אני אנסה
בניגוד להישרדות זאת תוכנית בסגנון שונה. יש לך 12 צמדים, שכל אחד בצמד מכיר את השני, נגיד: אבא ובן, חברים הכי טובים, זוג נשוי, זוג מאורס וכו' על כל הזוגות להשלים כמה משימות, יש 13 pit stops שאלו כאילו תחנות הניפוי, אליהם מגיעים לאחר כמה משימות, הצמד האחרון שמגיע לתחנת הניפוי, מנופה. המשימות יכולות להיות: להגיע ל-X, למצוא את Y, לעשות Z. לדוגמא בפרק הראשון שהיה: אזהרה, ספויילר על משימות הפרק הראשון: להגיע מהאיצטדיון שבו הם התחילו לשדה התעופה ולקבל כרטיסים לטיסה למילאנו, כמובן שלא כולם יודעים איך להגיע וכמובן שיש קאץ', יש שלושה מועדי טיסה, אחד נוחת 40 דקות לפני השני והאחרון נוחת איזה שעה אח"כ. אין להם מפות, אין להם כלום מלבד סכום כסף סמלי שהם מקבלים לאחר כל pitstop. אחרי שהם הגיעו למילאן, היה עליהם לחפש בגלרייה הענקית כרטיסים לאוטובוס ששוב, כל כרטיס הוא לשעה אחרת, כמובן שמי שהגיע קודם במטוס יש לו סיכוי גדול יותר למצוא כרטיסים מוקדמים יותר, ואח"כ היה עוד איזה 3\4 משימות מגוונות מאוד, שאין עצירות שמחכים לכולם, זה הכל מירוץ אחד גדול (עד לכל pitstop). יש גם משימה שנקראת: dtour, שהיא אפשרות לבחור בין שתי משימות שונות. ויש גם fast forward שמאפשר לך לדלג על כל המשימות ולהגיע ישר ל-pitstop, מותר להשתמש בזה פעם אחת כאילו, רק בפרק אחד. לא יודע אם הכי הסברתי את זה טוב כי אני בעצמי ראיתי את הפרק הראשון בחיים שלי של התוכנית הזאת אבל זה בערך הקונספט. הקצב מאוד מהיר, נורא יפה לראות אותם צועקים על נהגי המוניות האיטלקיים שיסעו מהר ולראות אותם דופקים ספרינטטים בשדה התעופה. מומלץ בחום.