AR 602

../images/Emo58.gif למשתתפי העונה

מצ"ב תמונות של התאומות מדגראסי, הציצו בתמונה ותגידו לי שאלו לא מרדית' ומריה

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

הדמיון מפחיד. כמה שראיתי לא מעט דגראסי את התאומות בקושי זכרתי.

shmupi

New member
לא נראה לי ..

ב - IMDB בתוב ככה : Maureen Deiseach .... Heather Farrell Angela Deiseach .... Erica Farrell http://www.imdb.com/title/tt0090417/fullcredits

Boran

New member
../images/Emo58.gif 602

חבל, דוקא אהבתי את מ&מ. שלושת הזוגות האחרונים היו האהובים עלי דוקא. בפרק הזה התחלתי לאהוב את האחיות. קנדרה ופרדי אני אוהב אותם מהפרק הקודם, וגם לגבי הידן וארון. היה פרק טוב. מחכה לשבוע הבא. זה היה מטומטם שקנסו את קנדרה ופרדי על כזה דבר. ובכלל, לדעתי צריכים לשים כמה מעטפות אקסטרה בכל תיבה. בגלל שתי סיבות: 1) למקרה כמו שהיה עכשיו 2) כדי שהצוותים לא ידעו איפה הם נמצאים ביחס לצוותים האחרים.

pufpuf

New member
../images/Emo58.gif

יש מעטפות אקסטרה, אחרת הם לא היו יכולים לקחת מעטפה אחרת בלי שלאף זוג אחר לא תהיה חסרה מעטפה.

../images/Emo58.gifהמרוץ למליון

האמת היא שבכלל לא רציתי לכתוב על המרוץ למליון כי באמת שאין מה לכתוב על סדרה שכל כך חוזרת על עצמה אבל התגובות של האנשים לפני הביאו אותי לזה. המרוץ למליון זאת סדרה שמושקע בה המון כסף ולא פחות מזה מחשבה, אולי יותר מכל סדרת מציאות אחרת, כל הלוגיסטיקה, אין צורך לפרט. לכן, אל תקלו ראש בקאסטינג שלהם, זה לא קורה במקרה. כל הזוגות האלה נבחרים בקפידה כי לא ייתכן שהשקעה כל כך גדולה בצילום, לוגיסטיקה, השקעה כלכלית תאום ויצירת מרוץ אמין ונטול תקלות מסביב לעולם ידפק בגלל שהמתחרים לא מספיק מעניינים ולא יוצרים מספיק דרמות. ודוקא בעניין הזה יש לי ביקורת. למרות המחשבה שאני בטוח שהם מקדישים לבחירת המתחרים, העקביות והמיחזור פה על גבול השערוריה. שוב יש לנו את צמד הדוגמנים (אין עוד מקצועות?), צמד החברות הכי טובות, צמד החברים הכי טובים (מניו יורק, כמובן), האב ובתו (הוא חושב שאני ילדה קטנה ואני כאן כדי להוכיח לו, כמה פעמים זה היה?), הזוג המוחצן והאגרסיבי (בקטע הזה חייבים להקצין מדי עונה כדי שנמשיך להתרגש, נראה לי שהפעם הם ממש חפרו עמוק בשביל למצוא את המטורף הזה) וכמובן שאי אפשר בלי זוג הזקנים שגורם לכולנו להרגיש אמפתיה מהולה בהערצה ושיש תקוה לחיים גם בגיל השלישי. חבל שהמרוץ למליון הופכת להיות עוד סדרה שכמעט כל מה שמרתק בה הם המתחרים הביזאריים והאנשים שמתנהגים בצורה המביכה ביותר בטלויזיה. יש לנו כל כך הרבה זבל בדמות פרדייז ועדן וגם פחות זבל כמו האח הגדול בשביל להתעסק במציצנות הזולה הזאת. עדיף שהמרוץ למליון היו מחדשים יותר בתחרות עצמה ולא משאירים את העניין לחיכוכים/רגשנות של הזוגות.

../images/Emo58.gif

לא מסכים בכלום! הסדרה, המתחרים, התחרויות והארצות פשוט מעעניינים, בעיקר העונה!

