AR 612

../images/Emo58.gif

עכשיו אני פשוט סקרן לקרא מה אנשים יכתבו. אף אחד לא רב עם אף אחד, אין צעקות כמעט, אין שום דרמה (חוץ מהדרמה המבויימת בעריכה, כרגיל, בסיום).. האם זהו פרק "חלש"?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 612

כפי שצפיתי אכן היה פרק ללא אלימינציה מה שהוציא (לפחות עבורי) את כל הכאילו-מתח שניסו ליצור בסוף. סך הכל היה פרק חביב - המצוקות של ג'ון וכריס אולי בפעם הראשונה מאז תחילת המירוץ, התגובות של אדם שרבקה קראה לו האני בדיטור, הפייבאק של פרדי וקנדרה (פעם שנייה שאחרי יילד יש סיבוב ללא אלימינציה - כנראה שהם מודעים לכך שהיילד יוצר יתרון לא מוצדק ולכן הם דואגים לשים אותו רק בסיבוב ללא הדחה). קשה להמר מי יקח, אבל ננסה בכל זאת : 4. פרדי וקנדרה 3. אדם ורבקה 2. כריס וג'ון 1. אארון והיידן

מטר9

New member
../images/Emo58.gif

אולי שכחת, אבל בפרק שבו ג'ונתן וויקטוריה עפו, אדם ורבקה שמו את היילד לפרדי וקנדרה, ככה שטכנית היה סיבוב עם יילד ואלימינציה. חוץ מזה, הפרק הזה די מעיד לי על כל העונה. לא משעמם, אבל גל לא מרתק. אין אף זוג שאני ממש רוצה שיעוף, וגם אין זוג שאני ממש רוצה שיזכה. כולם סתם... אבל אם כבר, אז אדם ורבקה חייבים לזכות, בלעדיהם הייתי פשוט נרדם על המקלדת. ובקשה לסיום: הקובץ שלי נתקע לאיזה 4 דקות (התחיל להתקע כשאדם ורבקה עלו על המונית, חזר ברגע שאדם ורבקה מגיעים לרוד-בלוק ורואים ששמו להם יילד). מישהו יכול לומר לי מה היה בביניים?

willo

New member
../images/Emo58.gif תשובות למטר ולאיגור

אז ככה לשאלה של מטר:- גם אצלי זה נתקע (אבל פחות), אבל לפי היומן שח פיל באתר, רבקה ואדם ניחשו שיש להם "יילד", פרדי וקנדרה הגיעו, שמחו לגלוות שהם ראשונים פרדי שאל את קנדרה האם לעכב את אדם ורבקה או את כריס וג'ון, אבל לה לא היה ספק, הם עלו על מונית ונסעו למחסום. היידן וארון הגיעו שמחו שלא עיכבו אותם ויצאו ברגל למחסום, שמתברר שהיה קרוב ולכן הם הגיעו ראשונים לבניין. בחוץ היידן ראתה את אדם ורבקה ובקטע מצחיק התחבאה מאחורי העציץ שלא יראו אותה והשאר מסופר בתולדות המרץ. איגור - עזוב עכשיו את תנועת היד, איך אתה מתעלם מכך שאדם גילה אומץ וענה לרבקה, נראה לי שהצופים בבית התקשרו לאימה שלו שיצרה איתו קשר. חוץ מזה, היה "יילד" גם בפרק בשבדיה בו לנה וכריסטי עפו, רק ששם לא השתמשו בו. כך שלא תמיד שיש "יילד" אין העפה.

../images/Emo58.gif

מה הסיפור בזה שהוא אמר לה משהו? הוא יודע שהיא תעזוב אותו כשהכל יגמר והיא רק רוצה את החצי מליון שלה, אז הוא לא רוצה שהיא תשחק אותה. מה הסיפור? למה זה חשוב?

Sole Survivor

New member
tar 06../images/Emo58.gif

גם לי הפרק ניתקע בדיוק אחרי שהם תופסים מוניות בדרך לרוד בלוק הפרק היה באמת אנמי גם מבחינת משימות וגם אינטרקציה בין הזוגות העונה עברה מהר באמת...למרות שזה בטח אותו מספר פרקים כמו כל העונות לפי דעתי הגמר יהיה צמוד...אלא אם כן מישהו יעלה על טיסה שתתעקב.... לא ממש יש לי פייבוריטים למי יינצח רציתי ש כריס ג'ון פרדי וקנדרה והיידן ואהרון יהיו בגמר וממש לא איכפת לי מי יינצח רק מעניין איפה ייסתיים המרוץ מתי יפרסמו באתר סיביאס את הזוגות של המרוץ 7?

