ARAI בחיפה האם יש חנות שמוכרת ARAI בחיפה Phangan
M Miss Mor New member 16/8/01 #2 לידיעתי... כל חנות לאופנועים ואם לא, אז רביב בטוח מוכר חנות "התותח אופנועים" Miss Mor עושה פירסומת גם לרביב
לידיעתי... כל חנות לאופנועים ואם לא, אז רביב בטוח מוכר חנות "התותח אופנועים" Miss Mor עושה פירסומת גם לרביב
כ כרובי-1200 New member 16/8/01 #3 אויי ... ../images/Emo5.gif בתמונה שמופיעה בדף האחרון של אלבום הצילומים שבאתר , מופיע הרוכב (ואופנועו) שנהרג במהלך ההפגנה הגדולה בירושליים.. MISS MOR , אולי תוכלי לפנות לאותו רביב למען יסיר את התמונה הנ"ל..?
אויי ... ../images/Emo5.gif בתמונה שמופיעה בדף האחרון של אלבום הצילומים שבאתר , מופיע הרוכב (ואופנועו) שנהרג במהלך ההפגנה הגדולה בירושליים.. MISS MOR , אולי תוכלי לפנות לאותו רביב למען יסיר את התמונה הנ"ל..?
כ כרובי-1200 New member 16/8/01 #5 ושכחתי את הקישור.. http://www.hatotahbikes.co.il/album.asp התמונה מופיעה בדף האחרון (ימנית תחתונה)
P Phangan New member 16/8/01 #6 אני חושב שזה טוב כזיכרון לאדם אבל באמת כדי לשאול (בעדינות) את המשפחה שלו... Phangan
M Miss Mor New member 16/8/01 #7 יכולה לנסות אבל קשה לי להאמין שהוא יוריד את זה הם היו חברים טובים זה כבוד וזיכרון עבורו Miss Mor שיכולה להבין את זה
יכולה לנסות אבל קשה לי להאמין שהוא יוריד את זה הם היו חברים טובים זה כבוד וזיכרון עבורו Miss Mor שיכולה להבין את זה