apcaleapse please Vs Micro cuts

gloria23

New member
micro cuts

בגלל הטונים הגבוהים, והדקה האחרונה והמחשמלת של השיר..

A Quiet Cat

New member
AP

כולם אומרים מיקרו אבל אני יותר אוהבת את אפוקליפס... לא יודעת למה... זה משהו בתחושה שאני מקבלת כשאני שומעת את השיר הזה...

jordan bellamy

New member
אני נאלצת לבחור ב...

וובכן,שני שירים חזקים...לכל שיר יש ייחודיות. במיקרו,מאט מגיע לווקליות מדהימה! (כשאמא שלי שמעה את השיר ,היא חשבה שזה פרדי מרקורי-הסולן של קווין...וכשאמרתי לה שזה לא פרדי היא אמרה לי שזה נשמע כמו זמר אופרה!) ולאפוקליפס...יש מלודרמטיות שאני מאוד אוהבת. כשאני שומעת אותו ,עוברת בי צמרמורת...כאילו באמת יום אחד כולנו נתפוצץ,או נמות באיזה שהיא דרך מקורית אחרת... לכן אני נאלצת לבחור ב...מיקרו. השילוב של הצרחות,הגיטרה,והשלווה פשוט עושים לי משהו יותר חזק.

daisy girl

New member
apocalypse please

כמו שמישהו פה כבר אמר לי, הדעות שלי תמיד שונות מהדעה הרווחת. אבל אין, מיקרוקאטס פשוט לא עושה לי את זה כמו אפוקליפס.

ramoni

New member
Micro cuts

אני מסכים עם כל מילה שנאמרה פה על השיר הזה.. פרט להקשר של הסולן של קווין אבל אל משנה... לא נאמרה אף מילה על הליריקה, שכמו אוריגין, היא מכניסה כל שיר אחר מאבשלושן, לכיס הקטן והמתורקן של מאתיו(כן מה לעשות, מאלבום להאלבום הליריקה מתדרדרת.. אבל עדין טובה)

gloria23

New member
נצל"ש

יש לי שאלה..מה הסינגל הראשון ראשון של מיוז? וגם עוד שאלה...האם מיוז ניגנו אי פעם בעיירה שלהם או בדבון בכלל? הכוונה , ניגנו שהם כבר התחילו להתפרסם?

ramoni

New member
מיוז נגנו בהרבה מקומות שכוחי על

סביר להניח שאחד מהם זה דבון.. הם הופיעו בעיקר בפאבים. ובטח שקהל היעד שלהם, היה בעיקר בגילאים של 25+, אז הם לא ממש זכו להצלחה מסחררת, בתקופה היפה " הזאתי, אנשים כל כך נאחזו בדיבוק ה"בירה " שהיתה להם ביד, ופחות התיחסו ללהקה האחמונית הזאתי, שמנגנת להם צלילים מוזרים, יכול להיות שהם אהבו את זה, כי זה גרם לצליל להשתלב טוב עם הטעם המר של הבירה..(במיוחד בשירים כמו sober). זכור אפילו שהם הופיעו בערום מלא או חלקי באחת ההופעות. מאתיו סיפר את זה בראיון לעיתונאי ישראלי שהיה פה פעם בפורום. אך אז הופיעה ה"אור" בדמות מגלה כשרונות שהמליץ להם לנסות את מזלם בארה"ב. השאר הסטוריה.... לגבי השאלה שניה Cave הא ודורית, דברי איתי בפרטי

אני לא יכולה יותר.

אתה כל הזמן אומר עובדות לא נכונות כאילו הן ידיעות מוכחות ומטעה אנשים. אין שום "צלע רביעית" במיוז. טום קירק הוא המנהל האישי של הלהקה, ובכל ההופעות הוא נמצא בקדמת הבמה מצלם תמונות, וממש לא מאחורי הקלעים. צלילי האורגן הנשמעים בשירים כגון בליס וסטוקהולם סינדרום מוקלטים מראש (על ידי מאט, כמובן), ומופעלים כמו פלייבק. מיוז מעולם לא הופיעו ערומים. מאט מדבר הרבה שטויות, לא צריך להאמין לחצי מהן. הוא גם אמר פעם שהוא לא זוכר תקופות שלמות מהחיים שלו ושפלאג אין בייבי זה על גורי כלבים מהונדסים גנטית כך שלא יגדלו אף פעם, ואיך שאנשים יספקו את הצרכים המיניים שלהם כך. הבן אדם אוהב להגיד שטויות. זה ספייס דימנצ'יה ולא ספייקדמנטיה. או בעברית – מימד חלל. וזה אבסולושן. א-ב-ס-ו-ל-ו-ש-ן. זה שהאות היא S ממש לא אומר שיש לתרגם אותה כש', Sh יש לתרגם כש'. S היא סמ"ך. אם למישהו קוראים Sam אתה לא קורא לו שם נכון? אתה קורה לו סם.

