AR 602

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif602

ב10 דקות הראשונות כמעט נרדמתי מהפרק אבל מהרודבלוק התחיל להיות מעניין. טוב שהחברות עפו, הן פשוט היו גרועות. כרגע אני ממש ממש רוצה לראות את ג'ונתן עף מהמירוץ הזה, אפילו שהוא די גורם לבידור הוא יותר מידי מעצבן ומישהו צריך לבעוט אותו מהמירוץ הזה. הפייבורטיות שלי אלה האחיות. רק מה שהיה מאוד מוזר שאיש ניגש אליהם בשדה תעופה ופשוט ביקש מהם לצרץ את הבן שלו איתן? קצת קריפי.. כל שאר הזוגות בסדר חבל שאהרון לא ראה את הצד המבדר בלעשות את הסקי ורק עשה פרצוץ חמוץ שהוא נופל כל הזמן, שדרך אגב כל מה שהוא היה צריך לעשות זה פשוט להתכופף קדימה. וגם אהבתי את החוק החדש של הרודבלוק. באמת עכשיו זה יותר הגיוני שיתחלקו שווה ושווה ברודבלוק ולא יקרה מצב שאחד מהם יעשה את כל הרודבלוקים.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif602

ואוו, פרק פנטסטי, נהניתי מכל רגע. הקטע של החצי חצי במשימות מעניין ובסוף העונה בטח יוביל להרבה דברים מעניינים. הזוגות מצויינים, המשימות מצויינות, האדרנלין זורם...ג'ונתן גורם לי לקוות שיפול עליו פסנתר או משהו...כמה שאני מקנא בהם...איך הייתי רוצה להיות במקומם. פשוט כיף.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 602

מסכים לגבי ה"טוויסט" של הרוד-בלוק. זה חיובי ויבטיח שתהיה מחשבה רצינית מי יעשה איזה רוד-בלוק. מה שכן לא אמרו כלום האם גם העונה יש "יילד" או האם גם העונה יש רק שני פאסט-פרווורדים. נקווה שהתשובה היא פעמיים לא. לא רוצה יילד ולא רוצה רק שני פאסטפורוורדים.

willo

New member
../images/Emo58.gif 602

לפי אתר האינטרנט של התוכנית, יש עקב ("יילד"). לא ברור כמה פאסט פורוורדים יש

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif המירוץ 602

פרק מעולה. תמיד הצמדים שאני בוחר כפייבוריטים עושים את הטעויות הכי טפשיות. למזלי לנה וקריסטי הפעם ניצלו בנס אבל טעות דומה כזו בפעם הבאה תעלה להם במירוץ. ג'ונתן ממשיך להיות הדבר הכי נורא שהיה אי פעם במירוץ. לידו קולין מהמירוץ 5 נראה כמו מתנדבת במועצה לשלום הילד. ואדם |הלבוי| לא הרבה יותר טוב. בכלל העונה הזו מביאה חיכוכים תוך-זוגיים יותר מעונות קודמות. היה מותח, במיוחד שזה היה בין שתי הבחורות שאני הכי מחבב במירוץ לבין שתי הבנות הכי טפשות ומעצבנות שאני לא סובל. דבר נוסף - מעניין איך הם קובעים כמה זמן פנאלטי הם נותנים על כל עבירה על חוקי המירוץ. בעונה הראשונה ננסי ואמילי קיבלו 24 שעות פנאלטי על שלא לקחו מכונית מסומנת או אוטובוס אלא לקחו מונית. הת'ר ואיב בעונה ה-3 נענשו ב-45 דקות על עבירה דומה (למרות שעדיין העונש היחסית קצר הוריד אותן ממקום ראשון לאחרון). דיימון ואנדרה נענשו על נהיגה שלא כחוק (מהירות מעל המותר) - לא זוכר בכמה. זה קצת טפשי שהם בכל פעם נותנים עונש שונה על עבירות די דומות. לדעתי העונש צריך להיות אחיד ולא בהתאם לסיטואציה (זה גורם לי לחשוד שפיל וההפקה קיבלו את המידע איפה שאר הצוותים נמצאים יחסית לפיט-סטופ, ועונש של 30 דקות נשמע להם כזה שיבטיח מתח לא קטן בסיום אבל עדיין לא יעלה לפרדי וקנדרה במקום שלהם במירוץ). הפייבוריטים שלי נשארים המתאבקים ולנה וכריסטי. אהרון והיידן קצת ירדו.

