לא וכן (סתם כדי להיות הפוכה מרומן)
דבר ראשון, כשלוקחים את BOC כשיר המייצג מADP זה קצת מבאס אותי, כי כמו שכבר כתבתי קודם- זה בערך השיר שאני הכי פחות אוהבת משם... זה לדעתי ה-שיר שמראה את ההבדל שטורי עברה, אבל זה לא מרגיש לי נכון, כי זה כולה שיר אחד לדעתי. את שאר ADP אני אוהבת יותר. אבל לגבי המייקאפ וההפקה הגרנדיוזית אני לא מסכימה. לגבי המייקאפ- גם אם פעם זה פחות בלט, מאז ומעולם אנשים שמופיעים ומצטלמים שמים מייקאפ, אין מה לעשות. וההפקה הגרנדיוזית, לדעתי דווקא המבנה הזה של ההופעה ממחיש שזה לא בגלל שטורי השתנתה, אלא שבגלל שלדעתה יש לה הרבה שירים שהגרסה שלהם עם הלהקה יותר טובים, ואני חייבת לציין שבהרבה מקרים אני מסכימה! בתור אחת שמנסה לעשות דיסק MP3 של טורי בלייב, ועוברת בין כל שיר שלה בגרסאות שונות בלייב בערך, בהרבה מאוד מקרים הגרסאות של הלהקה פשוט מדהימות מדהימות מדהימות! ברור שיש שירים שהרבה יותר טובים סולו, אבל טורי מאוד מודעת לזה ואין לה בעיה גם עכשיו להיות על הבמה ולנגן סולו... גם טורי מאז ומעולם הייתה מדברת על המוזיקה שלה ב2 גישות שנשמעות קצת הפוכות- אחת אומרת שהשירים מגיעים אליה מאיזה מקום אחר, וזו לא בדיוק היא, ןאז היא חייבת לכתוב את זה. שהיא סה"כ המתרגמת ולא היוצרת. שניה אחרי זה היא מספרת על המבנה ומשווה שיר לבניין, אבל ככה זה, וזה לא משהו חדש. גם בעבר היא הייתה השילוב הזה (לפי ראיונות), של מישהי שאומרת שנכנס בה דיבוק לכתוב שיר ואז אומרת כמה היא ישבה ושינתה וחשבה על ה"סוניק שייפ". אם היא הייתה לא הייתה מנגנת עכשיו סולו בכלל, אז מילא, ההופעה הגרנדיוזית הייתה קצת מבאסת אותי, אבל זה באמת הרגיש לי שההופעה בנויה ככה בגלל שהיא חושבת שזה הכי נכון, והרי איך אפשר להתווכח אם ההופעה הייתה כ"כ כ"כ מושלמת?!?! וד"א לגבי המראה המלוטש, אפשר גם לחשוב על זה בדרך אחרת- טורי אמרה שבטור של 98, היא הרגישה חרא עם איך שהיא נראית. היא עלתה במשקל בגלל ההפלות והנסיונות להרות, והיא הייתה הכי לא בטוחה בגוף שלה בעולם, אבל היא הייתה צריכה להופיע ככה, והיה לה ממש קשה עם זה. למה לי שטורי תרגיש לא בנוח עכשיו?! שתתבאס על עצמה בזמן הופעות?! אז נכון שתמיד יש את הדילמות האלו אם לקוות שלטורי יקרה משהו רע, ואז ייצא אלבום בסגנון האלובמים הראשונים, אבל אני לא באמת עד כדי כך סדיסטית...