AR401

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
AR401../images/Emo58.gif

זה פעם ראשונה שאני רואה אמייזינג רייס וזה בהחלט אמייזינג. תוכנית ממש יפה ובקצב מהיר. אחלה של אנשים ואחלה של תחרויות ואחלה של מקומות. יש שם הרבה צמדים שאני אוהב ויהיה בהחלט מעניין להכיר אותם לעומק יותר בהמשך העונה, חבל לי על הצמד שעף ובמיוחד על הגבר מבינהם כי הוא היה ממש אחלה.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט לפי הפרק הראשון אני חושבת שתיהיה עונה ממש טובה. כמו זאת שלפניה.

Gal6

New member
../images/Emo58.gif

אחלה תכנית אבל... כמה פרקים יש? בכל פרק מישהו עף? אני הכי אוהב את אמנדה וכריס (יו פאקינג ג'רק) וג'ון ואל הלייצנים נ.ב. אל תסעו בלופטהנזה בחיים, האוכל שם יעשה לכם הרעלת קיבה ותמותו. (טוב נו, לא תמותו אבל תשארו יומיים בבית) איך זה יכול להיות שאין H בשני הג'ונים? בטח סי בי אס החליטו להשתעשע

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gifאמייזינג רייס 401

אחלה פרק! חבל לי על מי שעף.. אהבתי אותם. אני בעד הליצנים, הם מצחיקים כאלה והם גם בכושר אז יכול להיות שיגיעו רחוק. איזה מצחיקה אמנדה, מקללת כל היום חחחח איך צחקתי, אי אפשר היה לשמוע מה היא אומרת כי צנזרו כל מילה שניה שלה. סטיב וג'וש קבוצה חכמה מאוד, אבל אני לא מת עליהם. פרק הבא - מי יעוף לדעתכם? אני אומר שהכושיות, מוניקה ושרי. גל - יש 13 פרקים, כשפרק אחד, רוב הסיכויים 8, יהיה מחולק לשני חלקים. וגם הפרק האחרון הוא בשני חלקים. כך שבעצם יש שלושה פרקים, אם אני לא טועה, שבהם אף קבוצה לא עפה. למה אין H בג'ונים? כל אחד כותב את השם שלו שונה. אפילו אם מבטאים את השם אותו דבר...

gah

New member
../images/Emo58.gif בוא נבחן קצת את האנשים:

אמנדה וכריס - אין ספק, צמד שנראה חזק מאוד וגם מצחיק עם האמנדה המשוגעת הזאת. מילי וצ'אק - אין ספק, הצמד שאני הכי אוהב! מילי נראית ממש ממש טוב :) וצ'אק הוא איש כזה טוב, מילי הזאת גם דופקת ספרינטים בלי עין הרע. סטיב וג'וש - האבא והבן, הבן נראה אחד לא פרייאר כזה, איך הוא בחר למי להביא את הכרטיסים והביא את הכושיות לכרטיסים, הוא נראה מתקמבן כזה והאבא יוסיף את מנת האלגנטיות וביחד הם יכולים להגיע רחוק. מוניקה ושרי - הכושיות, לא הכי אהבתי אותם ולא לשכוח שהן ישתמשו ב- fast forward, אז לא יהיה להם יותר. לדעתי זה בכלל הייתה טעות מבחינתן להשתמש בזה כי הם היו באוטובוס השני גם ככה... סטיב ודייב - שני המבוגרים. אמנם חסר להם הכוח הפיזי אבל אין ספק שהם הכי שקולים והכי חכמים, לוקחים את הכל באיזי וחושבים קדימה, חייבים אבל להודות שיש מצב שבשלב מתקדם הם ידפקו בגלל הפיזיות שלהם. קלי וג'ון - אותם ואת מילי וצ'אק אני הכי אוהב, קלי נראית ממש אחלה וגם ג'ון, שני ספורטיביים שאוהבים לעשות חיים, לא יודע אם הם בין השלושה זוגות ההכי טובים אבל הם בהחלט בשלושה הכי אהובים. ג'ון ואל - הליצנים, רק לראות אותם מגיעים לסוף עם האף של הליצן היה מצחיק, אין ספק, הומור יכול להיות כלי עזר חזק ביותר והם הולכים להשתמש בו ובגדול. ראסל וסינדי - גם כן, זוג בסגנון של מילי וצ'אק וקלי וג'ון, ראסל נראה אחד שלא הסתפק בפחות ממקום ראשון ויהיה בהחלט מעניין לראות את הביצועים שלהם ובמיוחד שלו. רייאן וצ'יפ - ההומויים. הם דווקא אחלה, נראים כאלה מאוחדים ואני חושב שהם יצליחו ממש לא רע. דייויד וג'ף - שני החברים ההכי טובים. אין ספק, הזוג ההכי אתלטי פה, בפרק הראשון הם דווקא לא היו משהו אבל בעיקר בגלל טעויות טיפשיות (הלכו לרכבי הסקי בלי לעבור דרך ה-dtour. אם קצת יתאפסו, יגיעו רחוק. טיאן וג'רי - שתי הדוגמניות. אני חייב לציין שהם הזוג שנראה הכי הכי טוב, אחחח רק בגלל המראה אני מקווה שהן תישארנה. דברה וסטיב - הזוג שעף, היה לי באמת חבל עליהם, אבל אין מה לעשות, דברה ממש האטה אותם, שמחתי שלפחות הם נהנו מהמעט שהיה להם. זהו, סך הכל נורא אהבתי את הקונספט של הסדרה ונחכה לשלבים המאוחרים יותר שגם נכיר את כולם יותר טוב וכך הכל יהיה יותר מרתק. אגב, בגלל שאנחנו רואים עם ארה"ב אז אפשר להיכנס לאתר של התוכנית ולהתשתתף בסקרים והכל - http://www.cbs.com/primetime/amazing_race4 רק תיזהרו כי כל יום חמישי יש שם פרק ואם לא ראיתם אותו, אז האתר יקלקל לכם.