rshamir

New member
../images/Emo58.gif

(אני לא באמת פה, אבל אולי אני אשאר) יש הבדל בין העונשים כי יש הבדל בין הנסיבות בהן הם ניתנו. ננסי ואמילי הפרו את הכללים ביודעין, מתוך בחירה. הן בחרו לא להשלים את המשימה (בפועל הן הראשונות שפרשו מן המירוץ, לפני מרשל ולאנס) פיל אמר אז שהן מקבלות עונש של 24 שעות בגלל שהפרת החוקים שלהן היתה מודעת. הת'ר ואיב נענשו רק ב-45 דקות בגלל שהן פשוט לא היה מספיק חכמות לקלוט מה פירוש המילה "לכו" וחשבו, בטעות, שמותר להן לקחת מונית. העונש אז היה 30 דקות עונש סטנרטי ועוד 15 דקות, שזה הזמן שהן חסכו בגלל שהן נסעו ולא הלכו. אותו חישוב של עונש ניתן גם בעונה הרביעית לצ'יפ ורייכן (אם אני לא טועה) שנסעו לפיט-סטופ במקום ללכת - 30 דקות ועוד הזמן שנחסך. אני לא זוכר את העונש של אנדרה ודיימון, אז לא יכול להסביר את מה שהיה אז, אבל אני מניח שזה אותו חישוב. לגבי העונש השבוע, כנראה שהם קיבלו רק את עונש הבסיס של 30 דקות בלי תוספת זמן, אולי בגלל שאין תוספת זמן על עבירה של לקיחת שתי מעטפות. ורק דבר אחד אחרון, רון חושב שהוא סקסי, אבל הוא לא.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הנחתי שזו הסיבה, אבל לדעתי לא צריך להבדיל בין הפרה של הכללים בצורה מודעת או לא, כי אנשים יכולים להחליט שבתור אסטרטגיה הם לוקחים נגיד מונית במקום אוטובוס - החלטה דיסקרטית שלא מול המצלמות ואין תיעוד על זה - ואז הם בעצם מקבלים עונש "רגיל" למרות שאי אפשר לדעת שמדובר באי-הבנה של החוקים. לכן לדעתי העונש צריך להיות אחיד כמו שמוגדר - 30 דקות עונש מינמלי + הזמן שהרוויחו. לגבי העונש השבוע - נאמר שהחזרה לקחת רמז נוסף לא חסכה להם זמן (למרות שבפועל אולי הם היו מבזבזים זמן לא מועט על מציאת הרמז הקיים - אבל נעזוב את זה) ולכן העונש היה העונש המינימלי. שאלה יותר פילוסופית זה איך מחשבים כמה זמן הרוויחו. נגיד איך הם היו יודעים נגיד שאם הת'ר ואיב היו הולכים ברגל כמה זמן זה באמת היה לוקח להם ? נגיד לאיב התפוצץ ווריד. אני מניח שהם עושים שם הנחות שאפשר להטיל אותם בספק. אבל כנראה שאין להם הרבה ברירות אחרות.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי לפחות בין המירוץ הראשון לשלישי, זה היה בגלל שבמירוץ הראשון הם הבינו שלתת פנלטי של 24 שעות זה מ-מ-ש לא ריאלי. הפנלטי אמור להיות קנס בזמן, נכון, אבל לא כזה שבהכרח יביא להדחה של הצוות. לכן הם צימצמו את הפרס.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif602../images/Emo28.gif

