Anyone watched Amour de Femme?

Noile

New member
דוקא ראיתי אותו

לפני שבוע ורק בגלל ג'ינה, הסרט לא משהו ויותר אהבתי איך שהיא נראית ב-BOUND. גם אהבתי את WHEN NIGHT IS FALLING, MY SUMMER OF LOVE ואת BETTER THAN CHOCOLATE, נדמה לי שהוא גם קנדי. בהצלחה במרתון

Nirvana0

New member
תודה נויל

את Bound ו Better than chocolate ראיתי והם היו Super (במבטא צרפתי) אהבתי מאוד. לעומת זאת, When night is falling שמעתי שהוא אחלה ויש לי אותו, אבל לצערי הסאונד היה גרוע אז עדיין לא צפיתי בו! צפיתי גם ב Lost & Delirious ונהניתי, על אף העצבות והדכדוך שבו.

ro99

New member
אויש, התבלבלתי בשם קודם... ../images/Emo10.gif

כשכתבתי "Dazed and Confused - סרט מחריד ומעורר גיחוך" התכוונתי בעצם ל-Lost & Delirious... Dazed and confused יותר מתאר איך הרגשתי על זה שהצלחתי לצפות בו עד הסוף...

gabcake

New member
When night is falling

אחלא סרט! Monster מדהים! בהחלט עצוב והמועקה נשארת לפחות לשבוע אחרי הצפיה.. אבל חזק. כנ"ל לגבי boys don't cry. עוד סרט יפה לא בדיןק לסבי אבל איכשהו בקטגוריה All about my mother (Almodovar). סרט מתוק על ילד שרוצה להיות ילדה Ma Vie En Rose ממש אהבתי!!! איזה כיף לדבר על קולנוע! כיף לך שאת מבלה בצפיית סרטים. אגב איזו סערה בדיוק את חווה?

Nirvana0

New member
לרו ו gabcake

את bound ו boys don't cry כבר ראיתי ואהבתי. לגבי השאר, רשמתי את ההמלצות שלכן לפניי, אף על פי שיש לי סרטים שעומדים בתור כבר הרבה זמן! ולא היה לי זמן בכלל לצפות בהם! [סערה: סתם מבחנים, לימודים (והיה מבחן שעמד לי כמו קוץ בתחת) - עבודה סוחטת ו...] שאלה לשתיכן, כבר ציינתי חלק מהסרטים שמחכים שאצפה בהם, יש עוד ולא שאלתי ... אז מה דעתכם על Treading water, The The Hours, Between two women, Gazon maudit, La cage au folle אני צריכה מרתונים של צפייה, נראה לי! הסרט האחרון הטוב שראיתי היה Pourquoi pas moi, אהבתי מאוד! אני מאוד בעד סרטים בצרפתית (בייחוד שלא צריך לקרוא תרגום). תודה על ההמלצות, אשמח לשמוע ביקורת על הסרטים שעומדים אצלי בתור!

gabcake

New member
sorry

Most of the movies you mentioned I either not watched or watched but don't remember much, which means I probably didn't like too much. I did see The hours, It was a bit dissapointing at the time, people made a big deal about it, and I wasn't sure why. I googled Pourqui pas moi, it looks good, I'll try to rent it.
enjoy your marathon.​

Nirvana0

New member
רשמתי :)

בעוד שעה סוגרת הכל ומתחילה את המרתון עד מחר
, אדווח בהמשך על העלילות! צפייה מהנה גם לך! אם הייתם כולכם קרובים, הייתי מזמינה אתכם אליי לערב סרטים, דיון ביקורתי ומסיבת פופקורן

Nirvana0

New member
מממממ |מגרד בראש| תני לחשוב אמממ

יוווו את צודקת! אני מודה! אלצהיימר מחלה מביכה לכל הדיעות
תחזירי ת'זמנה (שפת רחוב
)

ro99

New member
אלמודובר בכלל מעולה

כל סרט שלו כמעט ללא יוצא מן הכלל פשוט נהדר - מתה על הסרטים המוקדמים שלו (אני כל פעם בוכה מצחוק מחדש כשאני רואה את Women on the verge of a nervous breakdown בקטע של הקריינית חדשות וה-sign-language interpreter). אבל נראה לי שנירוונה עושה מרתון לסבי, שזה הדרך היחידה שאני מצליחה להסביר לעצמי את ההתלהבות הפתאומית שהיא מגלה לאמנות הקולנוע. אם את רוצה להשלים את החסר, נירוונה, אני יכולה לספק לך רשימה שתגרום לכך שלא תצאי מהבית עד לפחות גיל 60.

Nirvana0

New member
תראי, אתמול בלילה כשישנתי

תקפה אותי ההתלהבות. זכור לי ככה מתוך שינה עמוקה, שהבטחתי לה שאני אפגין התלהבות יתירה מאומנות הקולנוע ... אז אני רק מקיימת הבטחות - לכי תדעי עם מה תתקוף אותי בלילה השני, לא כדאי לקחת סיכונים
טוב, תראי כשעומדים לך על המדף סרטים שאת צריכה לראות ולא מוצאת לך את הזמן! Life s***s אז מן הסתם עושים (אני בכל אופן) מרתון סרטים! בד"כ אני מזמינה חברים לצפות, רק כאלה מהברנז'ה, היום החלטתי לבד! רשימה, אשמח בכל מקרה לקבל! תודה! בגיל 60 תעשי לי רשימה אחרת
ואולי שתינו על מקל נצפה בהם יחדיו :)

למעלה