AR 602

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אתה קצת סותר את עצמך. בוא ננסה לעשות סדר. אתה הסכמת (ואני מסכים איתך) שהמירוץ למליון היא סדרה סופר מושקעת, מאורגנת ומתוכננת לפרטי פרטים. כמו כל סדרת מציאות - 90 אחוז מהצלחה של סדרה ולא משנה מה הפורמט - הוא הקאסט. מקצוע מלהק לסדרות ריאליטי הוא מקצוע סופר נדרש ונחשב ותכניות מציאות כמו המירוץ, הישרדות והשוליה משלמות לא מעט כסף עבור אנשי מקצוע בתחום למציאת האנשים הנכונים לקחת פורמט שרץ כבר זמן לא קצר ולתבל אותו כל פעם עם קאסט מעניין ומרתק לצפייה (לא אמרתי שתמיד הם מצליחים - ראה הישרדות 9 אבל זה דיון אחר). הרי אתה לא רוצה שהמירוץ למליון יהפוך לפרדייז ובכל פרק נקבל טוויסט כזה שישאיר אותך בפה פעור מצד אחד וכועס מצד שני. הפורמט הוא כמעט קשיח לחלוטין עם שינויים מינוריים מעונה לעונה כדי בכל זאת להביא משהו טיפה שונה בכל עונה. עכשיו אם הקאסט לא יהיה מעניין וכזה שייצור דרמות כל הזמן אתה תהיה הראשון לקפוץ ולהגיד שהפורמט מיצה את עצמו ושהכל חוזר על עצמו. הדרך לשמור על הפורמט רענן זה להצליח בכל עונה להביא קאסט שיספק את הסחורה במחלקת הדרמות, הרי לא צריך להיות גאון טלוויזיה להבין שדרמה = רייטינג. אז נכון שאפשר להתלונן על זה שבכל עונה כמעט יש זוג דוגמנים, אבל מה לעשות - אנשים אוהבים לראות אנשים יפים בטלוויזיה (לא אני - אני מדבר באופן כללי) ובמקרה נגיד קולין וכריסטי לא מדובר סתם בזוג יפים אלא גם בזוג מאוד תחרותי שסיפק דרמות רבות ואני בטוח שהמפיקים של התכנית בנו על זה וידעו שאפשר לסמוך עליהם בקטע הזה. כל זוג כמעט נכנס לקטגוריה שיכולה לדבר לאוכלוסיה מסויימת - אם זה זוג הזקנים, זוג החברים מהקולג', הורה וילד , זוג נשוי, זוג פרוד. אני לא חושב שזה מחזור - כמה כבר אפשרויות יש לך שאתה מדבר על 2 אנשים שיש ביניהם קשר שעוד לא ראינו ? בוס ומזכירה ? סבתא ונכד ? כמו שאמרת - משימות הן משימות. לא חושב שהעיקר במירוץ הוא משימה כלשהיא מעניינת שעוד לא ראינו אלא הדינמיקה בין הצמדים ובתוך הצמדים - זה מה שהניע את התכנית מהעונה הראשונה שלה ומניע כמעט כל תכנית מציאות. אותי אישית הרבה יותר מעניין החיכוכים בין ובתוך הצמדים במהלך מירוץ צמוד ותחרותי וחסר פשרות בין הצמדים מאשר איזה משימת "מחסום" מדהימה שעוד לא ראיתי. שוב. מדובר בדיעות שונות ואני לא מנסה לשכנע אותך שאתה טועה ואני צודק, אני פשוט רואה את הדברים אחרת.

