AR1104

Snake Plissken

New member
AR1104 ../images/Emo58.gif

כמה טעויות שבחיים לא היית מצפה מרובמבר. יש בכלל עוד טעם לראות? :/

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין מה פשר כל ההמולה. הרבה מאוד צוותים חזקים במירוץ הזה עפו מוקדם על שטויות ורוב ואמבר כפי שכבר הוזכר במירוץ עצמו הם לא אלוהים. אני לא חושב שרוב ואמבר עשו טעויות כרוניות במירוץ (הם סתם עשו הרבה תרגילים מסריחים לשרלה ומירנה. מסריחים אבל לגיטימים) פשוט הטעויות הקטנות שהם עשו הפעם עלו להם במירוץ. זה לא כזה ביג דיל. בלי קשר אין לי שום דבר נגד הצוות הזה אבל לא יזיק לצוותים אחרים קצת לזרוח.

Curr

New member
../images/Emo58.gif

שרלה ומירנה האלו מעצבנות אותי רצח, כל הזמן צועקות אני לא יכול להקשיב כבר להן.

../images/Emo58.gif

זהו. המירוץ מת מבחינתי. בפרק הבא - העפה כפולה של דאסטין וקנדיס ואוסוולד ודני. לגמר יגיעו שרלה ומירנה, יוצ'נה וג'ויס ואריק ודניאל. כיף חיים.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 1104

איך נשארו כבר רק 7 צוותים? לא יכלו אז לעשות סיבוב NA בשביל רומבר? ההפקה חייבת להם על סיבוב המטוס בעונה 6!
אני אמשיך לראות. לפחות הפעם אני יודעת שאני לא אתבאס רצח ב-10 דקות האחרונות של הגמר, רק בשביל לראות צוות מעפן מנצח את רומבר. חוץ מזה, היה נחמד לראות את המכתבים מהבית. חבל שסוזן ופטריק יצאו כאלה פארשים. אהבתי במיוחד את המכתב של בלייק ופייג' (פשוט כי הראו אותם...). דני ואוסוולד לשלטון!

willo

New member
../images/Emo58.gif 1104

הפרומו היה כל כך ברור שלא היה מתח, קיוויתי שאולי זה יהיה פרק ללא הדחה. חבל על רוב ואמבר, אבל בסופו של דבר המרוץ זו תחרות מצטברת ומספיקה טעות אחת (או שתיים או שלוש) כדי לעוף. רק אם נזכיר איך אריק וג'רמי הפסידו להיפים בגלל טעות בסדר של שני דגלים. פייבוריטים:- הרבה. לא רוצה שינצחו, כי בסה"כ אין מישהו באמת חלש (רק צעקנים)

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

BEST EPISODE EVER!!!!!!! גם אוסוולד ודני במקום הראשון וגם רוב ואמבר עפו לאלף אלפי עזאזלים. האם יש דבר יותר משפיל מלהפסיד למירנה ושרלה, אחרי פור של 20 דקות? אני אתעלם מכך שהמשימה היתה תלויה לחלוטין במזל ולא ביכולת, כדי לא לפגוע בשמחה שלי. עכשיו רק נשאר שבשבוע הבא מירנה ושרלה יעופו ואני אהיה מאושר.

E r u

New member
../images/Emo58.gif

טוב שלא הכרזתם על יום אבל לכל האומה. יאללה, סך הכל רוב ואמבר - 2 פוצים מרגיזים ששנאתי עוד מהמירוץ הקודם ומהישרדות. ברוך שפטרנו, יש אחלה צוותים ואחלה תחרות - אחלה מירוץ. תנוחו לכם.

