Are you sure where my spark is?

הבעיה היא שבמקום לראות שתי טורי נפרדות,

טורי הרגילה וטורי הבובה, רואים רק את הבובה. ובהתחלה הרגשתי מטומטמת לדבר ככה, בפיפ וקלייד וסנטה, כי זה הכל טורי. אבל זה לא. ועכשיו אני לא מוצאת את זו שמאחורי הקלעים, ואותה אני מחפשת.

אני גם ממש מסכימה ..

הפאה די מקשה עלי להתחבר לבנאדם שהיא מראה לי בהופעות וזה , אני תמיד מסתכלת ביוטיוב על ההופעות הישנות שהיא מתחרפנת שם ,והשיער שלה נראה על הפנים(תרתי משמע ?),שמה על עצמה משהו שלוכי טילים , והיא פוזלת,והיא צורחת,והיא גונחת וההההההה בכל מקרה, מבחינת המוסיקה אני עדיין באלבומים הראשונים יחסית, אז בעיקר אני מרגישה אותה כמו שהיא היתה , גם ביוטיוב כשאני שומעת ת'שירים הישנים .. רק שאני מסתכלת מהופעות וזה ,גל הנצנצים והפאה ו
חבל

shiray

New member
לא וכן (סתם כדי להיות הפוכה מרומן)

דבר ראשון, כשלוקחים את BOC כשיר המייצג מADP זה קצת מבאס אותי, כי כמו שכבר כתבתי קודם- זה בערך השיר שאני הכי פחות אוהבת משם... זה לדעתי ה-שיר שמראה את ההבדל שטורי עברה, אבל זה לא מרגיש לי נכון, כי זה כולה שיר אחד לדעתי. את שאר ADP אני אוהבת יותר. אבל לגבי המייקאפ וההפקה הגרנדיוזית אני לא מסכימה. לגבי המייקאפ- גם אם פעם זה פחות בלט, מאז ומעולם אנשים שמופיעים ומצטלמים שמים מייקאפ, אין מה לעשות. וההפקה הגרנדיוזית, לדעתי דווקא המבנה הזה של ההופעה ממחיש שזה לא בגלל שטורי השתנתה, אלא שבגלל שלדעתה יש לה הרבה שירים שהגרסה שלהם עם הלהקה יותר טובים, ואני חייבת לציין שבהרבה מקרים אני מסכימה! בתור אחת שמנסה לעשות דיסק MP3 של טורי בלייב, ועוברת בין כל שיר שלה בגרסאות שונות בלייב בערך, בהרבה מאוד מקרים הגרסאות של הלהקה פשוט מדהימות מדהימות מדהימות! ברור שיש שירים שהרבה יותר טובים סולו, אבל טורי מאוד מודעת לזה ואין לה בעיה גם עכשיו להיות על הבמה ולנגן סולו... גם טורי מאז ומעולם הייתה מדברת על המוזיקה שלה ב2 גישות שנשמעות קצת הפוכות- אחת אומרת שהשירים מגיעים אליה מאיזה מקום אחר, וזו לא בדיוק היא, ןאז היא חייבת לכתוב את זה. שהיא סה"כ המתרגמת ולא היוצרת. שניה אחרי זה היא מספרת על המבנה ומשווה שיר לבניין, אבל ככה זה, וזה לא משהו חדש. גם בעבר היא הייתה השילוב הזה (לפי ראיונות), של מישהי שאומרת שנכנס בה דיבוק לכתוב שיר ואז אומרת כמה היא ישבה ושינתה וחשבה על ה"סוניק שייפ". אם היא הייתה לא הייתה מנגנת עכשיו סולו בכלל, אז מילא, ההופעה הגרנדיוזית הייתה קצת מבאסת אותי, אבל זה באמת הרגיש לי שההופעה בנויה ככה בגלל שהיא חושבת שזה הכי נכון, והרי איך אפשר להתווכח אם ההופעה הייתה כ"כ כ"כ מושלמת?!?! וד"א לגבי המראה המלוטש, אפשר גם לחשוב על זה בדרך אחרת- טורי אמרה שבטור של 98, היא הרגישה חרא עם איך שהיא נראית. היא עלתה במשקל בגלל ההפלות והנסיונות להרות, והיא הייתה הכי לא בטוחה בגוף שלה בעולם, אבל היא הייתה צריכה להופיע ככה, והיה לה ממש קשה עם זה. למה לי שטורי תרגיש לא בנוח עכשיו?! שתתבאס על עצמה בזמן הופעות?! אז נכון שתמיד יש את הדילמות האלו אם לקוות שלטורי יקרה משהו רע, ואז ייצא אלבום בסגנון האלובמים הראשונים, אבל אני לא באמת עד כדי כך סדיסטית...

המ

נראה לי שקצת פספסת אותי בכל עניין הappearence. זה לא שאני רוצה שטורי תחזור להיות מכוערת כי זה יותר אמיתי. זה שמבחינתי המייקאפ והפאה אלו אמצעים שמסמלים משהו מבחינתי, שמסמלים ריחוק. זה לא כאילו, "אל תשימי מיי'אפ
" זה פשוט שברגע שזה הופך לדבר שהוא כל כך חלק, יחד עם התלבושות והלאדעת מה, אז זה כבר מתחיל אצלי הרצון לצעוק לה שפשוט תקרא לטורי. כאילו, זה שואו כזה שהוא כל כך רחוק ממה שחשבתי שהיא. אנלאדעת אם זו בעיה שלי או שלה, אבל אני פשוט מרגישה אותה פחות ככה. ההופעה אכן היתה מדהימה, ולADP בכלל אין לי טענות כי למדתי לאהוב אותו ויש לי שם הרבה שירים פייבוריטים ואני כולי חובבת פלאגד מושבעת ככה שזה לא שפתאום הטלתי ספק ביכולות שלה וקבעתי שהלהקה מכסה גם היא על חוסר מסויים. זו באמת הרגשה שאני לא יכולה להסביר. זה להסתכל על טורי ולא לראות אותה.

