apache server

0ut1awz

New member
apache server

מה הפקודה ברדהט לינוקס 7.2 לבדוק איזה גירסא של אפצ´י יש לי מה הפקודה להריץ את השרת \ לסגור אותו מה הפקודה לבטל את הפיירוואל שבא עם הרדהט כי מנסיון ההגדרות הנוכחיות מפריעות לאפצ´י ואין לי מושג בחוקים של הפיירוואל אז עדיף לכבות אותו לגמרי, לא ? בתודה, רועי Outlawz

המממפףףףף../images/Emo166.gif

נסה apachectl - זה אמנם בא עם מנדרייק, אבל מאפשר שליטה נוחה באפצי. נסה httpd --help לעולם
לעולם
לעולם
אל תכבה את ההגנות שלך !!!! (אלא אם כן אתה ממש אוהב אותנו - ומוכן גם לתרום לפורום את ה-IP הקבוע שלך וססמת ROOT)... - פשוט קרא את ההגדרות (זו כמעט אנגלית פשוטה, בקש מאמא שלך לתרגם ..) וערוך אותן בזהירות (כמו שמלטפים קפוד). (הטקסט לעיל לא הודגש לפי בקשת העז).

0ut1awz

New member
הפיירוואל

יש שתי פיירוואלים ששמעתי עליהם iptables \ ipchains אז החלטתי לצאת ולבדוק במו ידי !!! והינה התוצאות : rpms: ipchains-1.3.10-10 iptables-1.2.3-1 ptables-ipv6-1.2.3-1 whereis: ipchains: /sbin/ipchains /usr/share/man/man8/ipchains.8.gz iptables: /sbin/iptables /lib/iptables /usr/share/man/man8/iptables.8.gz הגיוני שיהיה לי גם וגם ? איך אני ידע מה עובד כרגע ? בטוח אחד מהם עובד בתודה רועי Outlawz

lizard

New member
קצת סדר.

ipchains ו iptables הם לא פיירוולים. הם תוכנות שמאפשרות לך לערוך את כל נושא הip במחשב. iptables מתקדם יותר ומאפשר יותר פונקציות. עכשיו בנוגע לAPACHE, תעשה rpm -q apache הוא אמור לתת לך את הגרסה שלו. יותר נכון את גרסת הRPM, בדר"כ זה אותו הדבר. אתה לא צריך לכבות כלום בשביל לעבוד עם השרת APACHE (שרת הווב) זה אמור לעבוד איתו (בנינו רק הסיכויים שאין לך פיירוול,מה שבא עם ההתקנה של הרד האט זה לא ממש פיירוול לדעתי,אבל אני לא זוכר 100%) עוד שאלות ? מיכה

lizard

New member
שכחתי...

כדי להפעיל/לכבות את השרת צריך לכתוב etc/rc.d/init.d/httpd start או stop בסוף. שים לב שבהתחלה צריך לבוא / מיכה

0ut1awz

New member
אז ככה

בזמנו (לפני שבועיים) שניסיתי להריץ אפצ´י לא ממש הצלחתי אצלי באותו מחשב ראיתי בדפדפן את האתר אבל במחשבים אחרים לא התחבר... אמרו לי בפורום לכבות את ה ip chains וזה הצליח... אני לא זוכר כרגע את הפקודה אבל זה רשום לי איפשהו... הקיצר חשבתי לי.. למה להוריד את כולו אפשר בטח לשנות רק כמה כללים דרך אגב - כל פעם שהלינוקס עולה ה ipchains חוזר למצב הרגיל שלו גם אם כיביתי אותו.. את האיי.פי צאינס הזה... ואני מכבה עכשיו את המחשב... בפעם הבאה שהמחשב יעלה האיי.פי צאינס הזה יעבוד שוב יש רעיונות ? להזכירכם מדובר באיך אפשר להוריד רק כלל אחד מה ipchains ולא את כולו בתודה רועי Outlawz

lizard

New member
תריץ פקודה

setup שם יש לך רשימה של תוכנות שירות בניהן האפשרות לערוף איזה שירותים יעלו בזמן ההפעלה. וגם יש שם firewall configuration. מיכה

shout

New member
לפני שאתה שובר את הקיר..

אל תבטל FIREWALL לפני שאתה מוודא שאתה לא נחשף מידי ...המלצה בלבד!

mavor

New member
למה !!

תהיה גבר FIREWALL זה בשביל נמושות !! אתה לא צריך את כול השטיות האלה ! זה סתם דברים שמעיתים לך את החיבור לרשת נדב נ.ב אם אתה רוצה להיות ממש גבר תפרסם גם את הIP שלך והסיסמה של ה ROOT בבקשה :)

0ut1awz

New member
מסתבר שמה שרץ אצלי זה ipchains

כי ראיתי בהעלה של הלינוקס שכתוב משהו על חוקים של אייפי צאיינס הקיצר מצאתי את ההודעה לפני כמה שבועות שאמרו לי מה לעשות עם ההגנה הזאת שלה נגד חיבור משתמשים אחרים הפקודה היא: ipchains -F זה סוגר אותו לגמרי לא ? Outlawz

ezaton

New member
אני תוהה

למה אתה לא קורא את המידע (העצום) שנמצא באינטרנט בנוגע ל ipchains ו iptables. תוכל לייצר לעצמך כל חוק שתרצה, אבל אתה מתעקש לבזבז זמן של אנשים פה, וזמן שלך כדי לשאול שאלות שנובעות מחוסר קריאה. חפש לעצמך כלי קונפיגורציה לפיירוול (ויש לך גראפי ויפה בלינוקס שלך, חפש), וסדר לעצמך את הכלל. תתבגר. תקרא קודם, ואז תשאל. Ez

למעלה