Apple iPod USB Power Adapter

Apple iPod USB Power Adapter

שלום רב האם אפשר לקנות את המטען שמתחבר לקיר הרשמי של Apple דרך חנות שהיא לא Idigital... במידה וכן, מה שם חנות? (באג אולי?) אני יודע שמאוד מאוד מומלץ לרכוש דרכם, פשוט לא ייצא לי להגיע לסניף שלהם אף פעם ואני רוצה לרכוש דרך חנות ולא להזמין באינטרנט תודה רבה

guyshuker

New member
יש לאפל....

יש לאפל חנות שלהם לפי מה שזכור לי בקניון רמת אביב ושמה אפשר ליקנות את כל המוצרים של אפל!!!! וגם אפשר לבדוק (לשחק) עם המחשבים של mac

CPUBOOM2

New member
הוא אמר שהוא לא יצליח להגיע לסניף שלהם

ולאפל אין חנות בארץ .החנות היא של הנציגה של אפל בארץ-אידיגיטל

LightbuIb sun

New member
200 ש"ח? לך להום סנטר\ הום דיפו, יש ב-30 ש"ח

יש להום סנטר והום דיפו ב-30 ש"ח מטען USB ייעודי לאייפוד (עובד עם טאץ ואייפון) של חברה אחרת. ושלא ימכרו לך סיפורים שזה לא עובד\ עובד פחות טוב\ שטות אחרת. זה עובד בדיוק כמו מטען ב-200 ש"ח, רק שאין עליו מיתוג ולכן הוא כל-כך זול.

uriler

New member
"שלא ימכרו לך סיפורים"... אהבתי ../images/Emo4.gif

בדקת את המטען הזה? ראית שהוא אמין? אני בשונה ממך לא מזלזל בדיעות של אחרים, או קורא להם "שטויות". בדקתי בערך 5 מטענים שונים (כולל שני דגמים שונים של אפל, המטען של הנדי ושני מטענים גנריים ב 30 ש"ח). ההבדל הבולט בין המטענים - אלו של אפל / הנדי מוציאים מתח יציב גם בתנאים משתנים (הכנסה והוצאה מהשקע, הפעלת צרכן כבד כמו מזגן על אותו הקו, קפיצות מתח שונות וכו'), לעומת המטענים הגנריים שקפצו בטווחים של יותר מ 10% סטיה מהתקן - 5V. אם אתה רוצה להסתכן - בבקשה, אבל אני מעדיף שהאייפוד שלי לא יסבול מקפיצות מתח.

סהר דוד

New member
ועוד להוסיף

זה לא רק המתח הקבוע והיציב, זה גם המבנה של התקע. השקע באיפוד מאד רגיש ומדויק. מספיק סטיה של עשיריות המילימטר בממדים הפיזיים ובמיקום מוליכי החשמל כדי לפגע בתפקוד. מאד מאד לא מומלץ לתקוע אעביזרים זרים וזולים לתוך האייפוד.

uriler

New member
במקרה של המטענים זו דווקא פחות בעיה,

כי רוב המטענים הם פשוט ממיר משקע רגיל ל USB, ואז משתמשים בכבל המקורי של האייפוד
אבל זה נכון לגבי כבלים

LightbuIb sun

New member
אוקי

עם הכסף שחסכתי עד כה בכל מיני אביזרים ג׳נריים לאייפוד אקנה אייפוד חדש. זה המיתוג בעיצומו. לא רציתי ולא ניסיתי לזלזל בדעה שלך או של אחר, אבל אתה לא מרגיש שהמחירים מגוחכים ממש עד כיעור? 200₪ על מטען, 200₪ על כיסוי גומי , 50₪ על מגן מסך פשוט, 200₪ על כבל AV, מאתיים ש״ח על דוק לאייפוד.את כל אחד מהמוצרים רכשתי ב-15₪ באיביי והמכשיר שלי מתפקד נפלא.

uriler

New member
לגבי כיסויים / מגני מסך / כבל AV אני מסכים

איתך. לגבי מכשיר שמספק מתח - אני לא מסכים (אגב, לחבר שלי נשרף ארון בגלל ספק גנרי שחימם את הנגן שלו עד נקודת רתיחה
)

