apple watch

CrazyBoi

New member
apple watch

שוקל לקנות את השעון ורציתי לשאול לאנשים שכבר יש אותו כמה נוראי זה הקטע של הטעינה כי כתוב שזה מספיק ל18 שעות וקצת מתסכל אותי המחשבה שאהיה חייב להטעין את השעון כל לילה ואם לא הטענה נדפקתי אז מעניין אותי אם זה נסבל?

תודה לעונים

BravoMan

Active member
יש לי את השעון של Huawei לא של Apple, אבל:

גם אני לא סבלתי את הרעיון שצריך להטעין שעון כל ערב במקום להחליף סוללה פעם ב-5 שנים כמו בשעון נורמלי.
&nbsp
אבל, אחרי כחודש של שימוש, הבנתי שכל עוד לא נמצאים בסיבה מיוחדת, כמו מילואים או טיול בשטח, זו כלל אינה בעיה.
אני בכל מקרה מחבר את הטלפון שלי כל ערב למטען, אז באותה הזדמנות שמים גם שעון לצידו.
&nbsp
לא יודע איך זה אצל Apple, אבל ב-Huawei עם ה-Android Ware זמן הסוללה תלוי מאוד בכמות ההתראות ואופן השימוש.
&nbsp
בגלל שהשימוש שלי די מצומצם, אפילו עם חיישנים פעילים, מסך שתמיד on ותאורה על מקסימום, אני מסיים את היום עם כ-70-80% סוללה, מה שאומר שהיית יכול חופשי לטעון אותו פעם ביומיים.
&nbsp
אם זאת, יצא לי לראות מקרוב שעוני Apple אצל כמה אנשים שאני עובד איתם, והם פצפונים.
גם המסך הענק יחסית של ה-Huawei לא תמיד שימושי במיוחד למי שראייתו לא הכי טובה, מה אפשר לעשות עם הפיצי של Apple לא כ"כ ברור.
&nbsp
ובכלל - מניסיוני - אחד השעונים הכי נכשלים בשוק היום.
אם אתה רוצה שעון חכם - תקנה Android Ware טוב - יש להם היום אפליקציה ל-iOS כך שתוכל להשתמש בו עם ה-iPhone שלך.

סהר דוד

New member
אין שום בעיה

יש לי שעון שכזה כמעט שנתיים.
בגרסת מערכת ההפעלה האחרונה - הסוללה מספיקה ליום וחצי , בכל מקרה, אני טוען בכל לילה יחד עם האייפון.
לפני חודש ,בעת שהייה בחו"ל אבד לי המטען האלחוטי. העברתי את השעון למצב "חסכון בסוללה" והוא שימש כשעון (בלבד!!) למשך 5 ימים.

CrazyBoi

New member
וואו טוב לדעת

כן אפילו בלי כל הדברים שהוא עושה גם רק בתור שעון אני ממש אוהב אותו
וסורי לתגובה הראשונה אבל אני עם אפל או בלי שעון בכלל חחח
&nbsp
והתייעצות נוספת?
&nbsp
מה עדיף הספורט או הווטצ הרגיל?
ובנסוף יש ל יאוצפיה לקנות אותו בניו יורק הבעיה שזה הבדל תכלס של כולה 650 שקל ואז החשמל אצטרך מתאם ובנוסף לא אוכל לחלק לתשלומים מה אתם אומרים?

YosMan1

New member
קונים PEBBLE שהבטריה שלו מספיקה לשבוע

למעלה