../images/Emo58.gif
לא כל כך הבנתי איפה אני סותר את עצמי.. כתבתי שהסדרה אמנם מושקעת אבל אין שום השקעה בחידושים, אני לא מדבר דוקא על טוויסטים בסגנון השרדות או טוויסטים לשם הטוויסט, שלא קשורים לכלום, בפרדיז הוטל.. אני מתכוון לאיזשהו שינוי אמיתי במבנה התחרות, אולי גם באופי הזוגות עצמם. ברור שלדרמה הבין זוגית יש הרבה משקל, אבל קודם כל, המרוץ למליון היא סדרה שהציעה הרבה יותר מזה, כשהרעיון היה טרי יחסית. דבר שני, גם הזוגות האלה ממוחזרים עונה אחרי עונה, בקיצוניות משתנה וכמובן שהשמות מתחלפים. אני כן חושב שאפשר למצא גם זוגות בעלי מכנה משותף אחר, יש הרבה מכרים שישמחו להתחלק בחצי מליון דולר וחשיפה טלוזיונית. אמא ובן באמת עוד לא היו, אבל גם לא שותפים לעסקים, חברים לעבודה שהם לאו דוקא שוטרים או כבאים, אסירים משוחררים שחלקו תא, אדם וסוכן הביטוח שלו ומה רע באנשים שלא הכירו קודם אבל צורפו יחד לצורך המשימה, רד נק דרומי עם לסבית ניו יורקית/ שחור מוסלמי/ דראג קווין מלוס אנג'לס..? אפשר לעשות תכנית שלמה רק על זה. אבל שוב צמד הדוגמנים? אפשר למצא אנשים יפים שהם רופאים או עורכי דין. המיחזור בטייפקאסט בולט על רקע המחזור בתחרות עצמה ואני לא מדבר על המשימות עצמן, כי אני אף פעם לא מדבר על המשימות. אלה ברור שימוחזרו ואין מה לעשות נגד זה. אני מדבר על מבנה התחרות עצמה שלדעתי מצתה כבר את רגעי הדרמה שהיא יכולה ליצור. סיומים צמודים כבר היו, עניינים בשדות תעופה, צמצום פערים.. אני פשוט חושב שהמתכונת הנוכחית מצתה את עצמה ואני לא בטוח שאנחנו קהל היעד שיכול לשפוט אלא דוקא מליוני הצופים הרגילים שלא מכורים לסדרות מציאות.