TeamMidgets

New member
גם לך יש טעות

(בעע אני חושב) דימנשיה זה טירוף, או חוסר שפיות, דימנשן זה מימד

BlueBeIl

New member
ובכן...

אני גם שמעתי את זה בתור מן סלנג כזה לדימנשן, אבל שיגעון באמת יותר מתאים כנראה.

ramoni

New member
מרשתי...

את חושבת שהצורה בה כתבתי, נועדה להוות את האמת המקור לשאלה.. תדעי לך שאם סלפתי עובדות אז הייתי שם לב לזה... כי אם תשימי לב , אני כותב דברים על סמך מה שאני חושב, זה לא שצריך לחרוט את זה על איזה ספינקס במצריים או משהו כדי שזה יהיה אוביקטיבי, ואם את לא מכירה בדברים שאני אומר, אז סבבה, כל הכבוד, תקנת את הטעות שלי, אבל זכותי לומר מה שאני חושב. את הגבת לי כאילו אני מדבר סרה לה' או משהו, אם את רואה שמשהו טועה בדבריו אז להבא עשי זאת בדרך בחות אגרסיבית, בכדי שאחרים לא יחדשדו שאת משתחצנת עם הידע שלך או משהו (ואני חושב שהידע שלך יותר טוב משלי). וחוץ מי זה אני מודה בטעות שלי, טום קריק הוא האמרגן של הלהקה. אבל אחרי שאיתי את הדיוידי של אבסלושן(מרוצה), הגעתי למסקנה שהוא מהווה חלק פעיל באלמנטים של ההפקה והסאונד, משהביא לכך שחשבתי שהוא באמת מנגן מאחורי הקלעים. את מבינה?, רגל גוררת רגל ומה לעשות שאני והאנגלית שלי לא מסתדרים, אנחנו לא באותה צ'חונה , כמו שאומרים, כך שלך יש נגישות יותר טובה לאתרים שלהם מחול לעומתי.

gloria23

New member
ורק תרשו לי להוסיף...

ממה שאני הבנתי טום קריק הוא לא המנהל אלא דניס סמית'...אבל לא בזה רציתי לדון...רציתי לדון בדרך שלך שאת שופטת אנשים..כולנו עושים טעויות לפעמים, ויפה מאוד שיש מישהו שמתקן אותנו, אבל את עושה את זה בהשתלחות, אז הבן אדם לא כתב מילה כמו שצריך, או התבלבל שם עם האמרגן..אבל זה לא אומר שצריך לתקוף אותו ככה..וחוצמזה, מי את? המפרשנת האישית של מאת'יו שתבואי ותגידי שכל דבר זה שטויות...? יפה מאוד שאת בקיאה והכל...ויפה מאוד שאת דואגת לתקן,אבל אני בהחלט חושבת שיש צורה אחרת להגיד את מה שאת רוצה...

ramoni

New member
תאמת שאני מאוד סקפטי בקשר לזה

הליריקה עצמה שונה בכל אלבום ואלבום. אבל אני אישית התחברתי יותר למילים של שואוביז, באוריגיןהיה מרחב הפשטה עצום בליריקה שלו, והיא לעיתים נשמעה לי קצת מוגזמת.. מטאפורות מאוד חזקות שקת יצאו מפרופורציה, קשה ללב לעכל מילים כאלה, כך ששואוביז הוא מעין אלטרנטיבה, המסרים בו לא מחדשים כלום באספקט המודע של הבנאדם, הוא כבר יודע אותם לבד, אבל הצורה שהם מופיעים .. היא קולעת לגמרי

קוף חלל

New member
AP

שיר עם המון אנרגיה. מאוד כיפי. סוף העולם אף פעם לא היה כזה מקפיץ.

Frozen Inside

New member
Apoclypse Please ../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

כי זה מתבקש
וואי הרבה זמן לא כתבתי פה... מה קורה אנשים?!

למעלה