Are you ready Chicago?

Eilleen

New member
Are you ready Chicago?

"I said... Are you ready Chicago???" אוףףףףףףףףףףףף ההופעות שלה כל כךךךך שולטות אני מ-ת-ה ללכת!!! מירי, נכון שאת הולכת איתי כשהסיבוב הופעות שלה מתחיל..?!??? (כפי ששמתם לב - הורדתי חלק מההופעה שלה בשיקאגו - איך שלא רושמים את זה...- ואני קצצצת מושפעת )

m L m

New member
אנחנו נעשה מפגש בפורום

במטוס בדרך להופעה שלה

m L m

New member
אההה.... ועוד משהו....

אני בכלל מקווה לשמוע אותה אומרת-
????are you ready ISRAEL

tkhri

New member
גלללל נחשי מי....../images/Emo13.gif

גל אני מבטיח לך שאם וכאשר היא תבוא לארץ אני אקנה לך כרטיס,אבריז מהצבא ואבוא איתך להופעה שלה...כמובן אם תרצי אותי שם
(למרות שאני לא מעריץ שלה....מה לעשות? לא כולם מושלים
). --->איציק<---

Eilleen

New member
Welll...You are perfect in my eyes

אתה אוהב את השירים שלה וזה בהחלט מספיק מותק וככה ד"א נגיד שמישהו נדחף לכם לחיים.. נגיד ונגיד שהוא אומר לכם שאם תבקשו ממנו בצורה מפורשת שיפסיק לבזבז לכם תאי מוח הוא ממש יעשה את זה ואתה מבקשים... ונגיד שהוא ע-ד-י-י-ן מתעקש להזכיר לכם את עובדת קיומו המעצבנת... בצורה אובססיבית ונגיד שאתם משתדלים להתעלם ממנו אבל הוא פשוט נדחף למקומות שהוא לא שייך אליהם כדי להציק לכם לא תתפחלצו ??

BillyElliot

New member
עד כדי כך!!!

טווב זה באמת פורום טווף אם מנהלת מצויינת ובאמת חברה טובים!! וכל מי שאמר שאני הומו בגלל השם שלי שילך....... ווו..... וו..... בהצלחה בהמשך!! ואני בטוח ששאניה תהיה מוכרת בארץ בקרוב (100%) אני כבר לא אכנס לפורום
לא חשבתי שאפשר להפוך רגשות מקצה לקצה בכל כך קיצוניות!! כנראה שזה לא היה אמיתי!!! בה בי (LOVE U)

הגר לי

New member
לפני שאתה מחליט לעזוב תקרא את זה

ובכן, יצא לי קצת לקרוא את הוויכוחים של שניכם ע"ג דפי הפורום, ואני לא חושבת שבגלל השטות הגמורה הזאת אתה צריך לעזוב את הפורום. יש פה אנשים מקסימים ששמחים לארח כל אחד והויכוחים הללו ממש מיותרים. אם ברצונך בכל זאת לעזוב, חבל לי. הצעתי לך היא: תתעלם מההערות העוקצניות שהופנו אליך, כי ברגע שאתה בכלל טורח להגיב עליהם אתה למעשה משרת את המטרה של מי שכתב את אותן הערות שרק מחכה שתגיב עליהם. ועוד משהו - אין שום דבר רע בלהיות הומו...
וזה שבחרת בשם הזה - זו זכותך. מקווה שתפנים. ב-
הגר.

m L m

New member
אמממממ.....

קודם כל - אני לא חושבת שהוא הומו. דבר שני - מי קרא לך הומו? דבר שלישי- אם לא שמת לב- אנחנו דיי התעלמנו מהריבים שלכם....אני לא חושבת שאנחנו צריכים להתערב. אבל - אם רק בגלל גל היית בפורום הזה אז מה אני יכולה להגיד לך? חבל! כמובן שאף אחד לא מכריח אותך להישאר.... מצד שני- אם אתה באמת אוהב את שאניה ורוצה להישאר אנחנו נשמח! (טיפ קטן - אם תפסיק לנדנד לה אולי לאט לאט היא תתרכך?) גל, אל תהרגי אותי

הגר לי

New member
לא מרתי שהוא הומו ../images/Emo13.gif פשוט...

שניהם התייחסו לזה כאילו זה דבר רע...אבל לא משנה. באמת נמאס כבר לקרוא את הריבים המטופשים האלו בפורום... שניכם - קחו לתשומת לבכם ותפסיקו להתנהג כמו שני ילדים קטנים.

למעלה