april doet wat ie wil!

april doet wat ie wil!

חברה. לא מתכוונת חס וחלילה לחלל את כבוד ערב יום השואה אבל ראיתם מה מתחולל בהולנד? 30 מעלות בחודש אפריל! מה יהיה לנו במאי? אני אישית אוהבת את זה.. לראות את כל ההולנדים יוצאים עם גופיהם הלבנבנים לשבת במרפסת ולראות את הים מתמלא בטופלסיות נקווה שזה ימשיך כך

Fair game

New member
../images/Emo104.gifהחורף לא רוצה ללכת

בסופ"ש היה קר והיו שטפונות בדרום

ayala26

New member
לא יודעת מה יהיה במאי

אבל בשבוע הקרוב כבר לא כל כך חם..

מלפפiן

New member
יצאתי אתמול מהבית

וקיבלתי בום של אויר חם ויבש, ישר חשבתי על ישראל, והבום של המזג אויר כשמגיעים בקיץ מהולנד הקרירה לישראל ומקבלים את הבום ביציאה מהמטוס בבן גוריון... הכי מצחיק זה שהחזאי אמר אתמול בחדשות שהולנד היתה המדינה הכי חמה באירופה אתמול, ואחר כך הדגיש שהיה אפילו יותר חם מבמצרים ובישראל

ronnl

New member
מוזר ביותר שכאן היו

29 מעלות אתמול ובישראל רק 21 זה לא ממש נתפס

Alleycat74

New member
חכו למחר - אצלינו תהיינה 28

או יותר ואצלכם בטח לא
בכלל החזאים פה אמרו שהחל משבוע הבא בעצם רשמית מתחיל קיץ.... כבר לא תהיינה ירידות בטמפרטורה אלא טיפוס הדרגתי במעלות ובאחוזי הלחות - איחס!

מלפפiן

New member
אומרים שהטמפרטורות ירדו פה

במשך השבוע, מצד שני, אי אפשר להאמין להם, אתמול אמרו שהיום חמשיך להיות חם בכל המדינה איזה 25 מעלות, אבל ליד החוף מצד שני יהיה 15 מעלות. כלומר אצלי 15 מעלות ובאמסטרדם, מרחק 20 דקות נסיעה 25 מעלות, זה נשמע ממש לא הגיוני, ואכן, היום אפשר רק לחלום על 15 מעלות פה... כן כן, עדיין חם, גם בחוף...

ronnl

New member
זו הסיבה שאני בפנים

לבינתיים אבל כבר הודעתי מראש אתמול שאם זה ממשיך ככה גם בקיץ אני לא פוסח על ביקור בזנדפורט

ronnl

New member
אם הקיץ יהיה חם מספיק

ויהיה לי את הזמן אני אגיע נראה זה רחוק מדיי לבינתיים חוץ מזה שיש לנו חופשה מאמצע יוני עד תחילת יולי אז נראה כבר

מלפפiן

New member
נו באמת, לא מזמינים?

בקצב שרון יגיע לזנדפורט, נראה לי שאותך אני אפגוש הרבה לפני שאני אראה אותו....

למעלה