רענן 25

New member
גם לי התקלקל אייפוד לפני שנתיים בגלל מטען

לפחות האחריות כיסתה את זה. איזה מזל. החליפו לי באחר.

noa_f

New member
לי דוקא היתה חוויה לא מוצלחת לפני שבוע, עם

מכשיר חליפי פשוט: נסענו לחו"ל ומשום מה לא נארז המטען המקורי, אלא אחד חליפי פושטי. מדובר בשקע שמתחבר לחשמל ויש לו כניסת יואסבי מהצד השני. האייפון לא תפקד. הוא התחמם מאוד, הסוללה נפרקה כל כמה שעות והייתי בטוחה שזהו, משהו התקלקל במכשיר. אחרי שגם אייפוד שנטען באותו המטען גילה סימני מחלה, ניחשתי שהבעיה במטען ולא במכשירים. הטענה ישירות ממחשב פתרה את כל הבעיות. המטען החנטרישי לא חזר איתנו לארץ.

מטען לנגן Ipod ב-70 ש"ח...נראה טוב?

כאן: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7200&perur=4 חברת "באג" טוענת שיש לה מטען במיוחד לנגני Ipod... איך זה זה נראה? אשמח לחוות דעת בנושא, תודה רבה. כאשר אטעין את האייפוד נאנו שלי זה יהיה אך ורק בלילה על שקע שלא יחובר אליו כלום מלבד המטען, כך שלא צריך לדאוג מקפיצות מתח
תודה רבה!

isrmnhr

New member
מצטרף לשאלה

אם מישהו יוכל לאשר שהמטען הזה נראה בסדר אז גם אני כנראה אקנה אותו.

פבלנד

New member
תגידו כל אלה שמחפשים בזול. לא חרם?

תקנו מקורי ב-160 וראשכם יהיה שקט ל-10 שנים של דגמי איפוד כאלה ואחרים. יש לי צ'לו שעולה 10000 דולר (עשרת אלפים). מן הסתם זה לא מרגש שהרגלית הקטנה עולה 400 דולר. האיפודים הם מכשירים יקרים ומושקעים. 160 על מטען שכנראה יחזיק כמה דורות של איפודים לא נראה לי סוף העולם. מספיק להתקמסן!!

isrmnhr

New member
האמת ? זה ברמת העקרון יותר מאשר המחיר

ממש ממש אין לי בעיה להוציא 200 ש"ח, זה לא סכום כזה גדול. אבל מה - מעצבן אותי מאוד להוציא את הסכום הזה על משהו שלדעתי לא שווה אותו. מעצבן אותי מאוד שבארץ המחיר של פריט כזה פשוט ועלוב עולה פי שתיים וחצי ממה שזה אמור לעלות. מעצבן אותי שאיידיגיטל מוכרים כל דבר במחיר מופקע. לכן אני מרגיש ש-דווקא- אני לא רוצה לקנות את המוצר במחיר המופקע אלא תחליף זול שיעשה את אותה העבודה פחות או יותר באותה איכות.

Word Up

New member
אתה מדבר שטויות.

המוצר עולה 30 יורו באירופה - תוסיף לזה מע"מ ומשלוח, קיבלת 200 שקל. ואומרים לא לקנות, אתה לא רוצה להקשיב - אל תקשיב. תקנה ותקח סיכון שהאייפוד שלך יתקלקל, תאמין לי שלאף אחד פה בפורום לא אכפת מהאייפוד שלך. יום נעים

Word Up

New member
בטח.

דבר ראשון, לקנות את המוצר הזה זה כמו לקנות את המטען ב70 שקל, זה לא אפל מוכרת. דבר שני, איידיגיטל קונה מאפל אירופה[מה לעשות, אנחנו "אירופאים"] ב30 יורו. ז"א 150 שקל בערך. תוסיף מע"מ יוצא 175 שקל בערך ותוסיף את עלות המשלוח. אז עוד פעם - אתה מדבר שטויות.

למעלה