willo

New member
../images/Emo58.gif 612

פרק אנמי. היה ברור שזה פרק ללא הדחה, כי כמו בעונה שעברה הם לא יפגעו באחד מהשלושה האחרונים וישאירו אותו ללא כסף. גם הסיום לא היה מותח בכלל, ראו את ג'ון וכריס נכנסים למלון קודם, מה נחשוב שהם נתקעו במעלית? אפילו שהפרק היה ללא משהו מיוחד, בהחלט אפשר לכתוב ש:- אהבתי איך אהרון עשה את תנועת היד להיידן. היה ברור שיעכבו את אדם ורבקה, וזה היה המזל של ג'ון וכריס (באיינסיידר באתר פרדי וקנדרה מספרים שבמלון באתיופיה הם היו חדר לייד אדם ורבקה, והיה חור בקיר, אז הם שמעו איך הם תיכננו לעכב או אותם או את אהרון והיידן ועל כן הם יתנקמו בהם (זה נאמר בסרי לנקה)). וכן, איגור איך שכחת, הפעם לא היה שום אתגר שסגר פערים כי הם יצאו מהפיט-סטופ בהפרש של פחות מ10 דקות מהראשון לאחרון. אני מקווה שהפרק האחרון יהיה מותח ומעניין, בכל מקרה עכשיו באמת כולם יכולים לנצח.

../images/Emo58.gif

א. היה בהתחלה, בגן הסיני ב. באמת לא היה טעם, כולם היו צמודים יחסית. אהבת את תנועת היד של ארון להיידן? אתה מכיר את תנועת הידיים של לינקין פארק? זה שהם עושים את המעוין עם האצבעות כמו בשיר שלהם עם ג'י זי? אני חולה על התנועה הזאת. איזה תנועה יותר טובה לדעתך?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif612

אני נהנתי. די צפיתי שזה יהיה נון-אלימנטשיין אבל אי אפשר להיות בטוח ב100 אחוז אז עדין הייתי קצת במתח. המשימות עצמן לא היו משהו. חבל שיש היילד בפרק בלי העפה. ומוזר ששבוע הבא הגמר. העונה הזו עברה מהר. אבל הנה עוד סדרה שאני אראה את הסוף שלה עוד הרבה זמן בגלל הגיוס שלי.. נו טוב. אני מקווה שאו אדם ורבקה ינצחו או כריס וג'ון.

Jason2

New member
לפי tv tome

העונה השביעית מתחילה כבר בחודש הבא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
בראשון למרץ

ברוך הבא לפורום. אנא קרא את חוקי הפורום בלינק הירוק בראש הפורום ולמד כיצד לשרשר נכון.

Jason2

New member
אני שרשרתי בדיוק להודעה

שהתכוונתי לשרשר. אני כותב בפורומים של תפוז כבר למעלה מארבע שנים. ותודה.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifהמירוץ 612

פרק בסדר אבל האמת בגלל שיאן לי פיבוריטים זה קצת מוריד נאי מקווה בכל זאת שאדם ורבקה יזכו מה הקטע עם היילד עם כל פרק שנעשה שימוש ביילד זה פרק ללא ההעפה? אז היילד סתם מיותר.......

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

בניגוד לרובכם אני חושב שהיה פרק מצוין. כל הפרק בכלל לא התרכזתי בזה שזה הפרק לפני האחרון ושזה יכול להיות נון-אלימיניישן. עד לקטע שבו הייתה פרסומת קטנה בצד לשבוע הבא שיהיה הגמר. ואז אני קולט שכל המאבק של קריס-ג'ון ואדם-רבקה על המקום האחרון, לא מעניין כמו מקודם. זה די מוזר כששני הזוגות הפייבוריטים מתחרים על מקום אחרון. מצד אחד אני רוצה שקריס וג'ון לא יעופו כי אני אוהב אותם יותר מאת אדם ורבקה, אבל מצד שני אני לא רוצה שאדם ורבקה יעופו כי אני מעדיף אותם על כל זוג אחר חוץ מקריס וג'ון. בכל מקרה, אני מת שיגיע כבר הגמר. העונה הזאת עברה מאוד מהר. אני רוצה שקריס וג'ון ינצחו אבל נראה לי שאהרון והיידן ינצחו. כל עוד פרדי וקנדרה לא ינצחו, אני יהיה בסדר.

למעלה