פרק מצויין!! הפייבוריטיות שלי הן (איך לא) לנה וכריסטי, חבל שהן עשו טעות כזאת טיפשית.. אבל במשך כל הפרק הן היו בין הצוותים הובילים אז אני בטוח שהן יצליחו להתקדם. גם גאס והארה דיי פייבוריטים. הדיטור היה מצחיק! חח הנפילות במיוחד.. המירוץ ממש לא התאים למרידית' ומריה.. הן ממש סתומות. מי לימד אותה לנהוג? באמת זה לא נראה לי כלכך מקרי ושזה היה בעיה עם הרכב. סוף סוף הצלחתי לעקוב אחרי הצוותים.. ג'ונתן מסתמן פי 100 יותר גרוע מקולין.. כבר אני לא סובל אותו, למרות שהריבים שלהם משעשעים. לורי ובולו -
בסה"כ פרק מצויין.. ד"א הם פעם היו בנורווגיה באיזשהו מירוץ? ו בכלל שם באיזור?

walking

New member
../images/Emo58.gif 602

לא יודע למה לא נהנתי מהפרק אולי זה בגלל שבזמן שראיתי את זה הייתי עסוק בלהוריד את הדבק מגע מהיד שלי. (שד"א עד עכשיו לא הצלחתי להוריד) צוות הבנות שעפו (צוות אף גדול) היו כאלה לוזריות שאני לא מבין למה בכלל בחרו אותם? אין מבחן לפני המירוץ שבודקים אם הם יודעים לנסוע במכונית שהיא לא אוטומטית? אה טוב שעפו. עוד הערה בקשר לליהוק אני לא מתקשר לכל הצוותים. כל הצוותים רבים אפילו הזקנים! כל הצוותים במתח זה עם זה רוב הצוותים יצאו מתחרות נער ונערת השנה.
על הליהוק הגרוע של העונה. בנתיים רק האחיות והמתאבקים הם הצוותים שבאמת אני יודע מי הם ולא צוות יוצאים דוגמנים. מקווה שהעונה תשתפר עד עכשיו זה משעמם.

willo

New member
../images/Emo58.gif 602

פרק טוב ומצחיק. אין ספק שג'ונתן נבחר כי הוא הכי מעצבן, אבל הלבוי לא פחות. לנה וכריסטי וכריס וג'ון יחגיעו רחוק (אני מקווה שלא ניחסתי אותם). הבעיה בפרק הזה (כמו בקודם) שעושים הכל בכדי לצמצם פערים שנפתחים בצדק, עד עכשיו לא הבנתי מה הרעיון של מרוץ הסירות.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif

זה לא ממש נכון. עקרונית זה הכל תלוי בזמני הסיום המסלול הקודם כי הם יוצאים 12 שעות אח"כ. אם הם היו מתעכבים בפעם הקודמת, או מסיימים מוקדם בפעם הקודמת יכול להיות שזמן הטיסות שהם היו תופסים וזמן ההגעה היה שונה לגמרי.

sand372

New member
../images/Emo58.gif

נושא ה- 12 שעות מאוד נכון אבל.... יש יותר מידי נקודות במרוץ שמצמצמים פערים, כמו נושא הטיסות בתחילת הפרק. אם היו נותנים עוד כמה משימות לפני הטיסה יכול להיות שהצוותים האחרונים לא היו מגיעים לטיסה יחד עם כולם. אותו הדבר במירוץ הסירות, אם אני לא טועה שניים משלושת הזוגות האחרונים היו על הסירה החזקה. חבל שזוגות שמצליחים להגיע לנקודות מסויימות ביתרון גדול (אארון והיידן בפרק הראשון) לא מקבלים הזדמנות להמשיך ולהגדיל את הפער זה לא מובן לי.

fsss

New member
../images/Emo58.gif

אהרון
היידן
היה להם פאקינג מזל עם הסירות... כ"כ צחקתי בקטעים שכולם נפלו מהמגלשיים האלה....במיוחד אהרון... בנוגע לבנות שעפו לא בודקים אם הן יודעות לנהוג לפני? ג'ונתן-GO HOME
עדיף כבר את קולין
הבנות שלא עפו אממ זה בכלל חוקי כל הקטע שמשהו נסע איתם באוטו והדריך אותם? כאילו ככה כל זוג יכול למצוא משהו שיעזור להם... זה גם דיי קל :"שלום אנחנו בתחרות על מיליון דולר האם אתם יכולים לעזור לנו? " וכולם יעזרו ככה... כאילו מה הקטע שמשהו ישב איתם באותו.. גם על היו צריכים לתת עונש...

