API ב VC++

VBMaster2

New member
API ב VC++

שלום! אני רוצה להשתמש בפונקציות API ב VC++. האם כדי להשתמש בפונרציית API מסויימת אני צריך להצהיר עליה בצורה כלשהי? אם כן- איך? תודה!

gilad_no

New member
INCLUDE

בניגוד לVB, בC++ מסופק לך PLATFORM SDK. בין היתר, הוא מכיל קבצי H אשר מצהירים על הפונקציות השונות וכן קבצי LIB אשר יודעים לקשר לסיפרייה הנכונה. כל מה שאתה צריך לעשות זה להוסיף את הכותר המתאים לתכנית שלך באמצעות הפקודה INCLUDE.
#include <filename.exe>​

VBMaster2

New member
איך אני יודע איזה קובץ אני צריך

לכלול? ועוד שאלה: האם כאשר אני משתמש בMFC אני צריך לספק יחד עם קובץ התוכנית שלי (EXE) קבצים נלווים? (DLL...)

ברנדל

New member
אם יצרת פרויקט mfc

אז אתה כבר מסודר אתה יכול לקרוא לפונקציות api חופשי ה includes כבר שם

VBMaster2

New member
אמ...

כ-ל פונקציות הAPI???? אבל אני משתמש ב VC6, שבזמן שיצרו אותו לא היה WINXP.. אז איך יכול להיות שדרך VC6 אני יוכל להשתמש גם בפונקציות API שיש רק ב WINXP? ושוב, השאלה השנייה: האם אני צריך לספק יחד עם קובץ ה EXE שלי עוד קבצי זמן ריצה, שMFC זקוקה להם??

gilad_no

New member
PLATFORM SDK

כל כמה זמן, מייקרוסופט מוציאה עדכון של כל הקבצים שצריך. בתיעוד של כל פונקציה (גם של XP), רשום באיזו קובץ היא מוכלת ואיזו סיפרייה היא דורשת. כאשר אתה מבצע התקנה ללקוח והיישום שלך משתמש בקבצים נלווים (DLL) שהם לא חלק מההתקנה הבסיסית של חלונות, רצוי לצרף גם אותם להתקנה.

VBMaster2

New member
בקשר לשאלה השנייה

כן, את זה אני יודע.. אבל האם השימוש בMFC מצריך אותי לספק ללקוח קבצים נילווים?

Mapisto

New member
StandAlone

אם אתה משתמש בMFC, אז אתה יכול להכנס לProject-Setting ובג'נרל יש לך USE MFC AS A STATIC DLL או משהו כזה, זה אומר שהוא כבר מכיל לך את הDLL, עם כל מה שאתה צריך. אם תבחר Shared זה ישמש בDLL שכבר אמור להיות על מחשב הלקוח

למעלה