Gal6

New member
תיקון חצי מספוילר ../images/Emo58.gif

זה ריקן, לא ריאן

amitooshacham

New member
המתחרים.. ../images/Emo58.gif

ג'ון ואל - אני אוהב אותם ומקווה שיגיעו רחוק, אבל לא נראה לי שזה יקרה כל כך.. מקום טוב באמצע לדעתי. דייויד וג'ף - אתלטים, חכמים ורוצים מאוד לנצח. יגיעו רחוק זה בטוח. אמנדה וכריס - מצחיקים אבל לא מסתדרים ביחד אז לא נראה לי שיגיעו רחוק. קלי וג'ון - מת עליהם! קלי מדימה וג'ון בכושר מצוין, אני חושב ורוצה שהם יגיעו רחוק. מילי וצ'אק - למה צריכים לספר לנו שהם בתולים? למה שזה יעניין אותנו?? בכל מקרה, לדעתי פיינל 5 מובטח. מוניקה ושרי - החלטה די טיפשית ללכת על הפאסט, הם לא היו עפות בלעדיו... לדעתי הן בפרק הבא יעופו. ריכן וצ'יף - מסתדרים יפה מאוד ולדעתי יגיעו רחוק. טיאן וג'רי -
הן לא מסתדרות משהו אבל בהחלט שוות רייטינג. סטיב וג'וש - ג'וש הזה תככן.. חכם מאוד. גם סטיב האבא חכם. סטיב ודייב - לא אוהב אותם. הם לא מאמינים בעצמם, והם סתם איטיים ולא בכושר. ראסל וסינדי - זוג שיכול להגיע רחוק מאוד, בכושר טוב ומסתדרים טוב ביחד. בקיצור, אני חושב (כמו שאמרתי למעלה) שמוניקה ושרי יעופו הבאות. מי ינצח? אין לי מושג. לדעתי זה או ראסל וסינדי, או ג'ון ואל או קלי וג'ון. רוצים לפתוח כזאת תחרות בין מי שרואה א.ר. שכל פרק כל אחד ינחש באיזה סדר יגיעו כולם? ונגיד אם קלענו בול זה 5 נקודות, אם במרחק של 1-3 מקומות, אז זה 3 נקודות, אם במרחק של 4-7 מקומות אז נקודה אחת, וכל השאר בלי נקודות. רוצים? אבל שמישהו אחר יארגן, לי אין זמן

gah

New member
אני אנסה

בניגוד להישרדות זאת תוכנית בסגנון שונה. יש לך 12 צמדים, שכל אחד בצמד מכיר את השני, נגיד: אבא ובן, חברים הכי טובים, זוג נשוי, זוג מאורס וכו' על כל הזוגות להשלים כמה משימות, יש 13 pit stops שאלו כאילו תחנות הניפוי, אליהם מגיעים לאחר כמה משימות, הצמד האחרון שמגיע לתחנת הניפוי, מנופה. המשימות יכולות להיות: להגיע ל-X, למצוא את Y, לעשות Z. לדוגמא בפרק הראשון שהיה: אזהרה, ספויילר על משימות הפרק הראשון: להגיע מהאיצטדיון שבו הם התחילו לשדה התעופה ולקבל כרטיסים לטיסה למילאנו, כמובן שלא כולם יודעים איך להגיע וכמובן שיש קאץ', יש שלושה מועדי טיסה, אחד נוחת 40 דקות לפני השני והאחרון נוחת איזה שעה אח"כ. אין להם מפות, אין להם כלום מלבד סכום כסף סמלי שהם מקבלים לאחר כל pitstop. אחרי שהם הגיעו למילאן, היה עליהם לחפש בגלרייה הענקית כרטיסים לאוטובוס ששוב, כל כרטיס הוא לשעה אחרת, כמובן שמי שהגיע קודם במטוס יש לו סיכוי גדול יותר למצוא כרטיסים מוקדמים יותר, ואח"כ היה עוד איזה 3\4 משימות מגוונות מאוד, שאין עצירות שמחכים לכולם, זה הכל מירוץ אחד גדול (עד לכל pitstop). יש גם משימה שנקראת: dtour, שהיא אפשרות לבחור בין שתי משימות שונות. ויש גם fast forward שמאפשר לך לדלג על כל המשימות ולהגיע ישר ל-pitstop, מותר להשתמש בזה פעם אחת כאילו, רק בפרק אחד. לא יודע אם הכי הסברתי את זה טוב כי אני בעצמי ראיתי את הפרק הראשון בחיים שלי של התוכנית הזאת אבל זה בערך הקונספט. הקצב מאוד מהיר, נורא יפה לראות אותם צועקים על נהגי המוניות האיטלקיים שיסעו מהר ולראות אותם דופקים ספרינטטים בשדה התעופה. מומלץ בחום.