../images/Emo58.gif

לא כל כך הבנתי איפה אני סותר את עצמי.. כתבתי שהסדרה אמנם מושקעת אבל אין שום השקעה בחידושים, אני לא מדבר דוקא על טוויסטים בסגנון השרדות או טוויסטים לשם הטוויסט, שלא קשורים לכלום, בפרדיז הוטל.. אני מתכוון לאיזשהו שינוי אמיתי במבנה התחרות, אולי גם באופי הזוגות עצמם. ברור שלדרמה הבין זוגית יש הרבה משקל, אבל קודם כל, המרוץ למליון היא סדרה שהציעה הרבה יותר מזה, כשהרעיון היה טרי יחסית. דבר שני, גם הזוגות האלה ממוחזרים עונה אחרי עונה, בקיצוניות משתנה וכמובן שהשמות מתחלפים. אני כן חושב שאפשר למצא גם זוגות בעלי מכנה משותף אחר, יש הרבה מכרים שישמחו להתחלק בחצי מליון דולר וחשיפה טלוזיונית. אמא ובן באמת עוד לא היו, אבל גם לא שותפים לעסקים, חברים לעבודה שהם לאו דוקא שוטרים או כבאים, אסירים משוחררים שחלקו תא, אדם וסוכן הביטוח שלו ומה רע באנשים שלא הכירו קודם אבל צורפו יחד לצורך המשימה, רד נק דרומי עם לסבית ניו יורקית/ שחור מוסלמי/ דראג קווין מלוס אנג'לס..? אפשר לעשות תכנית שלמה רק על זה. אבל שוב צמד הדוגמנים? אפשר למצא אנשים יפים שהם רופאים או עורכי דין. המיחזור בטייפקאסט בולט על רקע המחזור בתחרות עצמה ואני לא מדבר על המשימות עצמן, כי אני אף פעם לא מדבר על המשימות. אלה ברור שימוחזרו ואין מה לעשות נגד זה. אני מדבר על מבנה התחרות עצמה שלדעתי מצתה כבר את רגעי הדרמה שהיא יכולה ליצור. סיומים צמודים כבר היו, עניינים בשדות תעופה, צמצום פערים.. אני פשוט חושב שהמתכונת הנוכחית מצתה את עצמה ואני לא בטוח שאנחנו קהל היעד שיכול לשפוט אלא דוקא מליוני הצופים הרגילים שלא מכורים לסדרות מציאות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

האנשים ה"רגילים" עדיין מאמינים בתכנית. רייטינג ממוצע של 14-15 מליון איש לפרק. פעמיים זכו בפרס האמי. אני לא רואה במחזור הטייפ-קאסט משהו רע שמפריע לי להנות מהסדרה.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif יש בזה משהו

והייתי שמח לראות מהדורה שבה משתתפים יריבים או אנשים שלא מכירים אחד את השני (סטייל "סוף הדרך") או באמית להיוק פחות צפוי ושגרתי. אני גם מרגיש סוג של עייפות במשימות, אי אפשר בכלל להשוות את עונות 4-6 (ואת 6 אני כולל בינתיים כי עוד לא ראינו מספיק ממנה) לרמת העניין של העונות הקודמות במשימות ובארצות. הכל פתאום נראה צפוי ולא מחדש. הם צריכים לצאת כבר מהקיבעות שיש להם על אירופה-הודו-אוסטרליה-דרום אמריקה ולחפש מקומות חדשים ומעניינים יותר.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. לא אוהב את מרדית' ומריה, אלה שעפו. בעריכה ערכו את לנה וקריסטי יותר מדי לטובה. כולם אוהבים אותם פתאום. מעניין אם זה אומר שהן הולכות לעוף או שהן יגיעו רחוק. לורי ובולו קורעים. היחידים שלוקחים כל דבר בצורה יפה ולא מתעצבנים ובוכים כל הזמן (ע"ע היידן ואהרון המעצבנים). השנאה שלי לג'ונתן אף פעם לא תיגמר. למה ויקטוריה אף פעם לא עומדת בפניו וצועקת עליו בחזרה? אני מאוד רוצה לראות את ג'ונתן עף אבל חבל לי על וקטוריה. למה נתקעת עם כזה בן זוג? אני רוצה לראות אותה פורשת ואז דופקת גם אותו. זה יהיה נחמד. פייבוריטים: לורי ובולו, לנה וקריסטי, קריס וג'ון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ויקטוריה צועקת גם צועקת. תראה את האינסיידרים. יש לגברת בוטוקס פה.

../images/Emo58.gif602

פרק ענק!! קורעעעעעעע חחח אהבתי איך בהתחלה אדם התעצבן על רבקה והוא היה מת לצעוק עליה והוא כזה התחיל לצעוק וגימגם ואז ירד לטון יותר רגוע (מהעצבים ומהניסיון לא לחמם את האווירה) ואמר מה שרצה לומר... חחח זה היה קורעעעע היה מותח היה יפה בינתיים זה המירוץ הכי טוב לדעתי!!!!!!!

willo

New member
../images/Emo58.gif 602

אלו תסמינים של גבר מכה (בהתחלה אלים ואח"כ מתרפס) כדאי שהיא תזהר

dor1111

New member
שאלה

מאיפה אתם יכולים לראות את העונה? אתם מורידים באימיול?

LOVEtheMcMAHONS

New member
תשובה

קרא את חוקי הפורום. דיון על הורדות של הפרקים על גבי הפורום לא יתקיים פה.

למעלה