AR 1003

../images/Emo58.gif 1003

איזה פרק מעולה, איזו עונה מצוינת. שוב כל הצוותים החליפו מיקומים במהלך הפרק. לרגע לא חשבתי שארווין וגודווין יסיימו ראשוננים, הפנים שלהם בוידויים היו כל כך עצובות. מלכות היופי שולתות
בעצם, כל הצוותים פרט לטום וטרי ופיטר ושרה - הם הפייבוריטים שלי...

קמהדנו

New member
ספוילר מכופל

בדרך כלל אלה שאומרים "זהו, הפסדנו, אין לנו סיכוי עכשיו" במהלך הפרק עושים קאמבק...

../images/Emo58.gif

עוד פרק מצוין, עם הרבה תחלופה של מקומות. הייתי משוכנע שהרד-נקים יעופו, ולו רק בגלל שכשהראו מה היה בפרק הקודם אז הדגישו את מה שקרה למרי, כשבפרק עצמו זה היה די שולי... את הרגל התותבת אני שונא. גם את האסיאתים. לגבי ההומואים והרד-נקים אני עוד מתנדנד. את כל שאר הצוותים אני אוהב.

anywhere

New member
לא קראו לי כושי מאז הפעם ההיא

שלא לבשתי תחתונים ונפלו לי המכנסיים, זה היה חודש מעולה. רק טוב, סימה, רק טוב.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין ספק שאם יש משהו שהעונה הזו מתאפיינת זה בכך שעדיין אין זוגות דומיננטים. אישית קיוויתי שטום וג'רי יעופו א. כי הם מעצבנים וב. כי חבל לי על האב והבת. כל הקטעים הרגשניים של ויאטנם לא עושים לי את זה, עדיין לא הבנתי למה צריך לעמוד נפעם מול החליפה של ג'ון מקיין (ואשתי אומרת שזה בגלל שאני לא אמריקאי). מה שהיה טוב בפרק הזה זה העובדה שלא נתנו להם כסף, נראה לי שזה ילמד אותם להבא לחסוך.

../images/Emo58.gif

לגבי מקיין - לא. זה לא בגלל שאתה לא אמריקני. מלחמת ויאטנם הותירה משקע מאוד שלילי בציבור האמריקני והיא אחת מהטראומות הגדולות ביותר עבורם. ג'ון מקיין הוא סנטור רפובליקני שהיה בעבר מועמד לנשיאות וכנראה ינסה לקבל מועמדות נוספת לבחירות 2008. אם ננסה להשליך את זה לישראל - דמיין שאחת המשימות במרוץ הישראלי הייתה עוברת בלבנון ושהצוותים היו מגיעים לבופור. הם גם היו עומדים נפעמים מול פריט מסוים של אריאל שרון או מנחם בגין. לא צריך להיות אמריקני כדי להתחבר לקטעים ה"רגשניים". צריך להיות אנושי.

willo

New member
../images/Emo58.gif

מי זה ג'ון מקיין אני יודע (ובטוח שהוא ינסה לקבל מועמדות וגם יצליח כנראה) ומה היא מלחמת ויאטנם אני גם יודע ומכיר את הטראומה אבל... כאשר דיויד מתרגש מהעובדה שהוא מגיע לויאטנם בגלל השירות של אבא שלו זה קטע מרגש, כאשר איאן מעונה 3 חוזר לויאטנם זה מרגש, כאשר עושים ביקור בכלא שהיו בו שבויים אמריקאים זה יכול לרגש וכאשר מבקרים באתר ממנו שלחו את העבדים לארה"ב זה יכול לרגש. הבעיה שלי בקטע היא שעשו מהומה גדולה על עצם נוכחותו של ג'ון מקיין שזה פופוליזים טהור, כי מבחינתי אם היו מבקרים בגולאג של אסירי ציון זה היה יותר מרגש מאשר לראות את הפיג'מה של שרנסקי (וזו הדוגמא הנכונה)

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1003

פרק של המירוץ כמו שפרק של המירוץ צריך להיות - הרבה מהומה, בלגאן, משימות, שניה אחת אתה למעלה שניה אחרי זה אתה למטה. חוץ משרה ופיטר כולם פחות או יותר נותנים ווייבים חיוביים, אולי פרט לריבים של רוב וקימברלי.

קמהדנו

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, קלאסיקה. לא נהגי מונית מעופפים הכריעו את הכף, אלא מציאת תחנת האוטובוסים והשיטוט בסמטאות כפר וייטנאמי, ומכירת פרחים ברחוב הומה נשים מקומיות נרגשות. הגודווינים שלי עשו את העבודה, ויש להם פער יפה, שכנראה לא ישנה דבר לפרק הבא, אבל עדיין.. למי שזוכר, בעונה השלישית (?) היה צמד שקיבל חצי שעה עונש על כך שלקחו מונית במקום ללכת ברגל לפיטסטופ. והם הפסידו (?) בגלל הטעות. אבל נראה לי שדיוק/לורן היו הרחק מאחור בלאו הכי, למרות המתח שניסו להגיש לנו בחלק הפיזי, עם הפחם, טיילר/גיימס והבחורות נתנו את הטון, סימן מעודד מבחינתם לעתיד הקרסול של קנטאקי מחזיק מעמד, הנוזלים של שרה גם, והקרליניות מושכות. מכיוון שאין צוותים ממש חלשים, הכל יכול לקרות בפרקים הבאים. למרות שאני לא רואה את הדרומיים/ות מגיעים לגמר. אבל לך תדע... עונה נהדרת!

AR 1003 ../images/Emo58.gif

איזה פרק נהדר. היה בו כל מה שצריך כדי שהפרק יהיה מוצלח: הרבה מתח, בלאגנים, התהפכויות והרבה טעויות. אני אוהב את זה שצוותים צריכים לחפש בעצמם תחנות אוטובוס וכו' והולכים לאיבוד. בכלל, עד עכשיו זאת הייתה עונה מעולה עם קאסט מצויין. דאסטין וקנדיס שליטה. אני מחבב גם את זוג האחיות השחורות ואת הרדנקים. חבל שדיוק ולרון עפו, הייתי מעדיף שטרי וטום המעצבנים היו מודחים במקומם.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוף. האבא והבת היו הצוות האהוב עליי. הכושיות והרדנקים חייבים לעוף. ואחריהם המלכות כיעור. הג'אנקיז לניצחון!!

למעלה