gah

New member
ועכשיו גיליתי משהו ממש מדהים:

המירוןץ הוא לא רק בין כל תחנה ותחנה! כל זוג עוזב בדיוק 12 שעות לאחר שהוא הגיע לתחנה, יענו זה חשוב אם אתה שביעי או שמיני ובאיזה הפרש כי אתה תצא 12 שעות אחרי שהגעת. ענקקק

Boran

New member
אמייזינג רייס 401 ../images/Emo58.gif

הפרק הראשון שראיתי היה הפרק הראשון של העונה הראשונה ולא ממש אהבתי הפרק הזה היה הרבה יותר טוב, יש פוטנציאל לעונה. אני אהבתי את אמאנדה וכריס, זו שקיללה כל הזמן
וגם את קלי וג'ון ואת הליצנים. היה קטע לא ממש הוגן אבל, עם האוטובוסים. זה ברור שמי שבאוטובוס האחרון אחד מהם יעוף, וזה קצת מוריד מהמתח, כי זה כבר לא "מרוץ של כולם" אלא מרוץ של 4 צוותים. חח הרגה אותי הזאתי שבאמצע המירוץ עושה עצירה לקפה
לא ממש היה חבל לי על הזוג שעף, כי מתחילת הפרק זה היה ממש צפוי שהם יעופו יש פוטנציאל לעונה, נמשיך לראות נראה מה יהיה ונחמד הקטע של 12 שעות, לא ידעתי את זה

t-man

New member
דעתי על הסידרה../images/Emo58.gif

וואו לא יאמן באיזה קצב מהיר הסידרה הזאת זזה! אני כעיקרון אני בעד סטיב וג'וש-הוא יודעים לשחק את המשחק ומשלבים גם יכולית פיזית עם יכולת אינטליגנציה(אהבתי את הדפיקה שהם נתנו למוניקה ושרי-האפרו אמריקאיות). אני לא אתנגד אם ג'ון ואל ינצחו שבלי ספק היו קלילים ומשעשעים-מה שנתן צבע למשחק. חבל שדברה וסטיב עפו-הם נראים כמו זוג מקסים שחבל שלא נוכל להכיר אותה. אני ממש לא רוצה שטיאן וג'רי ינצחו-הן ליראות לי כמו שתי פרימדונות שחושבות את עצמן רק בגלל שהם יפות(יכולת ליראות את זה בראיון הראשוני שלהם) אני עדיין לא מכיר את כללי המשחק-האם הם ישחקו מעכשיו רק במילאן או שהם עוברים מכעט כל יום לארץ אחרת? והאם כל פרק יהיה בקצב כזה או שזה חד פעמי רק בגלל שזה היה פרק הראשון בעונה? אגב,אף אחד לא חושב שסטיב ודברה ממש דומים לסוקי וג'קסון מ"בנות גילמור"?

טעות!

תיקון טעות: כשדיברת על ה- fast forward, אני רוצה לתקן את זה: מותר לזוג X להשתמש בכרטיס הזה פעם אחת בכל המשחק שלהם! הכושיות (וסליחה על המילה....) יכלו לשמור את הכרטיס הזה עד לחלק אחר במירוץ שבו הן תיצטרכנה את הכרטיס הזה ולהשתמש בו ארז, אבל, עקב מצבן הקשה במשחק (פיגור אטומי), הן החליטו לקחת את הכרטיס ולדלג על הכל. got it? מתי מגיע הפרק למירק? שישי או חמישי בערב? באיזה ערוץ זה משודר בטלווזיה??

gah

New member
אני יודע שזה ככה...

לא טעיתי... "מותר להשתמש בזה פעם אחת כאילו, רק בפרק אחד." כשאמרתי פעם אחת, התכוונתי בכל המשחק פעם אחת, כלומר בפרק אחד. ותשים ספויילר בהודעות שלך שאתה נותן פרטים על אנשים משם ובטח אנשים שהשתמשו בזה.

למעלה