מ

אני חושבת שטורי, איפה שהיא נמצאת היום - עושה בדיוק להפך ממה שהיא עשתה עד 98. בכל ארבעת האלבומים הראשונים, היא הייתה האלבומים שלה (או לפחות ככה זה נראה). הילדות שלה, הנעורים שלה, האונס שלה, החבר שלה, הפרידה שלה, ההפלות שלה, הרגשות שלה. תמיד יש תחושה שהיא מספרת על דברים עמומים שקרו לה, שהדמויות אמיתיות ושהכל יוצא מהלב שלה ופוגע בבטן של המאזין. ואני חושבת שADP הוא ההפך המוחלט. אני חושבת שטורי החליטה לקבל בחזרה את הפרטיות שלה, מכל מיני סיבות. היא כותבת שירים כלליים, שירים מרוחקים על מלחמות ומדינות (גם SW כזה). בADP היא מרחיקה את המאזין מטורי האישית לגמרי כשהיא יוצרת חמש נשים דמיוניות שונות, כל אחת מהן דמיונית כשאחת מהן היא הקריקטורה של טורי איימוס, שאותה היא ביססה על פאקינג אלה יוונית. אתם קולטים? היא יוצרת את הדמות "טורי איימוס" ע"פ אלה יוונית, היא טורי איימוס ע"י לבישת פאה! טורי, היוצרת האמיתית, היא מישהי אחרת, לא עם פאה ולא עם נצנצים - והיא הבחורה ששרה את Butterfly בתכנית טלוויזיה. אני מבינה שכרגע, הספיק לה מלהחשף על הפסנתר. אין לה צורך כזה יותר, היא לא עושה מוסיקה אישית יותר. זה תחכום? התפתחות? טיפוח אישי? לא יודעת. אבל זה נראה שטורי מתביישת להיות טורי יותר, היא לא מרגישה טורי של המעריצים בלי ללבוש פאה כתומה, וזה עצוב. |סגעגוע|

rfranko

New member
כל הדמויות מבוססות על אלות יווניות

וזה מה שקורה שאת חברה של נייל גיימן

אמא,ידעתי !!!!אני בדיוק קוראת ת'ספר "לעולם לא

עולם " בפעם השלישית בערך .קניתי את הספר מרוב שהוא גאוני .. ועשיתי עליו אפילו עבודה בספרות
וראיתי בתודות שבוע שעבר : "תודה לטורי אמוס (ככה כתבו) ....." ואני כזה :| מה ?כנראה מישהי אחרת,והתכוונתי לשאול .. איך היא קשורה אליו

rfranko

New member
חברים טובים המון המון שנים

היא מזכירה אותו בכמה שירים שלה הוא הפך אותה לעץ בספר שלו [אבק כוכבים/הורסס] והספר שלו אלים אמריקאים [מומלץ מומלץ מומלץ] הוא לדעתי המקבילה הספרותיתי לSW

וואו. חיכיתי שתגידי לי את זה מהיום שהכרנו!

עכשיו אוכל לדפוק ולזרוק
אבל, אופוש, אין לך מושג כמה שעות יפות ראיתי וחשבתי עלייך, ולא יכולתי להגיב לאנשים בפורום "6:58" כי זה תפקידך.

רעוּת

New member
אמג אתמול ראיתי 6:58,

אבל הייתי באוטו וזה בעצם היה 18:58, אבל אצל האמריקקים אין 18, אז התלהבתי

rfranko

New member
מממ... הוא בעיקר פנטסיה ומד"ב אורבני

הוא לא ממש קל להגדרה כי כל פעם יוצא לו משהו אחר אם זה אבק כוכבים שזו פנטסיה סטייל הנסיכה הקסומה או לעולם לא עולם שזה סיפור די הזוי על עוד לונדון שיש מתחת ללונדון של מעלה [מעולה ++] או אלים אמריקאים שזה לדעתי אחד הספרים היותר מעולים שקראתי בשנים האחרונות ולאחרונה אני ממש חושבת עליו כעל המקבילה הספרותית של SW הוא גם עושה המון קומיקס מעולה בקיצור הוא מאד מאד מאד מאד מאד מומלץ

תרגמו את הספרים שלו לעברית, כן?

כאילו, וזה בסדר לקרוא אותם בעברית? נראה לי שאוסיף אותו לרשימת הספרים-שאני-צריכה-לקרוא שלי!

rfranko

New member
ברורוש, הכל יש בעברית, התרגום ממש טוב

לעולם-לא-עולם אבק כוכבים אלים אמריקאים
בני אננסי בשורות טובות [יחד עם טרי פראצ'ט האלוהי] קורולין-מוגדר כספר ילדים אבל עצום היום בו החלפתי את אבא בעבור 2 דגי זהב - כנ"ל הזאבים בקירות- כנ"ל לא יודעת אם יש עברית והוא אפילו מוקדש לת"ש יאללה תתחילי לקרוא

למעלה