AR402

LOVEtheMcMAHONS

New member
AR402../images/Emo58.gif

פרק טוב...ונראה שמחכה לנו עונה נפלאה. אני שמח שאמנדה וכריס עפו...הם ממש עלו לי על העצבים הפרק הזה ודי הזכירו לי את וויל וטארה - כמה אפשר לראות בני זוג שכל כך לא מסתדרים יחד....איך הם חושבים לנצח מירוץ שכזה ? יש מתח כבר מההתחלה בין הצוותים, וזה נחמד. חבל שג'וש וסטיב הידרדרו למקום נמוך, ואני שמח שהברביות הוכיחו לי שהם מסוגלות לעבוד טוב ביחד למרות שירדתי עליהם בפרק הקודם. נשות ה-NFL יעופו פרק הבא כי הם כבר השתמשו ב-FAST FORWARD. ג'ון ואל באמת חביבים, אבל כרגע קשה להמר על מי ינצח, ועוד לא גיבשתי סופית בעד מי אני....

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

אמנדה אהובתי איך תראה התכנית בלעדיך? ומה את עושה עם כריס האידיוט שבגללו העיפו אותכם?
הפייבוריטים שלי הם ג'ון ואל, תגידו משהו, איך בחרו את דייב וסטיב לפסט פורוורד? זה לא היה בהגרלה.. בטח לא רצו שהם יעופו. סטיב ודייב- אני אוהב אותם רייקן וצ'יפ- אידיוטים, הלוואי שיעופו קלי וג'ון- הם בסדר, לא ממש אכפת לי מהם (איך הם ירדו בשלג
) טיאן וג'רי- משתפרות, אני אוהב אותן דייויד וג'ף- שיכרתו להם ת'כליות אמן ג'ון ואל- פייבוריטים, רק שיתחילו לשחק ברצינות ראסל וסינדי- רק לי הם לא מזיזים? מילי וצ'אק- ע"ע דייויד&ג'ף סטיב וג'וש- מתנשאים ואנלא סובל אותם מוניקה ושרי- מאחל להם בהצלחה אבל הן יעופו פרק הבא אמנדה וכריס- כבר אמרתי

LOVEtheMcMAHONS

New member
תיקון ל- GAL6

לא בוחרים אנשים לפאסט פורוורד..... לכל צוות יש אפשרות פעם אחת במהלך כל המירוץ (כל 13 התחנות) להשתמש בפאסטפורוורד. כל צוות צריך לשקול מתי זה הכי נכון להשתמש בו - יש כאלה שיישתמשו בו בשלב מוקדם כדי לקפוץ לקדמת המירוץ ולנסות להישאר בפסגה, ויש כאלה שיעדיפו לשמור אותו לשלבים מתקדמים יותר (בתקווה שיישרדו עד אז) ואז יהיה להם ייתרון על פני צוותים שכבר השתמשו בו. אין כאן הגרלה או בחירה. ברגע שהצוותים מגיעים ל-ROUT MARKER מסויים, הם מקבלים מידע על מיקומו של ה-FAST FORWARD ואז הם צריכים להחליט עם להשתמש בו ובכך לקבל פטור מהמשימות של אותו LEG במירוץ - ה-DETOUR בו הצוותים בוחרים בין 2 סוגים של משימות - האחת בדרך כלל מפחידה/פיזית מאוד אבל קצרה והשנייה בדרך כלל יותר ארוכה אבל פחות קשה ולא דרוש אומץ רב לבצעה. וה-ROAD BLOCK בו אחד מאנשי הצוות צריך לבצע משימה כלשהי. זהו ההסבר שלי בקצרה או יותר נכון באורכה.... תהנה

Gal6

New member
אהה ספוילר

אז מוניקה ושרי טיפשות שהן לקחו את הפסט פורוורד

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif אולי

יכול להיות שהם טיפשות בלי קשר לפאסט פורוורד.... אבל תראה....יש מצב שהם חשבו שבלי ללכת על זה הם היו מנופות מהמירוץ... כבר קרה באחת העונות הקודמות שצוות שפיגר מאחור הלך על הפאסט פורוורד אבל הפיגור היה מאוד גדול והם עדיין נופו.....ולפעמים צוות שפיגר בהרבה הלך על זה וקפץ למקום 1 באותו רגל של המירוץ....הכל תלוי באורך המשימות וכמה הצוותים האחרים ייסתבכו וייתעקבו... אז זה בעיקר שאלה של תזמון נכון ומזל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מפרט לגל

קרה בעבר ששני צוותים או יותר ניסו ללכת על ה-FF באותו פרק....בד"כ אין ממש תחרות כי זה די טפשי ללכת על זה ולבזבז זמן כשעוד צוות הולך על זה יחד איתך. קרה אבל שצוות הלך על זה בלי לדעת שצוות אחר הקדים אותו ולקח אותו מקודם. לכן לא רק חשוב לבחור נכון מתי מבחינת התזמון ללכת על זה....גם צריך הרבה מזל שאף אחד מהצוותים האחרים שיצאו לפניך לא הלך על זה גם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif עוד מפרט