retard boi

New member
../images/Emo58.gif

במירוץ הזה זה ממש ברור שלעריכה יש משקל מאוד משמעותי בסידרה. רוב ואמבר שהוצגו עד עכשיו סתם כצוות תחרותי הוצגו בפעם הזאת כשמוקים רציניים ושרלה ומירנה הוצגו באופן טיפה פחות קירקסי מבדר"כ - לא שהן הפסיקו לספק רגעים משעשעים וכרגיל הגיבו יתר על המידה לכל שטות שהתרחשה להן. אני לא חושב שמזל היה נגד רוב בקטע של המכתבים, אף צוות לא עבד על המכתבים האלה מעבר למס' דקות. הבעיה שלו היא סתם חוסר סבלנות ומעבר חד מידי על כל הדואר. הקרמה הרעה שלהם בפרק הזה ורוחם של סוזן ופטריק הביאה את שלהם ובשעה טובה/רעה (תלוי את מי שואלים) הם עפו מהמירוץ. שרלה ומירנה ממש התאפסו על עצמם המירוץ הזה. זו הפעם הראשונה שהתפקוד שלהם השתווה לזה שבעונה 5 . אני יודע שזה לא צוות אהוד במיוחד אבל אני עדיין מעודד בשבילן כי בסופו של דבר הן הוכיחו (בעונה הקודמת בעיקר) שהן יודעות לשחק חכם ויש להם חסרון פיזי מאוד משמעותי שאנשים מבחוץ נוטים לפתור בתור סתם בכיינות. צריך לזכור שמדובר כאן בגמדה ואשה של 40 ק"ג שמתקשות פי כמה בכל פעולה פיזית פשוטה שמטופלת בקלות ע"י צוותים אחרים (כמו הריצה להר או הסחיבה של הציוד). יוצ'נה וגיוס הראו לראשונה סממנים של אישיות במירוץ . חיבבתי אותם לשם שינוי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אם מתעלמים מהתוצאה הסופית, זה היה אחד הפרקים הכי טובים במירוץ, לדעתי. חבל על רוב ואמבר. הם עשו את העונה הזאת ועכשיו היא תהיה הרבה פחות מעניינת.

*superstar*

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהעונה בהכרח תהיה פחות מעניינת, רומבר עשו את המירוץ די משעמם בעיניי כי היה צפוי שכל פרק שהם זכו, שהם יגיעו ראשונים ושאין שום שמץ של תחרות ביניהם לבין שאר הזוגות... אני דוקא בגישה של "עכשיו המירוץ באמת יכול להתחיל", רוב הזוגות שווים ביכולות שלהם, וכל אחד יכול לזכות. אבל- נחיה ונראה

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

גם אני לא מבינה מה כל הסיפור סביב רוב ואמבר אוקיי נכון הם הגיעו למקום טוב בעונה 7 ובפרקים הראשונים העונה אבל הם לא כאלה חכמים או בני אדם טובים הגיע הזמן לסגור להם את 15 דקות התהילה שנרחו קצת יותר מדי זמן. יש זוגות הרבה יותר יעילים וטובים מהם (למשל דני ואוסוולד שעושים הכל בקלאסה גם בעונה הזאת וגם בעונה 2) הפרק באמת היה נחמד. בדיטור יוצ'נה וג'ויס היו היחידים שהצילחו לעשות את השלט. זה באמת היה הפרק שלהם למרות שלא הגיעו ראשונים. ובקשר למי שאמר שרק הפרק ראו אצלם אנושיות- אז ממש לא- הם היחידים שהראו אנושיות לאורך כל הפרקים שישתתפו בהם.והעונה הם באמת מתחלקים בעבודה בין שניהם. משימת המכתבים היתה נחמדה- בלייק ופייג' ופלו וזאק חמודים למה סוזן ופטריק כתבו שני מכתבים? ולמה פראנק והבנות מאלבמה לא כתבו שני חברי הצוות שלהם?

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

אולי אם אנשים היו אוהבים לראות אנשים טובים - וזה היה מעניין- אז אולי כל העולם שלנו היה ניראה אחרת!
ובקשר לפייבורים שלך, נכון שהם הרעים בסדרה, למרות שקנדיס ודאסטין דווקא דיי בסדר. בכלל העונה הזאת חוץ מרוב ואמבר כולם די נחמדים יש מטורפים אבל לא רעים

../images/Emo58.gif1104+פרומו לפרק הבא

אז רומבר עפו, ביג דיל... הם עשו טעויות מפגרות והגיע להם לעוף (אני מודע לזה שפיליפינס זה קשה לכתוב, אבל עד כמה זה קשה ריבונו של עולם?) גם היהירות שלהם לא עזרה להם כל כך וכמו שאמרו - קארמה זה דבר אכזרי. שרלה ומירנה מעצבנות עם כל הריבים שלהם, אני מתחיל לקוות שטים צ'ה צ'ה צ'ה ייקחו או מלכות היופי מכל השאר לא ממש אכפת לי אריק ודניאל די עיצבנו אותי בפרומו לפרק הבא ויחד עם זאת הצחיקו אותי עם קריאות הfreaks הכל כך מיושנות שלהם. ובקשר למשימה עם העכברוש, הוא לא גדול יותר ממירנה (או שרלה)? עונה טובה, מותחת ומעניינת. מקווה שהיא תמשיך ככה!

../images/Emo58.gif1104

יופי. סופסוף רובמבר טסו לי מהמסך. מאוד נהנתי מהפרק, בעיקר מהתהליך שרובמבר עברו כדי להגיע מקום אחרון. למרות שהעריכה לא השאירה שום מקום לספק להדחתם, עדיין היה כיף לראות את זה. עכשיו מתחיל המשחק האמיתי.

למעלה