anyone?
E exterior New member 29/3/06 #3 ורק 7 שעות לאחר ששרשרתי ת'הודעה... יום עבודה מעייף- יצאתי בשבע בבוקר, חזרתי עכשיו. יוצאת שוב עוד שעה עד לאחת עשרה בלילה. והכל למטרות ע-ב-ו-ד-ה. בחורה חרוצה אני
ורק 7 שעות לאחר ששרשרתי ת'הודעה... יום עבודה מעייף- יצאתי בשבע בבוקר, חזרתי עכשיו. יוצאת שוב עוד שעה עד לאחת עשרה בלילה. והכל למטרות ע-ב-ו-ד-ה. בחורה חרוצה אני
ק קושקושית מתולתלת New member 29/3/06 #4 כל הכבוד לך../images/Emo20.gif עבודה היא חיינו אך לא בשבילנו.... אני מקווה שלפחות את אוהבת את העבודה שלך
כל הכבוד לך../images/Emo20.gif עבודה היא חיינו אך לא בשבילנו.... אני מקווה שלפחות את אוהבת את העבודה שלך
E exterior New member 29/3/06 #5 זה שנוי במחלוקת, לעיתים היא ממש מאתגרת ומסעירה, ולעיתים היא כ"כ כ"כ לא צפויה, ואת מקבלת רק "זבנגים/כפות לפנים" <או איך שאומרים את זה >.
זה שנוי במחלוקת, לעיתים היא ממש מאתגרת ומסעירה, ולעיתים היא כ"כ כ"כ לא צפויה, ואת מקבלת רק "זבנגים/כפות לפנים" <או איך שאומרים את זה >.
E exterior New member 30/3/06 #13 ../images/Emo46.gif, indeed, אבל האם א-ת-ה עבדת 13.5 שעות היום???? תשובה: לא אתה, אלא אני. ד"א, ברוך הבא
../images/Emo46.gif, indeed, אבל האם א-ת-ה עבדת 13.5 שעות היום???? תשובה: לא אתה, אלא אני. ד"א, ברוך הבא
C chaofix New member 30/3/06 #14 צודקת... לא עבדתי 13.5..... עבדתי קצת פחות (או יותר) לא סופר סתם סתם. תודה לך
C chaofix New member 30/3/06 #15 רק פליז.... בלי עצבים לא רוצה שעל היום הראשון שלי בכיתה יתעצבנו עלי. קבלי ....
E exterior New member 30/3/06 #16 אוח, קראתי ת'שרשור על המסאג', אז אם רק שתדע לך שזה ממש ממש מתאים לי עכשיו; פעם אחת מסאג' יסודי של האלטרנטיבות מצד ימין, ולסיום מסאג' בונוס עם האלטרנטיבות מצד שמאל... אין עצבים, ממש לא קבל--->
אוח, קראתי ת'שרשור על המסאג', אז אם רק שתדע לך שזה ממש ממש מתאים לי עכשיו; פעם אחת מסאג' יסודי של האלטרנטיבות מצד ימין, ולסיום מסאג' בונוס עם האלטרנטיבות מצד שמאל... אין עצבים, ממש לא קבל--->
E exterior New member 30/3/06 #21 אני כ"כ עייפה עכשיו שעד שתגיע אני כבר אשן... <I'll take a rain check>
C chaofix New member 30/3/06 #22 בזמנך הפנוי והנוח.... לפני השינה... אני כבר אמצא את הדרך החוצה (או שאעמוד מחוץ לדלת שלא יפריעו לך לישון)
בזמנך הפנוי והנוח.... לפני השינה... אני כבר אמצא את הדרך החוצה (או שאעמוד מחוץ לדלת שלא יפריעו לך לישון)