Are you big in Japan?

anjuna

New member
Are you big in Japan?

לתוכנית חדשה שמצטלמת ביפן,דרושים אנשים הרפתקנים,מצחיקים וקצת מופרעים. אז אם אתם בגילאי 18-70,ובא לכם לקחת חלק בחוויה תרבותית מדהימה ואולי לזכות בפרס כספי גדול. התקשרו ל: 9992355 - 052 או שלחו מייל+ תמונה לכתובת: [email protected]

Sivan 85

New member
יאללה לולוש.. את באה?../images/Emo6.gif

זה מה שסיפרתי לך אז שקראתי בעיתון..XD אגב ראיתי בטלויזיה שיש את השעשועון הזה כמו של היפנים של הטטריס האנושי.. אוי זה כזה לא מצחיק כשישראלים עושים את זה!!!! יאללה אנשים לכו על זה! שושקה את עדיין קטינה... אבל לכי תדעי, אולי עד שיצלמו את זה את כבר תהיי בת 18?
אולי ריו יחשמל אותך או משהו כזה!!
תודה לך על ההצעה.. כולנו הרפתקנים, מצחיקים ולא קצת אלא הרבה מאוד מופרעים אבל מנקודת המבט האישית.. יש גבול לרמת הפדיחה שאני יכולה לספוג
האומנם יש?...

MaNcHi 135

New member
הוא ידע לאן לבוא אה?../images/Emo6.gif

אני אהיה מוכנה אם יבטיחו לי שריו יהיה מתחתיי-צמוד-משלים בטטריס האנושי
טוב...נו.....למה להתעקש....אפשר גם מעליי....אני לא בררנית....

Sivan 85

New member
ויי.. אני חושבת ששושקה תאלץ...

לחשמל אותך אם תעשי את זה!... ריו צ'אן זה נקודת רגישה אצלה
אבל טטריס גוף אל גוף איתם בהחלט נשמע מפתה... מי צריך פרס כספי?!
הכי מצחיק שהם עושים את זה ביום יום שלהם.. מה לא עשו ליפנים החביבים שלנו... זורקים עליהם דברים, מטביעים אותם, מחשמלים אותם, מכריחים אותם ללבוש תחפושות מגוחכות והם נהנים מזה!!!
אני אשמח לראות ישראלים שיסכימו לעבור את זה... זה בהחלט יצחיק אותי!
אבל הם לא יהיו חמודים תוך כדי חישמול תחת כמו יאמאפי וריו צ'אן!!!
זה בטוח!! אם כבר אז הנה כמה קטעים שנזכרתי לצפות בהם שוב בעקבות ההודעה...
מצחיק כמו תמיד!

בטי בופ3

New member
קיוי ../images/Emo46.gif את לא יודעת מה עשית לי!

אני לא מפסיקה לצחוק מהסירטון הראשון, אין, פשוט אין, שפי צ'אן קופץ והעטינים קופצים איתו
וצביקית עם התחת שלה.. איי איי פשוט איכות!

Sivan 85

New member
מבינה אותך!../images/Emo6.gif

אני ראיתי את הסרטון הזה כשגיליתי אותו לפחות 50 פעם ברצף ואז עוד לא ממש ידעתי מי זה יאמאפי ומי זה צביקה... ואוצ'י בכלל.. אבל הם כל כך קרעו אותי שהתאהבתי בהם טוטאלית! יש עוד מלא כאלה.. נעשה מתישהו ספיישל שוב...

nurit224

New member
תגידו זה רציני הקטע הזה ???

או סתם עבודה בעיניים ??

למעלה