APOPSE STOU FADI-הזמנה למסע

F a d i

New member
APOPSE STOU FADI-הזמנה למסע

צהריים טובים חברים הלילה-אחרי שהשכבתם ת'ילדים לישון (ולא ההפך אני מקווה) נפגשים בצ'ט של רדי-יו בתכנית "הלילה אצל פאדי" ונצא למסע ברחבי יוון שירים שמאחוריהם סיפורים על מקומות,איים,ערים,כפרים,נמלים וים על אהובה שעזבה,על הערצה ואהבה למקום (כאן תמצאו טעימות מהשירים שיהיו הלילה וכאן ההצעה של אברהם אבינו למפגש פורום ביוון..) כמו תמיד תהיה תכנית מאוד מגוונת כמו תמיד אתם מוזמנים להקדיש שירים לאהוביכם ולבקש שירים ברוח התכנית כמו תמיד ניפגש באתר של רדי-יו www.yoyoyo.co.il וגם דרך www.radi-yo.co.il וכמו שאמרתי מוזמנים להכנס לצ'ט של רדי-יו...איפה שהכל התחיל

F a d i

New member
וככה יוצא לנו יום ארוך של שידורי

רדיו אנטרנטי: בחמש-אלפתריה ארוואניטאקי ברדיו מלודיה בתשע וחצי-דני כתרי ברדיו יאסו ובחצות-הלילה אצל פאדי ברדי-יו יום טוב שיהיה לנו להת' ולהשתמע בשידורים

ThaGaPa

New member
אני אחכה שהראיון יצא בכתוב

אני לא יכולה לשמוע עכשיו וגם אם הייתי יכולה-לא הייתי מבינה כלום לפתוח בכתוב אני יכולה לקרא בניחותא ולהתעמק בדברים בעוד כמה ימים באתר של רדיו מלודיה לצד ראיונות עם יוצרים ואמנים חשובים להשתמע בערב-נראה איזה שם אמציא הערב

../images/Emo24.gif פאדי ../images/Emo91.gif ../images/Emo9.gif

אני בטוח מגיעה
לא מבריזה
היום
להגיע לפאדי שעתיים מצויינות של יוונית אני לא יוונית בנשמה
אבל פאדי דואג להשמיע לי את היוונית
והתחלתי לאהוב אותה אז בוא ל www.radi-yo.co.il ב 12 עולה לו פאדי עם השעתיים הכי מדהימות
פאדי
שרון=בת

F a d i

New member
היייייייי שרונייי איזו הפתעה../images/Emo24.gif

חח איזה כיף לראותך פה מקווה לראותך גם בצ'ט הלילה... להשתמע ולהת'

F a d i

New member
עדינה-אין אפשרות לשמוע

לפחות אני לא מצליח הנגן עולה אבל לא מנגן...
בהחלט נחכה שהראיון יעלה בכתב חחח מעניין באיזה ניק תופיעי הלילה
להת'

F a d i

New member
עדכון מהשטח

"טיול לילי ברחבי יוון עם פאדי." מה אתם אומרים----->

merakli

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifחברים יקרים קרה משהו היום

בני בליעל שוב היכו .ואני חושב שאם היום לא יהיו שידורים אף אחד לא ייפגע להיפך נזדהה עם זכר הנרצחים חפים מפשע לשידורים יש תמיד זמן. אמנם ידידינו היווניים מטביעים את יגונם במוסיקה נוגה אך אנחנו בכל זאת שונים באיזור המייוסר הזה בואו נעשה הפסקה מספר ימים וימים ייגידו

למעלה