בוביץ

New member
602../images/Emo58.gifהמירוץ למיליון

גונתן ממש מעצבן אני לא מבין למה להשות את קולין קולין היה הרבה יותר בסדר ויחסית הוגן והיה לו יחסים טובים עם כריסטי ושניהם קולין וכריסטי היו פייטרים אמיתיים. גונתן הוא ממש מעצבן ואידיוט ובלכל מי זה הל בוי לא שמתי לב אבל בינתיים אחלה משימות ומעניין אם במירוץ הזה יהיה משימת אוכל אחרי שבמירוץ הקודם די אהבו לתת משימות אוכל..
לפרומו של הפרק הבא לפי הפרומו גונתן המבחיל הזה כמעט מכה את שותפתו

maya567

New member
../images/Emo58.gif 602

הפרק האחרון שאני אראה
. כמה עצוב. ממש מגניב שהם בנורבגיה. הייתי בנורבגיה כמעט לפני עשור, וגם אני טיפסתי על הדברצ'יק הזה שמחליקים ממנו (רק בטרונדהיים, ולא באוסלו). לטפס על זה זה סופר קשה. גם מליון מדרגות, וגם מדרגות קצרות כאלו, שאם אתה לא שם לב אתה מחליק ונופל איזה 50 מטר של מדרגות... ממש חבל לי לא לראות את העונה, גם נראה שהיא הולכת להיות עונה מצויינת. לפחות אני אכתיר את הפייבוריטים שלי (נראה אם מישהו מהם ינצח/יגיע לגמר): בולו ולורי (שהפרצוף שפיל עשה כשהיא תפסה אותו היה פשוט מעולה!
), אהרון והיידן, ג'ון וקריס ("אני לומדת ג"ג אז אני יודעת לקרוא מפה"
) והאחיות לבית לנה וקריסטי.

602../images/Emo58.gif

היה פרק פשוט מדהים! אני מכיר את כל הזוגות, נהנתי מכל שנייה של פרק, והמשימות היו פשוט מעולות אין מה להגיד הולכת להיות לנו עונה מהממת!(לפחות ככה אני חושב..) אוקי לגבי הזוגות: הפייבוריטים שלי:האחיות לנה וכריסטי (כמובן) במקום הראשון, הן הובילו לאורך כך הפרק, היו גאונות ולקחו מישהו איתם שיעזור להם ורק בגלל פאק קטן הן התבלבלו והגיעו במקום 9. הפייבוריטים שלי במקום השני הם גאס והרה(האבא והבן), נראים לי זוג יפה! וגם ארון והיידן, אדם(הלבוי) ורבקה והמתאגרפים מסתמנים כפייבוריטים. לגבי M&M - וואט דה פאק?!? מי לימד אותן לנהוג?! חחחח עשו טעויות לכל אורך המירוץ, הגיע להן לעוף! השנוא עלי הוא ללא ספק ג'ונתן! גאאאאד הוא כזה מעצבן, הוא יותר מעצבן מקולין|פרצוףרוצח|, לפחות יש לו את ויקטוריה שהיא יותר נורמלית ממנו! תחזיות לפרק הבא: אני מהמר שזוג הזקנים, מרי אן ודון, יעופו. כמובן שבתוך תוכי אני מקווה שג'ונתן יעוף מפה ומהר!

../images/Emo58.gif

עכשיו הפנמתי מהיכן החברות הטובות שהודחו מוכרות לי- הן שיחקו ב"דגראסי" את התאומות!!! (קדימה, ילדי הפורום, שרשרו כאן הודעות בנוסח "מה זה דגראסי? עפר שכטר שיחק שם?"). לטעמי יש לעונה הזו פוטנציאל אדיר, הזעקות של הל-בוי על השותפה שלי בגלל משקפי שמש (!!!!!), האלימות הפיזית (!!!!) של ג'ונתן כלפי ויקטוריה וכל המתח הקיים בין הזוגות מבטיחים עונה טובה מאוד, אני מקווה שלא אתבדה. נראה כאילו AR שינתה את הקונספט וכעת אנחנו מחכים למתמודד הראשון שיירצח ע"י השותף שלו. היפ היפ.

למעלה