are YOU nuts?

dreadlox

New member
are YOU nuts?

לא מזמן רץ מסע הפרסום של כרטיס האשראי You עם יונה אליאן שמר אבולה מאוד אהב... עכשיו פתאום אני רואה שגם טרה השיקו משקאות יוגורט תחת השם You. הרי ברור לכולנו שאין מקום לשני מותגים בעלי שם זהה בשוק הישראלי הקטנטן. למישהו יש הסבר איך זה קרה? מי נרדם בשמירה?

dreadlox

New member
היית קורא לשואב אבק חדש ספרייט?

ועוד לא דיברנו באמת על זכויות יוצרים... אני בטוח שגם במקרה של מילה גנרית כמו You יש דרך להגן על בלעדיות המותג.

ad h o c

New member
זה כבר הרבה זמן ככה

אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב למותג, כי אפשר להגיד שבמובן מסוים כל מוצר זוכה ליותר פרסום. זה קורה גם אם לשתי פרסומות יש את אותו שיר, שגורם לך להיזכר באחת אחרת.

שלוליה

New member
לפני המון המון זמן..

לפני שנה בערך, קראתי על זה בעיתון - לא זוכרת מי היה קודם, אבל היתה כתבה קטנה על כך ששניהם בערך באותו זמן בחרו באותו השם, וגילו על זה - אבל כבר היה מאוחר מידי כי כבר התחילו לעצב את המוצר, ואמרו שזה שלקח את השם אחר כך - הוא זה שיצא בפרסום ראשון, אולי בגלל זה זה שלקח ראשון את השם חיכה עוד איזה חצי שנה עד שהתחיל לפרסם, אבל היה עם זה בלאגן גדול..

dreadlox

New member
ועוד לא דיברנו על YOO...

גם הפרוייקט המדובר על דרך נמיר נשמע בדיוק אותו דבר...

TIC

New member
טחנו כבר את הנושא בעבר

קו-אופ גילתה באיחור שטרה עומדת לעלות עם מותג בעל שם זהה כמה שניות לפניה, אבל החליטה להמשיך לרוץ עם השם YOU, משום שלטענתה הושקע כבר הון בתכנון המהלך. TIC.

למעלה