../images/Emo58.gif

מה בעיקר העונה..? היו רק שני פרקים.. הארצות הן ארצות.. זה לא "מסע עולמי עם יגאל פלד".. הן מהוות איזשהו רקע אסתטי אבל ההתרשמות מהן היא די שטחית ותמציתית, פחות מהמראה ויותר מהתגובות של המתחרים עצמם למקום בו הם נמצאים. עד עכשיו המקומות היו די מערביים ומודרניים ככה שההגדרה "מעניינים" לא כל כך תופסת. כמובן שיהיו גם אחרים, דוגמת הודו או אפריקה אבל זה עוד לא היה העונה. המשימות הן משימות.. די כבר עם ההגזמות האלה. היה אומגה, ביג פאקינג דיל, אפשר לחשוב שזה עוד לא היה במתכונת כזו או אחרת ומשחקי ויקינגים שכאלו כבר היו בוריאציות שונות אז בזה אתה נאחז? זה היה יותר מעניין מעונות קודמות?? אה נו ברור, היה שם נפילות על הישבן מהזוג הסטריאוטיפי "הבחורה הבוסית והגבר המתרפס" בסקטים. מה שאני אומר זה שהסדרה נשארה בדיוק אותו דבר, הטוויסטים הם מינוריים ולא מהוים שינוי משמעותי. כמובן שלא המדינות עצמן, הן מקסימום יכולות להרים פרק אחד אבל כבר היינו במקומות מעניינים, כבר ראינו קשיי שפה, תרבות, חוסר הבנה, צפיפות, ריח, בלאגן וכו.. היינו שם כבר, ראינו את זה, ראינו דרמות בשדות תעופה, כשלא נשארים כרטיסים, דחיפות בתור, התחנפות לפקידות, נסיון לרמות, בקשת רחמים.. ראינו את זה שוב ושוב.. ראניו זוגות שמנסיפ להתחבר ודופקים אחד את השני, ראינו את הזוג שכולם שונאים, ראינו את זה שצועק על אשתו, ראינו את הדוגמנית הבכיינית, את החברות הכי טובות, את הבת שמראה לאביה שהיא ילדה גדולה, ראינו טעויות בניווט, ראינו אנשים שמילאו בנזין במקום דיזל ולהפך, ראינו אנשים שנגעלו, שפחדו מגבהים.. כל אלה כבר היו, אין בזה שום דבר חדש ואין בזה כבר שום דבר מפתיע או מרגש. הסדרה עצמה היתה צריכה לעשות איזשהו שינוי יותר עמוק, תבנית קצת אחרת, משהו אחר. אולי למכורים זה לא אכפת אבל לאנשים הרגילים זה כבר ממש לא מה שהיה. זה בטח ישתפר כשנתקרב לסיום, פשוט מהאלמנט הבסיסי של התחרות והקרבה לכסף, אבל זה לא משנה את העובדה שהכל ממוחזר שנה אחרי שנה, כולל האנשים. רק המדינות מתחלפות ברקע.

חחח../images/Emo58.gif

איך עם תגובה כזאת מושקעת אני יכול להתווכח?
אני סה"כ לוקח את המירוץ בקלילות, רואה משימות וצוותים נהדרים ומרוצה, ולא כמו מבקר בפנאי פלוס שבודק כל דבר לעומק. אני אגיד שאם אני נהנה מהפרקים אז הם פרקים מצויינם, ובהחלט נהנתי משני הפרקים ששודרו!

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אבל

מה אתה עוד רוצה? יש לך זוגות מעניינים? יש לך משימות שמכניסות אותם לקשיים? יש לך ברקע ארצות כמו איסלנד? אני לא רואה שום סיבה להתלונן. ברור שזה יהיה זוגות עם סוגי יחסים שכבר ראינו, יש מבחר די מצומצם. ברור שהמשימות יהיו וריאציות של דברים שכבר ראינו, שוב, מה כבר אפשר לעשות איתם? כל זוג מתמודד עם כל משימה אחרת, זה מה שמעניין לראות. הסדרה הזאת, כמו רוב סדרות המציאות, היא על יחסים בין בני אדם. כשיש לך בפרק השני מישהו שכמעט מכה את אישתו ומישהו שמאיים להתאבד (רולז), אני לא מבין מה הבעיה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אב ובת זו בסה"כ הפעם השניה. היו פעמיים אב ובן (דניס ואנדרו הגיי החביב בעונה 3, ודייב וסטיב בעונה 4), פעמיים אמא ובת (אמילי וננסי בעונה 1, ודידרה והילרי שעפו ראשונות בעונה 2), ועכשיו פעמיים אב ובת. בעונה הבאה זה בטח יהיה אם ובן.

Yaki J

New member
אוי, הוא החליף תמונה. ../images/Emo7.gif הקודמת

היתה קורעת. אגב, הידיעתם שגם בוש היה מעודד כשהיה בתיכון?

למעלה