Ardbog

knappertsbusch

New member
צודק, סליחה על ההשתלהבות...

אילן די

New member
האם ארדבג פרסמו בעבר את כמות הבקבוקים

בהוצאות קומיטי ? למשל ארדבג DAY ?

מני.ת

New member
אגב,

אני לא נתקלתי בהגבלת מספר בקבוקים. בחנות שלידי לא היה אכפת להם שאקח הכל. כך גם בשופרס ויניארד.

אילן די

New member
מעניין

אם זו מדיניות של החנות זה לא מובן. הניחוש שלי הוא שזו מדיניות של היצרן או היבואן שחלק מהחנויות מיישמות וחלק לא.

מני.ת

New member
יכל להיות,

ויכל להיות שחנויות מסויימות קיבלו יותר בקבוקים וחלקן פחות ואלו רוצות שיהיה מספיק בקבוקים ללקוחות שלהן.
הנה לינק לשופרס ויניארד. אין שם הגבלה.

מני.ת

New member
איזה קטע.

כששמתי את הלינק, היה את הויסקי במלאי. כנראה בזמן הקצרצר הזה מישהו קנה את הבקבוק האחרון. את שלי קניתי דרך הלינק הזה לפני כמה ימים. לא היתה הגבלה ואפשר היה לשים כמה בקבוקים בסל הקניות.

מני.ת

New member
וזה לשון האימייל שקיבלתי לפני שבוע:

Hello Everyone,

I’m just giving you a heads up that we got our allocation of the Ardbeg Ardbog and will be featuring it tomorrow. This is the newest Committee Release that is always introduced during Ardbeg Day. It’s on sale for $89.99/bottle. If this is something you are interested in please order online. Thanks.

Seth Nadel
Shoppers Vineyard
875 Bloomfield Ave
Clifton NJ 07012

raw is eyal

New member
יש אתר אמין למשלוחים מחול???

של סינגל מלטים עד סכום של 100$ במידה וכן האם יש על זה מכס??? ומה הם עלויות המשלוח????

yoavge

New member
יש מכס ועלויות משלוח די גבוהות

כדאי לחכות ולראות איך הרפורמה החדשה תשפיע

raw is eyal

New member
מנושא לנושא באותו נושא

מישהו יודע אולי מה מחיר הג'ורה סופרסטיישן בדיוטי פרי בישראל
בחנויות ראיתי אותו במחיר השפוי של 350 שקלים ואם הרפורמה אכן תיכנס ותוריד 30% מהמחיר זה יהיה אולי רלוונטי. ובנוסף המלצות על וויסקי סינגל מאלט מהדיוטי באזור ה60$. <<<<אני חובב לפרוייג

foodnwine1

New member
יש הרבה בקבוקים

החל ה 17 לחודש יוכלו גם לנויות אונליין בבריטניה למכור ומחברים שעובדים בתעשייה אני יודע שיש מספיק לכולם.

מאסטר אוף מאלט עשו צעד די טיפשי, לקנות בקבוקים במחיר מלא כי הם לר שגרירות, ולנסות למכור אותם ב 150 לי"שט בעוד יש מספיק היצע בחנויות אחרות שקיבלו סטוק. ככה יצא שהם נראים רודפי בצע. צעד רע מאוד שהם מצטערים עליו אני בטוח

מני.ת

New member
אמש טעמתי ממנו.

מאד אהבתי. מצטרף להגדרות הטעם והריח שלך אילן. אצלי השוקולד בפרופיל היה חזק.
לגמתי אותו לצד העוגי, כמה טעימות חוזרות ולמרות האהבה הגדולה שלי לראשון, הארדבוג היה יותר מהנה והופתעתי מזה מאחר והעוגי היה הארדבג שהכי אהבתי עד כה, מלבד כמובן הפרובננס.
מתכנן לרכוש עוד בקבוק, סה'כ יהיו לי שלושה. מבחינתי, כשאני רוכש ויסקי, אני מתייחס בעיקר לעלות מול תמורה וכאן התמורה טובה מאד. זה כמובן לא "דיל השנה" ובטח לא לשתיה יומית.
אגב, מצאתי שהארדבוג מאד מוצלח עם תוספת מים.

foodnwine1

New member
שמח שאהבת.

אני עדיין חושב שהעוגי טוב יותר, ובטח זול יותר.
אבל זה אחלה של ויסקי.

למעלה