בפרק הראשון של העונה הראשונה, רוב וברנאן הלכו על הפאסט פורוורד ולקחו אותו. כמה זמן יותר מאוחר, דייב ומרגרטה, סבא וסבתא חביבים שקרעו את התחת בשביל להגיע לפסט פורוורד, הגיעו לשם מתנשמים ומתנשפים, רק כדי לגלות שהם סתם בזבזו זמן כי מישו הקדים אותם

g.o

New member
גם ככה קרה בעונה 3../images/Emo58.gif

כאשר הקבוצה הייתה במרקש החליטו הזקנים שבמתחרים(שכחתי את שמם) ללכת על הפאסט פוורד. וגם עוד קבוצה החליטה. הזקנים הגיעו למקום (חנות שטיחים) ראשונים וזכו בפאסט פוורד ואח"כ הגיעו הצעירים ואוכזבו לגלות שלקחו להם תפרס.

gah

New member
../images/Emo58.gif

ואוו, אני נורא אוהב את הצמדים. הרגשתי קצת עצוב על אמנדה וכריס, במיוחד על כריס, אבל לא יותר מדי עצוב. העדפתי שהשחורות יעופו אבל לא נורא, פרק הבא הן יעופו :) מילי היא ללא ספק האהובה עלי מכולן, נראית טוב, חמודה, ספורטיבית, נראית טוב וגם אני אוהב את צ'אק. אני אוהב בתאכלס את כולם חוץ מהשחורות וגם זה שצמד הזקנים החביבים לא מי יודע מה טוב אז אם הם יעופו אני לא אהיה יותר מדי עצוב. אהוב - מילי וצ'אק מנצח - רייקן וצ'יפ (לצערי) עף בפרק הבא - מוניקה ושרי

Eskorbuto

New member
פרק שני..ספויילר

למה כולכם שונאים את רייקן וצ'יפ?? לדעתי הם אחלה..ומסכנים שכולם נגדו..אני שונאת את ג'וש ואבא שלו..מעצבנים בטירוף.. היה פרק נחמד..דווקא התאכזבתי שכריס ואמנדה עפו כי דיי אהבתי אותם..אבל חפיף..זה המשחק..ולדעתי מוניקה ושרי לא יעופו פרק הבא..אין לי מושג מי אבל אל תהיו כל כך בטוחים שבגלל שהם אחרונות אז הם יעופו כי בטח בפרק הבא הם יטוסו לארץ אחרת ואז בנמל תעופה כולם נפגשים עם כולם..

Gal6

New member
לגבי../images/Emo58.gif

רייקן וצ'יפ- זה שהחזיק את הדלת ואיך שהאוטובוס הגיע ישר הלך לתוכו.. רק על זה מגיע לו שיעיפו אותו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif א"ר 402 ../images/Emo58.gif

איזה אחלה רוד בלוק למה אמנדה וכריס עפו, למה!?! בעסה! כ"כ רציתי שמונ שרי יעופו... אבל אהבתי את איך שהראו את זה בסוף, זה היה ממש מותח. אני עדיין מת על קלי וג'ון,אבל איך הם הגיעו למקום שלישי בדיוק? מילי טיפסה לרשימת הפייבוריטים שלה. "אקסקיוז מי, איז איט יו? נו, איטס נוט יו, סורי"
חמודה. מונ שרי צריכות לעוף. אז התחלתי את הפרק עם שני זוגות פיבוריטים, וסיימתי אותו עם שני זוגות פיבוריטים. את אמנדה וכריס שעפו
החליפו מילי והחבר שלה.

Gal6

New member
אני מודיע רשמית../images/Emo58.gif

על פתיחת מועדון שונאי צ'אק ומילי הבתולים ואני ממנה את עצמי (בתור החבר היחיד שיהיה אי פעם במועדון הזה) למנהל ראשי

Boran

New member
אני מודיע רשמית

על פתיחת מועדון שונאי גל הבתול ואני ממנה את עצמי (בתור החבר הראשון במועדון) למנהל ראשי. יש מצטרפים? סתם, סתם, גל אתה גבר

gah

New member
../images/Emo58.gifמה?!?!?!

הם הזוג שאני הכי הכי אוהב, שני כלים!

jt7785

New member
../images/Emo58.gifדוקא גם אני אוהב את כולם...

ואהבתי את אמנדה לאללה היא היתה כזאת מצחיקה עם כל הביפים חחח לי חבל שהם עפו... כולם די אחלה סך הכל אני לא קוטל אף אחד - אני באמת אבל לא אוהב את נשות הNFL גם בגלל שיש להן כבר מספיק כסף מהבעלים שלהם וגם בגלל שהן די מרגיזות. זהו בברכה זו אני מאחל להן שיעופו.

למעלה