AR1104

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1104

פרק משובח. כל כך כיף לראות את המירוץ גם אחרי יום עבודה קשה. הייתה הרגשה כל הפרק שרוב ואמבר הולכים ליפול אבל לא שיערתי עד כמה. היה קטע מעניין עם המכתבים ובדיוק שבוע שעבר חשבתי איך ישלבו אם בכלל צמדים אחרים מהמירוץ כמו שעשו בביג בראדר אול-סטאר. עכשיו יש הרגשה שהמירוץ פתוח לגמרי וחוץ משרלה ומירנה המאוסות כל צמד יהיה זוכה ראוי מבחינתי.

leedsutd

New member
TAR1104../images/Emo58.gif

רמזו כבר כאן שבוע שעבר שזה מה שיקרה אני מאוד הופתעתי ויש דברים שגם קצת מציקים לי האם היה מאחורי הקלעים סכסוך בין ההפקה לרוב ואמבר? מי שעקב אחרי הפרקים ויבדוק את ההתנהגות שלהם אז נכון שהם תמיד היו שחצנים אבל לא היו טיפשים ומאוד תחרותיים ונראה כאילו הם הורידו הילוך ביחוד רוב. ההליכה ההזויה עם צוות בלונד וההתייחסות שלו למכתבים פשוט לא מתאימים לו. אני לא מאמין בתאוריית קונספרציה אבל יש לי תחושה שבמהלך הפיט סטופ היו חלוקי דעות בין רוב והמפיקים שאולי ביקשו שיוריד הילוך כי אחרת לא יהיה שום עניין בתחרות. צוות בלונד ממשיך לאכזב בעונה הקודמת הן כמעט לא עשו טעויות והשנה הן פשוט פחות תחורתיות (מצד שני הן מגיעות למקומות טובים באמצע אז יש תקוה להמשך) צוות צ'ו צ'ו המקסימים ממשיכים בדרכם לעשות מירוץ מצוין. אני מעריך ששבוע הבא לא תהיה הדחה וחבל כי פשוט נמאס לי ממירנה/שמירנה. דורון

למעלה