות שזו לא הטורי שלנו? כן כן כן. נ.ב. פאות, בגדים מנצנצים, ויותר מדי מייקאפ. ADP או YKTR? סירקלס אנד סירקלס אנד סירקלס אגיין. כבר ראינו מה קורה when pianos try to be guitars.

למרות,

שאני חולקת על דעתך בעניין המפיקים. לא נראה לי שניתן לזקוף לזכותם או לחובתם אל האלבומים, בעיקר מהסיבה הפשוטה שהם טכנאי סאונד והפרודוסר היא טורי. אבל בלי שום קשר אני לא חושבת שהייתה להם השפעה כזו ניכרת ואני בספק אם טורי והאגו שלה הייו נותנים למישהו אחר לבחור את השביל.

אני מסכימה איתך בקשר לרב

אבל לא נראה לי שטורי היא הבחורה שגברים בחיים שלה ישלטו ביצירה שלה. קשה לי להאמין, אבל אי אפשר לדעת. אני חושבת שמה שקרה בYKTR, שהמפיקים רצו שהיא תהיה מיינסטרים פופולארי קורה עכשיו, אבל זה בא ממנה. נראה כאילו היא רוצה להעביר את המסרים שלה לכולם, היא רוצה להיות קלה יותר לעיכול עבור הציבור הרחב (כי כנראה שהיא חושבת שהדברים שיש לה לומר חשובים לכל אדם ולא רק לגרעין המעריצים שלה, שממילא התייחס לכל מה שהיא אומרת כדברי אלוהים חיים).

למעלה