לא יאמן, הצלחתי עכשיו צריך לתקן את המכונה בחדר,ולהבין מה עושה הצפרדע
3 3 שרונית New member 20/8/07 #21 לא יאמן, הצלחתי עכשיו צריך לתקן את המכונה בחדר,ולהבין מה עושה הצפרדע
3 3 שרונית New member 20/8/07 #22 מקס אתה אלוף בזה תמצא פתרון לצפרדע (איך אני תמיד נתקעת בקטנות האלה?? )
מ מקס6 New member 20/8/07 #31 לכי לדלת הירוקה ותנערי טוב את ,,,, הידית תקליקי למטה ותקחי מפתח ,זה המפתח לחדר החשוך ,עם המטבע את משתמשת יותר מאוחר
לכי לדלת הירוקה ותנערי טוב את ,,,, הידית תקליקי למטה ותקחי מפתח ,זה המפתח לחדר החשוך ,עם המטבע את משתמשת יותר מאוחר
D danield New member 20/8/07 #34 אפשר עזרה איך אני פותח את הדלת האפורה? או כול טיפ שיעזור לי להתקדם?...
מ מקס6 New member 20/8/07 #26 תחזירי לשולחן ותקליקי על ,,,,,, הכדור הלבן תקבלי חלק מהמפתח אחר כך תגעי בצפרדע ותקבלי כדור שבתוכו יש מכונית
תחזירי לשולחן ותקליקי על ,,,,,, הכדור הלבן תקבלי חלק מהמפתח אחר כך תגעי בצפרדע ותקבלי כדור שבתוכו יש מכונית
S Sweet Fantasy New member 20/8/07 #35 איך מגיעים לקוד? זה קשור למשחק בחדר החשוך? רק זה נשאר לי (אל תגלה לי לקוד אני רוצה איזה פעם להצליח לצאת בעצמי ) אשמח לרמז. עד לפה הצלחתי לא רע לבד.
איך מגיעים לקוד? זה קשור למשחק בחדר החשוך? רק זה נשאר לי (אל תגלה לי לקוד אני רוצה איזה פעם להצליח לצאת בעצמי ) אשמח לרמז. עד לפה הצלחתי לא רע לבד.
מ מקס6 New member 20/8/07 #23 לכי לדלת הירוקה ותנערי,,,,, את הידית הרבה פעמים תקליקי למטה ותמצאי מפתח