appstore לא מתעדכן בחו"ל

appstore לא מתעדכן בחו"ל

היי לכולם

אני מתגוררת בחו"ל כבר שנה וחצי, ופתאום האפסטור לא נותן להוריד אפליקציות חדשות ולא עושה updates לאפליקציות ישנות
בטענה שהחנות שלי נמצאת בישראל, יש לציין שלפני כמה חודשים לא היתה שום בעיה.

"your account is not valid for use in the us store. you must switch to the israeli store before purchasing"

ניסיתי לשנות בהגדרות את הארץ בה אני נמצאת, אך זה לא מתאפשר מכיוון שכתובת החשבונות של הכרטיס אשראי שלי הוא בארץ, או שפשוט לא הבנתי נכון.

יש למישהו רעיון איך לעזור לי?

תודה מראש!

noa_f

New member
אני חושבת שתמיד היית מחוברת לחנות הישראלית

כי אי אפשר לקנות מהחנות האמריקאית עם כרטיס שכתובת החיוב שלו בישראל.

amitp

New member
הסבר

הAPSTORE היא למעשה לא חנות אחת אלא אוסף של "חנויות", אחת לכל מדינה. ולמרות השם הזהה ההיצע בחנות הישראלית, למשל, שונה מההיצע בחנות האמריקאית.
כל APPLE ID יכול להיות חבר בחנות אחת בלבד בכל זמן נתון, ובשביל להיות חבר בחנות מסויימת צריך שיהיה לו אמצעי תשלום שרלוונטי עבורה (למשל, עבור החנות האמריקאית צריך כרטיס אשראי עם כתובת חיוב אמריקאית, עבור הישראלית ישראלי וכיוצא בזה).

את מנסה כרגע לבצע רכישות מהחנות האמריקאית, אך אין לך אמצעי תשלום מתאים ולכן הוא לא נותן לך להמשיך. מעבר לזה, למיטב הבנתי האפליקציות הקיימות על המכשיר שלך נרכשו מהישראלי ולכן לא תוכלי לעדכן אותן דרך החנות האמריקאית.
הפיתרון הפשוט הוא להכנס לאפליקציית ההגדרות ותחת הגדרות החנות לעבור לחנות ה_ישראלית_, מכיוון שכתובת החשבונות של כרטיס האשראי שלך נמצאת בארץ ומכיוון שמשם נקנו התוכנות הקודמות שלך. אם יש לך גם כרטיס אשראי אמריקאי (או אם את רוצה לפתוח חשבון חינמי בלי אמצעי תשלום, אבל אז תוכלי "לקנות" רק אפליקציות חינמיות) תוכלי להעביר את החנות המקושרת עם המשתמש לחנות האמריקאית (או לפתוח משתמש חדש עבורה).

se7en77

New member
יש למטה מצד ימין אפשרות לשנות את החנות

כמו כן , כאשר עושים לוגין עם החשבון הוא אמור להעביר אותך לחנות בישראל.

למעלה